113

Анонимен

преди 5 години

Чета коментарите и невярвам на ушите си ! Толкова ли е пропаднала българия и хората в нея особено "гражданите" ! Е , за тва ви мраза дави е.. майкатааз

112

хх

преди 5 години

Бащата не иска ли да види детето си? Не сравнявайте с ромките, те вървят в комплект с мъжете от всички поколения в родата, а тука такива няма.

111

Въпрос

преди 5 години

А когато деца на 12 години раждат, защо тези "лекари" не сезират прокуратурата?Къде са тогава социалните?

110

Анонимен

преди 5 години

внимавайте в сорос и най вече в покровителите му с банките който са си поставили за цел ликидация на бялата раса чрез еничари от същата бяла раса като макрон бхк меркел тя хазарка..

109

Анонимен

преди 5 години

Според мен ,някой е продал дори бебенцето на Симона

108

Анонимен

преди 5 години

Durjava - da ia podpali6...vmesto da se pomaga na takiva hora, to ne im se dava 6ans za ni6to...

107

Solar Power

преди 5 години

Много вероятно да лишат бебето от шанс за по добър живот.

106

Леле

преди 5 години

До ОсманВсички тука психиатри се извъдихте. А ***, дето и името си не знаят, тях какво? Отглеждат по 10 и никой не им ги взема, а напротив - плащат им за това.

105

Някой

преди 5 години

До Една майка 101Такава ли да е според теб процедурата? А на ***, дето раждат по три, преди да навършат 18 на тях дали ще я прилагат? Откога да не знаеш кой е баща на детето ти се наказва с отнемане на детето??? Въпросът за бащинството няма нищо, ама НИЩО общо с темата. Той може да е актуален само сред клюкарки пред блока, а по закон не е от значение. Законите ли да спазваме или да раздаваме квартално правосъдие? По закон детето е най-добре при майката, дори да не е шахматистка.

104

Анонимен

преди 5 години

Накрая да не излезе, че бащата е от родата?

103

Анонимен

преди 5 години

Кой е бащата?

102

Анонимен

преди 5 години

Аз питам:от кога почнаха ИЗБИРАТЕЛНО да правят тестове за "Интелектуален дефицит"?

101

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой ще го гледа по-добре това бебе, ама като видях майката...

100

Анонимен

преди 5 години

Абе много специалисти защитават социалните, но още веднъж казвам, Симона е напълно нормална, липсва и образование.На въпроса и "Кога мога да видя бебето", социалният работник и отговаря с въпрос!! Естествено че една неука млада жена би се объркала! Айде социалните да не се прават на гръмнати, а да връщат бебето и да вземат някой poмче, от тези които ги хвърлят на ***!

99

Анонимен

преди 5 години

Крайво време е социалните да си влязат в ролята, а при първа възможност на нещастната Симона да поставят спиралаКакви детски, какви социални, ако няма как да се грижи за бебенцетоДайте шанс на бебето да промени съдбата си към по- добро Единственото тъпо нищо е " тайната" на осиновяването

98

Анонимен

преди 5 години

Нямам нищо против да се върне бебето, но като видях репортажите... не коментирам.

97

Една майка

преди 5 години

Когато социалните отиват у тях, пияната от сутринта баба ги посреща с псувни и скандали.Баба и я бие.В тях е мизерия, студ и мръсотия.Питат я иска ли да види детето,тя лъже че не и дават социалните.Звънят на социалните и те заявяват че е добре дошла по всяко време, а тя казва " Еми в понеделника ще дода,да си почина малко" Журналиста я пита е защо не днес или утре( четвъртък) тя казва "не знам".През това време бабата нарежда" сега парите ще ги дават на ония, а за нас нищо".Това дете е обречено !

96

Една майка

преди 5 години

Оставам с впечатлението че никой от т.нар.'загрижени българи' не си е направил труда да се запознае със случая.Питали жената от кога се познава с бащата на детето и тя заявила от 7 месеца,при условие че детето е родено в 9 месец.После заяви че от притеснение се е объркала?! Трябва да се прави тест за бащинство на цяло село пенсионери, защото тя няма конкретна идея от кой е.Да не се окаже че е от някой близък роднина накрая.Когато социалните отиват в дома и да определят пригодността и за 1/2

95

Lan

преди 5 години

Виж ти! Значи НЕ може да се раждат деца в селата, защото няма болница! Колко интересно само...

94

Анонимен

преди 5 години

Те са толкова мaлoумни, че не могат да разберат колко са нещастни! Затова такива раждат по 10 деца, а разумни хора като преценяват възможностите и способностите си не смеят и да се оженят дори или имат 1-2 и разчитат на Господ /Бойко Борисов/!