121

Анонимен

преди 5 години

Данните са фейк нюз.Пазарджик бил станал 130 хиляди.А реално живеят не повече от 50 хиляди.Така е и с другите градове.

120

До 124 гхг

преди 5 години

Много сте ми смешни провинциалистите като теб пропити от комплекси на тема столица-провинция. Измисляте си разни неща, вярвате им, и обвинявате софиянци за това, което сте си измислили, т.е. за комплеските си. Прованс даже не знаеш какво е и че се намира край море. Добре, че повечето хора от провинцията нямат твоите комплекси.

119

гхг

преди 5 години

Софиянци са мн смешни, като си мислят, че някой идва от добро в грозния им град. В по-голямата част от БГ хората нямат работа. Да не мислите, че им е приятно да плащат наем и да бъдат обиждани, защото са"провинциалисти"?! Просто нямат избор, това за тях е въпрос на оцеляване. Друг е въпросът, че София си е също провинция. Доста далеч е от морето ;)

118

Анонимен

преди 5 години

По празниците 350хил коли се изнесоха от София. По данни от КАТ средно по 2ма души в кола. И пак беше задръстено и по улиците и по магазините.

117

Анонимен

преди 5 години

1,5 милиона с адресна регистрация в София.Обаче теоретично може и половината да са в чужбина.Е това пропускат да кажат от ГРАО.Много от старите софиянци са в чубина.Иначе са си адресно регистрирани в София.Така че адресната регистрация не е достатъчно точен показател за това колко души живеят в един град.Същевременно има много приходящи които не са адресно регистрирани в София

116

А1

преди 5 години

А пък всички сме българи. Но да в София всеки е от някъде дори и Антон Хекимян

115

A1

преди 5 години

Тука се образува някаква война между градовете всеки плюе другия доста смешни неща прочетох

114

zizi

преди 5 години

До Мьиак-мьиакДрънкай си. явно не можеш да мислиш в дълбочина.

113

Анонимен

преди 5 години

Мен в чужбина ме питат българите, "Защо си тук, щом си от София"?

112

Анонимен

преди 5 години

В чужбина живеят около 3-4 милиона български граждани. 3-4 милиона живеят и в България. В София сме около 500-600 хиляди софиянци и още около 100-200 хиляди от провинцията.

111

До 115

преди 5 години

Ти разбираш ли какво си написал?!Цитат: "Много от провинциалистите напускат София и заминават да живеят и работят извън България."*А какво ще кажеш за едно друго твърдение подобно на твоето? Много столичани напускат провинцията и отиват да живеят и работят извън България.

110

Мьиак-мьиак

преди 5 години

До zizi 108Умни деца са били съвипускниците на вашата дъщеря. То УНСС не е съвсем университет, некъв кръжок е по-скоро.Илатьи във Варна! Новата чужбина. Ши научите нов език, варнянскьи (с толбухински преподаватели). Брех, трудно се пише на него.

109

Анонимен

преди 5 години

София не е предпочитана за живеене. Много от провинциалистите напускат София и заминават да живеят и работят извън България. Аз също напуснах София преди 10г. и се установих в Канада. Нямам никакво намерение да се върна в България, дори доведох майка ми и сестрами да живеят и работят тук при мен. За съжаление баща ми почина иначе и той щеше да дойде.

108

Анонимен

преди 5 години

Има милиони българи които се водят на постоянен адрес в България но от години живеят и работят в чужбина. Прибират се в България 1-2 пъти годишно.Реалния брой на хората които наистина живеят в България е далеч по малък от това което обявява властта. Вероятно ги е страх да кажат истинските цифри защото ще лъсне истината за чудовищната демографска катастрофа. Но то рано или късно истина ще излезе по един или друг начин. Като се изпразни хазната и спрат да плащат заплати пенсии и социални...

107

Анонимен

преди 5 години

До 2030г България ще е 5 милиона. Трябва да изпълнпва плана. Няма как.

106

хаха

преди 5 години

От къде ги вадите тия цифри бе?Властта лъже че броя на хората е нарастнал за да може да вдига данъците и да ви дере кожите!Реално в София едва ли има повече от 700-800 хил. човека.Няма как. То всичко се изнесе в чужбина още преди 10 години.

105

6565

преди 5 години

Преди години отидох да работя в София. Един от колегите ми каза, че заемам работното място на един софиянец. Отделно, постоянно всички се хвалеха, че са 3 или 4 поколение софиянци. Бяха със самочувствие на аристократи, а си бяха обикновени хорица, натъпкани сутрин в трамвая. А като дойдеше лято, събираха джонби, за да идат за 2-3 дни на море. Смешна картинка.

104

zizi

преди 5 години

До ВарненецДоста мякащи има из Софията, нали сте втория по-големина град - туризъм, морска граница и т.н. - явно не се опира до административна единица на РБ.

103

zizi

преди 5 години

Здравейте! Ние сме семейство от София без разклонения в провинцията. Когато дъщеря ми учеще висшето си образование в УНСС - 2008 г. - нейните съвипускници много странно и с учудване я питаха - как така учиш тук, защо не в чужбина.

102

Пепе

преди 5 години

А колко софиянци емигрираха за последните 10 години??Според мен поне 300хил.