117

Анонимен

преди 5 години

Нали всички сте германофили бе и се кефите на немецо.Ми те немците ограбиха източна и централна Европа как нация от 80 милиона ще се спаси като в Германия е пълно с пенционери и нямат никаква раждаемост още от 70-те ФРГ нямаха раждаемост после като дойде 89-та взеха хората на ГДР който се обезлюди.Сега взимат и от вас.Все по-зле ще е така работи четвъртият хилядолетен райх.Пълно е с "българки"-от онези зелените с български паспорти раждащи в германия там ги вписват като германчета а не българчет

116

Анонимен

преди 5 години

През 2060 та няма да има такава държава, хахахаТя още сега едва съществува и то само благодарение на насилствено прибираните данъци

115

Анонимен

преди 5 години

До трафик в сайта 138Ами, това се случва в Бг и това отразява медията.

114

Има начин!

преди 5 години

Връщате мрежоте и изгодните визиИ комунистите ще ходят по къщите да ви правят децаКефи ли ви?;)

113

Анонимен

преди 5 години

До БългаринМайнната и.

112

Българин

преди 5 години

При сегашната ситуация и още повече ако не се вземат мерки и продължи така през 2060 та година въобще няма да съществува тази държава

111

трафик в сайта

преди 5 години

заглавията в този сайта са:как нямало лекари в българия,как населението намалявало и застарявало,как имало недостиг на работна ръка,как столицата се увеличавала,постоянното противопоставяне на столичани и селяни с елемнтарни статии,как по празниците софия опустявала,как след празници селяните се прибирали в софия,как щели да внасят работна тъка от чужбина....и реални статии с реална информация няма!!!ето това са статиите им че да има трафик,троловете им пишат явни обиди а други коментари трият!

110

до 130

преди 5 години

Глупости!Не виждаш ли какво поколение отглеждат и как го образоват управляващите?Парите следват ученика и юруш на подарените дипломи за средно образование. Оттам автоматично всичките ги приемат за виШУ, пак подарени дипломи, назначават ги на работа и отговорни длъжности без да си помръднат пръста. Критичната маса мислещи, активни хора изчезнаха от Бг. Нови не се родиха. И да се родят, емигрират овреме. Как очакваш да се случи промяната? Ще падне наготово от небето?Интелигенция няма.

109

bg

преди 5 години

ВЪВ 2060 - та гадина ние българите до колкото сме отцелели до тогава ще бъдем малцинство в БГ !

108

Зоро

преди 5 години

ОЧАКВАМЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПЪРВИТЕ АРЕСТИ ЗА ТОВА, ЗАЩОТО Е ЗАСТРАШЕНА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ? И ДАНЪК ЗА НЕ ОБВЪРЗАНИТЕ ДВОЙКИ.

107

оспех

преди 5 години

Деца има,но се раждат в чужбина.

106

Анонимен

преди 5 години

Който е луд да стои в кочинката до 2060 сам си е виновен.

105

Анонимен

преди 5 години

Аритметиката - 56 хиляди по-малко за 2017 год., тази 2018 намалението е не по-малко от 70 хиляди. Все повече няма да има кой да работи. Какво прави правителството на ГЕРБ. Изменя кодекса на труда и изхвърля от работа не многото пенсионери които искат да работят. Браво на ГЕРБ. Бройката на пенсионерите ще се запазва, докато бройката на работниците и децата ще спада. Това се казва държавна политика по заетостта. В края на краищата да си внесат африканци, ромите са лоши работници.

104

анонимен

преди 5 години

СПОКОЙНО УПРАВНИЦИТЕ НА ГЕРБ ДО ТОГАВА НЯМА ДА СА ЖИВИ И ЩЕ Е НАСТЪПИЛА ПРОМЯНАТА В БЪЛГАРИЯ И ЩЕ СЕ РАЖДАТ ДЕЦА СЛЕДСТВИЕ СМЯНА НА СИСТЕМАТА НА УПРАВЛЕНИЕ. ГОРКИТЕ ГЕРБАДЖИИ ДАЛИ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА СТАНАТ БЕЗСМЪРТНИ И ДА УПРАВЛЯВАТ С ВЕКОВЕ. СЪМНИТЕЛНО. ОЩЕ ОТ СЕГА ДА СЕ ГОТВЯТ ЗЯА СМЪРТА.

103

man

преди 5 години

ми да спирам с пенсионните осигуровки, и без това ми се виждат множко , пък и зле похарчени пари

102

Анонимен

преди 5 години

Аз през 2060година ще съм на 43 години !

101

Анонимен

преди 5 години

Проправителствените *** веднага начаткаха минуси на неудобните постове. Колкото и минуси да цъкате истината е една- 2060г. населението ще е стопено главоломно- ниска раждаемост, висока смъртност, голяма емиграция. Тук ще остане безкритична маса от раболепни хорица, предимно на държавна работа. Тотална липса на управленски потенциал и лидери. Общество без водачи, лесно управлявани отвън. На никого няма да му пука кой с какъв цвят е. Матрицата не прощава.

100

Анонимен

преди 5 години

Аз ще съм умрял до тогава. Средната продължителност за мъже в бегето е около 72 г.

99

Анонимен

преди 5 години

Споко до таз година вече ще сме безсмъртни. Няма раждаемост. Старостта е болест.

98

Охобохо

преди 5 години

до 123Кой народ бе?КОЙ?!Пенсионерите ли да скочат?Има си върхушка от ДС още от времето на соца и си слага когото иска на власт.Имат си трибуквена фирма и се грижат никой да не е случайно много напреднал,веднага му взимат бизнеса.Реално нищо не се е сменило в БГ,а ти все още вярваш в дядо Мраз.