173

Анонимен

преди 5 години

WTF бе ...Аз с под 1500 лева живея на ръба на мизерията, ти ми казваш, че 4ма ще изкарат с 2400 лева... ХАХАХААХААХАХХАХАХАХАХАХХАА

172

Анонимен

преди 5 години

Де е тая България дето живеят тия хорица е. Аз виждам друга България. Заплати не мърдат, по 12 часа сме на работа, някой като е болен искат да взимаш неговите смени без да ти плащат и неговите пари за дните дето го няма. Тока, водата, хляба и останалите продукти скачат нагоре,Прекласификация минавах пак същия заплатката дори няма и 560 лв. 12 часа работя за ток, вода, храна, технологиите не ги смятам, щото аз искам да имам технологии. Де е тая България ще вида пак гео. картата да няма още една.

171

Анонимен

преди 5 години

В днешно време всеки с нормално-поне средно образование може да изкарва по честен и законен начин не по-малко от 1000 лв.чисто! При добро желание и работа на още едно място или упражняване на друга професия в рамките на не повече от 20 часа седмично,поне допълнителни 500 лв. са ви сигурни.Не говоря за Столицата!Обаче овече искат редовна смяна 8 часа,от които поне 4 да минават в клюки,пиене на кафета и пушене и висене в Интернет!Ами просто така няма никога да стане и така пари не се печелят!Об

170

Еврейски Троле

преди 5 години

До Анонимен"Набивал си крак по комунистически манифестации под чернобилски дъжд"по добре манифестации отколкото гей-паради под Фукушимски дъжд"Събирал си цял живот лихвоточки за миризлива панелка и си се радвал когато някой те повози на москвича"лихвоточки събираха *** - аз бях работник и получих жилише 2 години след казарматапо-добре нов москвич от 15 годипния таралясник който сега караш тиРежима ни го докара украинския еврей Горбачов с "демокрацията си" -1988 г беше

169

Анонимен

преди 5 години

А сега какъв живот имаш?

168

Анонимен

преди 5 години

До Еврейски Троле173Имал си ти дръжки.Набивал си крак по комунистически манифестации под чернобилски дъжд и с промития си мозък си викал ура и да живей.Събирал си цял живот лихвоточки за миризлива панелка и си се радвал когато някой те повози на москвича.Режим на тока 2 на 2 и си се бил по опашките за портокали.мизерен комуноидник.И си бъхтал на ученически бригади за 40ст на ден за да папат другарите в москва.А за теб - режим на тока.

167

Анонимен

преди 5 години

Като гледам какви ги пишеш, май евреите са те овъртели в кредити до ушите.

166

Анонимен

преди 5 години

Един е на 10000 20000 евро заплата други хиляяди са безработни или на 500 600 заплата

165

Еврейски Троле

преди 5 години

До Анонимен"Стругарят май и до днес е на 175 лева, затова е толкова нервен."само това ли роди плоския ти мозък !?аз имах щастливо детство и прекрасни младини - аз зная какво значи да имаш обезпечен и достоен живот !ти си имал ку)чешко "демократично" детсво и мизерни младини, сега си кредитен рон на евреите и всеки ден умираш от ужас да не те уволнят - това е живота който заслужаваш - радвай се на "демокрацията" !

164

до 171

преди 5 години

Я Виж стругарката Цецка, майка на нацията!!

163

Анонимен

преди 5 години

Стругарят май и до днес е на 175 лева, затова е толкова нервен.

162

Анонимен

преди 5 години

Не са много тия с над 1000 нето заплата а тия с над 2000нето са много редки случай .В най-развитите европейски държави няма заплата под 2000 3000 евро нето .Българската масова заплата е 500-600бруто извън София и 600-1000 бруто в София.

161

пр0р0к

преди 5 години

няма страшно, над 50% от хората от Европеидна раса в ЕС са над 65 години. До 10 години няма да ги има, бели деца не се раждат, т.е. са под 1 дете на двойка Мъж и Жена от Европийдната раса в ЕС, до 10 години тези деца ще са една 10 годишни или по-малки и няма да са фунционална част от общедтвото - нито могат деца да имат, нито могат да работянт. Така, че след 10 години Европа и ЕС затварят врати - тука ще е африкански-ислямска джунгла, без остатаци от цивилизация. Числата Говорят - Бог мълчи!!

160

Анонимен

преди 5 години

Изхранвате роми и цялата чиновническа ***, която е на пряко подчинение на ГЕРБ. А това са гласоподавателите им, отделно че един депутат взема повече от колкото са необходими за четири членно семейство. Абсурдите в държавата на тиквата са много.

159

Анонимен

преди 5 години

Толкова богата държава ли сме, че храним 600 000 държавни чиновници? И от нашия джоб им дават бонуси с хиляди, даже крият размера на бонусите.Какво стана с електронното правителство?Човешкият ресурс в администрацията е лесно заменим.

158

Анонимен

преди 5 години

За съжаление търтеите в държавната администрация прогресивно растат нагоре и парите отиват при тях. А народа кучета го яли.

157

Българин

преди 5 години

Още много трябва да работим за Бойко, ако искаме повишение на заплата!

156

Анонимен

преди 5 години

Ще кажа само едно, щом има такъв интерес към статията и коментарите под нея, значи нещата не са наред. Никой не се оплаква и не търси справедливост, ако се чувства щастлив. Ха сега ме попитайте добре ли живеем, щастливи ли сме, изучаваме ли децата си, обработваме ли земята си, имаме ли свобода и брака ни щастлив ли е

155

Неа

преди 5 години

600 лв на едно лице ли ? А тогава защо минимална е 560 бруто или 400 лева нето ???? Излиза че един човек не може да се издържа със собствената си заплата ...

154

Анонимен

преди 5 години

Ех ,бойчо мили ! Ти главен белодробен трансплантант в патриаршията ТИИИИИИИИИ !