75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 68Без силикон и корекция на устни едни момиче никога не може да се продаде успешно, най-много продавачка да стане. Тя просто се адаптира към демокрацията и пазара и успява, така се успява, а не да се оплаква, че и е ниска заплатата като продавачка.Taka е, така е!Навремето можеше да стане кранистка, арматуристка или тъкачка на 7 стана без грам силикон.Реализацията за момичетата беше много по-лесна навремето.

74

СВИРЧО

преди 5 години

Поредната *** !!!!

73

Мислеща

преди 5 години

Не разбирам, защо младо, свежо и стегнато момиче трябва да се прави на "кукла за удоволствия"! Изглежда смешно, дори страшно. Все едно е подпухнала след алергична реакция! Жал ми е за такива хора, за тях външността е водеща, и не обръщат внимание на вътрешната си красота и достойнство.

72

Д-р Ох

преди 5 години

Мечтата на днешната млада жена: да си сложи цицци и да иде в Дубай.

71

ШибиРиби

преди 5 години

Иляда кубика тежали по леко от по евтините. ... Сън не е спала милата да изхарчи двайсете бона . Мозъчни импланти няма ли да пускат скоро? Че в тия кухи глави кубатура бол

70

fan

преди 5 години

Нещо е много сбъркано тук.

69

Анонимен

преди 5 години

След 10 години ще изглежда още по-добре, а след 15 ще е направо за корица на някое списание с комикси на ужасите.

68

Кратун

преди 5 години

Напомпала ц*ците и отишла в Дубай на лов за милионери. Ама се върнала без улов. Щот' и арабелите захитряха вече.

67

Куко

преди 5 години

Явно това е като хазарта!Удоволствието приключва като видиш резултата от операцията,докато трае подготовката обаче си на шест,че ще станеш като Пепеляшка.После СРАМ!Ни да го целунеш,ни ...!

66

Дърта ЧанДа

преди 5 години

Много си е хубаво детето, душичка! Къде обаче ще събере по 2х1 литър виме в тая малка пазва? Или ще и добавят кожа от дупарата?

65

Анонимен

преди 5 години

Отвратителното е, че са се довлекли в София. Градът ни се напълни с всякакви ***.

64

младен

преди 5 години

боже, боже...колко мъка има по този свят....

63

Анонимен

преди 5 години

пазар? тая изрoдия дето медиите я натрапват не е пазар. Това е плод на фантазията на болни хора. Едно време насилствено обезобразявали/осакатявали за да печелят, сега психично нестабилните го правят доброволно.

62

Анонимен

преди 5 години

Много е яка. Прилича на водолаз след гмуркане в студени води.

61

Анонимен

преди 5 години

Това, което виждам аз е, че младите момичета без джуки, мигли, силикони минават за смотани и нямат шанс на пазара.Едно интелигентно и естествено изглеждащо момиче е отритнато от съвременните стандарти.На мода са карикатурите -прости и нахални

60

Анонимен

преди 5 години

До АМладото поколение гледат и подражават на такива "модели" и си мислят че това е начина да си успяла жена и да се харесаш на мъжете.Що, иначе кои се харесват на мъжете и кои успявават?

59

Анонимен

преди 5 години

Операторът е безпощаден, можеше и да ни спести близкия план.

58

Анонимен

преди 5 години

Момичето просто се старае и прави усилия да даде от себе си това което очакват от нея демократичните ценности. Можеше и да излезе с брада пред Европейсктия парламент в Брюксел и да изнесе концерт - и това са демократични ценности. В едно недемократично общество щеше да е шивачка или животновъдка и някой здрав момък щеше да и прави деца, но това не е демократично, сега при демокрацията е свободна да следва демократичните ценности.

57

КОРТЕС

преди 5 години

В началото си казах - " Как може да дават гласност на такива елементарни и празни лица ". После размислих - добре е, за да видят повече хора простотията и пошлостта, но накрая пак съм против, защото много млади момичета ще я възприемат за подражание.

56

Анонимен

преди 5 години

Много интелигентно момиче. Мястото и е в парламента.