47

Щерю

преди 5 години

Крайно време е Мадуро да изстреля 2-3 ракети по САЩ...

46

майорски

преди 5 години

един и същ сценарий на САЩ...така го направиха в Украйна ...в сърбия ...в либия ..в Египет ...сега е Венециела на ред ...въпросът е дали ще успеят ???Защото цял свят им разбра игите ве4е ...и малко им вярват ...70% от Ю.Американските страни са против такава намеса ....

45

Ха ха

преди 5 години

Ей, тия няма да мирясат докато не поставят на президентското място, мил , добър и най-вече ПОСЛУШЕН президент който ефтино да продаде националните им интереси . ... както направиха в БГ .

44

Анонимен

преди 5 години

До БдинецЩе видим след Мадуро. Той лесно ще бяга, но венецуелците не ги чака нищо по-добро.

43

Бдинец

преди 5 години

Разликата със Сирия ,че там така и никой не се осмели да оспорва власта на Асад,като изключим няколкото формирования на умерени главорези на които така и не разбрахме кой им е вожда.Така ,че тук Мадуро е пътник ,и едва ли някой от другия край на света ще праща армия ,да го спасява!Мадуро ако е умен ,в което се съмнявам, трябва да се спасява ,я в Куба ,като по -близка държава ,я в Русия на по-сигурно!

42

Анонимен

преди 5 години

Кубински партизани се бият с ЦРУ контрите и са на страната Мадуро. Гуайдо е пуснал убийци от затворите и им плаща с долари.

41

info.info

преди 5 години

32 милиона души нямат тоалетна хартия, заради *** некадътници като този Мадурко, тези нямат ли си собствена войска която да сваля такива *** или ще чакат другите да пращат?

40

Анонимен

преди 5 години

До 41И какво като ще взимат вместо 4000 по 1200, ще свалят правителството ли?Играта е много голяма и никой няма дори да се замисли за няколко хиляди работници. По същия начин по който натиснаха СССР, сега се опитват да натиснат Русия. Путин хвана Близкия изток, затова сега САЩ ще ударят Венецуела, за тях е важно петрола да падне трайно до към 25-30$ Русия ще го загази икономически ако това се случи. Въпрос е дали ще реагира асиметрично, например с ядрени ракети в Куба.

39

АнонимеН

преди 5 години

ПАЛЧЕ НАГОРЕ АКО СМЯТАТЕ, ЧЕ ДИКТАТОРА МАДУРО ЩЕ БЪДЕ ЗАСТРЕЛЯТ ИЛИ ВЗРИВЕН!!!ПАЛЧЕ НАДОЛУ АКО СМЯТАТЕ, ЧЕ ДИКТАТОРА МАДУРО ЩЕ БЪДЕ РАЗПОРЕН КАТО РИБА С НОЖ ИЛИ ОБЕСЕН ИЛИ РАЗКЪСАН НА ПАРЧЕТА ОТ ТАЛПА ОЗВЕРЕЛИ ВЕНЕЦУЕЛЦИ!!!

38

Анонимен

преди 5 години

Цял свят срещу Путин,едно натовско нахлуване в Русия и руския народ ще посреща войските като освободител.Вервайте!!!!!

37

:):)

преди 5 години

до 39 янките веднъж са наритвани от венецуела така че не почвай да продаваш чужд нефт от тяхно име ...

36

до39

преди 5 години

много бързо ги сметна процентите само че няма да са 1% защото тези хора взимат в шистите по 4000$ заплати а социалките са 1200$ и без здравни осигуровки, застраховки по точно.

35

Анонимен

преди 5 години

*** ще предаде и Венецуела, те винаги предават съюзниците си.То реално не са им даже съюзници, а са поредните про стаци, които излъгаха, за да ги хвърлят под американския валяк. Вчера Жириновски почна да оплюва Мадуро, това е много показателно.

34

Анонимен

преди 5 години

До до3625% от американците са на социала и въобще не работят. Като затворят шистите ще станат 26% и какво от това, след като печалбата от продажбата на чуждия венецуелски петрол ще покрие разходите за американските безработни.Освен това, американците печатат пари в мазето и инфлацията в САЩ е сравнително ниска защото цял свят я покрива. А руснаците нямат този бонус, за тях е важно петрола да е на добра цена.

33

(-_-)

преди 5 години

И ти ли Бруте? Това означава ли, че и Израел не признава волята на народа и техните права заложени в ТЯХНАТА Конституция???Тоя свят не отива на добре!

32

ДО 31

преди 5 години

Какъв ти е проблема тогава ---само едно ще ти кажа ,аз като погледна в краката си и виждам *** ,но невярвам хилядите мулти милиардери управляващи човечеството да допуснат пред къщите им да се веят червени знамена и да слушат речите на Сталин в оригинал сутрин обед и вечер ,така че не ние Путин да му мисли на къде е тръгнал и къде ще стигне и това дето си мисли дали може да го понесат онези по разораната целина...

31

до33

преди 5 години

само пропускаш че в тези шистови градове които се появиха на картата на САЩ работят американци а не венецуелци. Или може би това ще са пиредните след Детройт градове призраци...

30

Анонимен

преди 5 години

От 19 Като ми поставяте ми минуси !Ха,ха,ха руснаците не са балъци да финансират постоянно некадърници!Справка, Куба,отдавна се изтеглиха от там въпреки доброто военно-стратегическо положение на острова!Дори в Русия няма толкова евтин бензин и дотирани хранителни продукти и други латиноски безумия!

29

Анонимен

преди 5 години

американски войски във Венецуела, руски в Киев, дали са навити янките...

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Ако САЩ сложи ръка на венецуелския петрол, то това, че ще затворят шистовия си добив въобще няма да е проблем за краварите.