45

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ МЛАДИ И КАДЪРНИ ХОРА ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ ОТ БЪЛГАРИЯ.ТУК НЯМА НАДЕЖДА ВСИЧКО Е ПРОПИТО ОТ КОРУПЦИЯ А МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА

44

Бг законодател

преди 5 години

Няма проблем, сега ще го накажем тежко с мъмрене и глоба която той няма да плати - вярвам че с това наказание той ще се стресне и ще промени престъпния я си социопатски живот. Ако беше пребил куче, да го вкараш в затвора, но за някаква баба, голяма работа, случват се такива неща.

43

Анонимен

преди 5 години

Този криминално проявен тип си е получил парите от друг-поръчителя за нападението за да всява смут и страх у възрастната жена,а нейните ограбени от него пари ги е отчел пред поръчителя като ставка върху която може да му се плати и така,ако не му ги е прибрал поръчителя за криминално проявения му се получава двойна ставка като за нещо извършено в извънредно-нощно време,а че се или ги представят кат самотни единици-единаци дет само слухтят де има плячка туй е мит да звучи по подобие,но си е схема.

42

Алооу

преди 5 години

Алооу!Защо не изтри оня номер 44 а изтри мене ве ***

41

дааа

преди 5 години

да благодарим на Бойкоза тази стабилности не клатете лодката

40

jordany

преди 5 години

Апропо ,говорех за красивия ром.Впрочем много рядко пиша коментар.

39

jordany

преди 5 години

Оставете ме само 10 минути с това човекоподобие.....Все ми е едно какво ще последва после !!!

38

Анонимен

преди 5 години

До КрайТрябва да арестуват рома. Не ни трябват хиляди озверели протестращи да скандират против ромите.Ако не го осъдят тогава трябва да се протестира но само срещу този ром.

37

Край

преди 5 години

Не винете полиция не винете съдебна система.20% от ромите и 3-4% от българите сегашната система не може да ги стресне с нищо.При такова население ефикасните наказания са бой, принудителен труд, рязане на ръце, смъртно наказание.В ЕС това е забранено.Влязохме в клуба на умните и богатите без да сме такива или трябва да променим клуба или да излезем от него.

36

Край

преди 5 години

Все повече се убеждавам -българите сме мъртви.Щом лицето на тази достойна честна жена не ни събира на жълтите павета.Ние сме мъртви.Излишна е полицията, армията, народните ни събрания, партиините ни глупотевини дебелия Борисов, дебелата Нинова, летеца-президент и даже всички ние български мъже - сме излишни.

35

Анонимен

преди 5 години

А този, като е виден рецидив, защо е навън?!? Съдебната ни система е най-умрялата, даже и КАТ са по-добре

34

Анонимен

преди 5 години

Ха сега кажете каква е логиката същество без 1 ден трудов стаж, грухтяло помощи 30-40 години, не внесло 1 лев данък НИКОГА, с 50-100 регистрации и сума присъди, да има същите права като нормален гражданин?Правата произтичат от задълженията, а не обратното, НАЛИ ТАКА, ПОЛИТИКАНТИ?

33

Анонимен

преди 5 години

Аз направо съм в потрес. И тия имаха нахалството да ми излизат на протести са права. Много ми е жал за жената и стреса, който е преживяла на тия години. Не ме интересува вече комунизъм ли е било какво, но някога тия хуни си знаеха мястото.

32

Анонимен

преди 5 години

Така е в Тиквария!Банкянския матрак кво ли го интересува какво става с раята в територията!Утре ще си грабне куфарите и в имотите си в чужбина!

31

Край

преди 5 години

Алтернативите са нормална държава или помощи от ЕС. За сега избираме помощите. С битите баби и дядовци Борисов плаща за магистралите и метрото. Явно ни харесва щом търпим.Побойте, изнасилванията и убийствата на хорицата по селата са невъзможни в Турция нищо че поне половината и население е с манталитета на ромското.

30

Анонимен

преди 5 години

България живее последните си години.Вече е късно.Българите са още сега малцинство,без армия ,без българско правителство.Само се чака денонощието кога ше настъпи края.

29

Анонимен

преди 5 години

Когато Брюксел и Шорош рухнат, ще останете сами срещу кроткия, но изключително злопаметен и отмъстителен българин. Тогава на кого ще се жалвате, драги ми братчеди?

28

Анонимен

преди 5 години

НПО-тата, къде сте? Или йорисдикцията ви се ограничава само до платени протести в защита на етническите права?

27

Стягащият редиците

преди 5 години

Ех не се спират мойте избиратели, ще трябва да стегна редиците.

26

Анонимен

преди 5 години

Защо я е бил, като е можело да я обере и без да я бие. Жесток човек. Да му се ударят 200 тояги на голо.