18

Анонимен

преди 5 години

Само аз ли не мога да проверя с ЕГН и ПИК ? Дава ми грешка..

17

Василев

преди 5 години

Само да припомня как се рзадаваха боновите книжки, всеки който има над 18 години получава бонова книжка с равен брой акции!Младежът , който имаше жълто покрай устата взимаше бонова книжка с равен брой акции с работника имащ 30 годишен стаж!Всички работници си вложиха книжките в предприятията къдетоо работеха и повече не ги видяха, нито видяха дивидент!А пенсионерите и младежите, една част от тях ги продадоха на брокери,други се споминоха , а трети заминаха за чужбина!Агент Гаред Деивсън!ЦРУ!

16

Анонимен

преди 5 години

Просто няма пари държавата. Телкове, бонови книжки... и скоро многомилиарден заем. Няма икономика, чужди инвеститори напускат, мисля, че паднахме на нивото на западнала африканска държава, упрвлявана от военна хунта. Мъка, много мъка

15

T

преди 5 години

Знам за хора с порцеланови сервизи за хиляди левове. Тези от парламента сетили ли са се да тръгнат по домовете и да им ги вземат, понеже май в последната една година не са сервирали манджюрляци в тях. Щом не си рязал кюфте в чинията за 100 лева, взимаме ти я! Има хора с акции в Гугъл, Епъл и т.н., които си ги стискат от 5 години и нищо не правят с тях. Може ли такова нещо?! Я веднага да ги предадат на държавата! Ако не си ползвате всички зъби, трябва да се национализират неизползваните.

14

Анонимен

преди 5 години

ПАК НЕЩО НИ МИСЛЯТ ДА ПРЕЦАКАТ ХОРАТА.

13

Анонимен

преди 5 години

Тази масова приватизация е супер измамата на века!Бившите комунисти за два дена станаха горди капиталисти открадвайки срещу НИЩО строените от народа заводи!Уж раздадоха бонове а на другия ден ги "изкупиха" от работниците срещу заплахата да останат без работа!Повечето предприятия ги нарязаха за скраб..други продадоха на международни мошеници за 1 лев,трети ги оставиха да работят наполовина и така.. !Питайте драгалевския мнг ел Костов!Той знае нещата

12

Василев

преди 5 години

Когато се мине през крадливата кешова и работническо-мениджърска приватизация, как ще накараш хората да изкарат боновите си книжки???Вече и сиренцето в капана за мишки не върши работа, защото хората не вярват на никой и на нищо!!!Агент Джими Макуъд!ЦРУ!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Българина за жалост е тежко икономически неграмотен, абослютно незаинтересован за собствените си финанси, очакваш от някой велик вожд да го издържа до живот, да мисли и взема решения вместо него.

10

До ?

преди 5 години

При Баневи... Там си ги търси.от тези 2млрд поне 80% няма да бъдат потърсени. После отиват в бюджета, той на излишък и се разпределя за 30-40 минути декември месец. Та това е идеята, да не сте си помислили, че някой иска да ви даде нещо?

9

Анонимен

преди 5 години

На Горанов му е станало тясно в апартамента с нулевия наем - трябва да се разшири човека.

8

Анонимен

преди 5 години

Горанов се ненаяде бре, сега решил да прилапа още 2 млрд..Как ще вземе акциите на хората? Не че не е възможно в тази наща мила татковина, но да видим.Национализация а?Имаш едни дялове/акции в едни предприятия. Дали вземаш дивидент или не си е лично твой проблем. Какво налага да ти вземат тия акции?

7

Анонимен

преди 5 години

Подигравка! Дори имената на фондовете са сменени до неузнаваемост, ако още ги има.

6

Анонимен

преди 5 години

Опитват се за създадат бизнес на финансови брокери. Бъдете сигурни, че нещата ще са така организирани, че обикновеният човек да не може да мине без тях. И често заради надеждите да получи нещо ще се раздели с още пари срещу празни обещания. Това е българската държава - каквото и да направи, то е опит да изскубе още нещо от простия народ.

5

?

преди 5 години

И къде можем да проверим дали имаме тези "бонови книжки"?

4

Абе

преди 5 години

тия не ги ли откраднаха вече, колко пъти ще ги крадат! На моя фонд даже шефа му го застреляха преди години...

3

национализация?

преди 5 години

"В противен случай те отново ще станат собственост на държавата." - това официална кражба наречена национализация на ценни книжа ли ще бъде? Всеки собственик е в правото си разполага със своите ценни книжа както намери за добре, никой не може да го приниуждава да продава, да дарява, разменя и т.н. Явно правителството на бойко търси всякакви начини да вземе пари и да си попълва дупките в бюджета.

2

Ха-ха

преди 5 години

Време е Банев пак да струпа някой инвестицонен фонд :)

1

...

преди 5 години

Смеееееееех! Е моко казано за тази ИЗМАМА КОЯТО ПРОКЛЕТИЯ КОСТОВ, ПОКЛЕТ ДА Е ТОЙ И ФАМИЛИЯТА, направи със всички българи и това което те поколения наред са градели и правили! Минала година се позаинтеесувах за моите бонове! Оказа се, че дивидентите от тях за които не съм ги търсил съм ги изгубил и ми дължат дивиденти само за 5 години! И колко мислите, че съм взел за 5 години дивиденти? 1.22лв. :))))))))) чудя се къде да си купя вила и какъв самолет да си взема! :))))))))))))))))))))))))))))))))