166

Анонимен

преди 5 години

Резидента иска руски самальоти, ама нема как да стане.

165

Анонимен

преди 5 години

Е тея па така пишат все едно верно днешните F-16 имат нещо общо с тези от преди 40 г.Троловете... F-16 ако беше толкова скапан нямаше да е най-използваният боен самолет в света. Ясно, че говорим за най-добрият самолет в днешно време.

164

Анонимен

преди 5 години

Защо губехте време с конкурси и лъжи? Два пъти спират конкурса, защото Ф-16 не оттговаря на условията му, които те приеха. Това са циркаджии и клоуни политически и управленски.

163

Френски изтребители

преди 5 години

1. Рафал Рафал (на френски: Dassault Rafale);2. Мираж 2000 Рафал (на френски: Dassault Mirage)

162

до 197

преди 5 години

Рафал са френски самолети и имат отлични характеристики, погледни поне ....после пиши.

161

Анонимен

преди 5 години

Нее,тук даже не става дума за комисионни и задкулисни сделки.Просто господарите са заповядали и ние изпълняваме чинно!А F16 еми не е лошо самолетчето ама на една "Волга" или да не се обиждате, на един сериен "Форд" от 70-те години, е колкото и да му лъскате двигателя, да му слагате лед-ове и да го блъскате с електроника, няма как да му махнете остарялото шаси и старите концепции.Да и аз си падам по антики, ама ги гледам, не да разчитам на тях.А това за големия радиъс на деиствие- за к'во ни е

160

Анонимен

преди 5 години

Какви френски самолети бе, ти болен ли си.

159

СДС-утопист

преди 5 години

До "...САЩ са ни братя защото ни освободиха от съветско робство през 1989..."Лелеее как може да има толкова промити мозъци!1989г. комунистите си спретнаха едно превратче и до днес още ни управляват под логото ГЕРБ.А колкото до "великите" хАмериканци 1991 или 92 не помя точно "Велилите" САЩ пратиха консултант/стажантче от ЦРУ да ни поучава: целия елит на СДС се изсипа в една зала в "Японския" да слуша великите слова!Е,по-големи прoстoтии и пълна некомпетенция и неинформираност не бях слушал!

158

обективен

преди 5 години

И все пак френските самолети не са ли по - евтини и добри от Ф 16, който тепърва ще се произвежда? А инвестицията в Грипените нямаше ли да донесе поне 30 % възвращаемост с оглед новите работни места, както стана в Чехия? Личното ми мнение е, че мирише само на комисионни....задкулисни уговорки и кражби. Да не говорим, че е много смешно пожарникар и физкултурник да обясняват на летец , макар и агент на КГБ , самолетите....

157

Анонимен

преди 5 години

За половин ескадрила оревахме света. Айде стига смешки, взимайте там каквото ще взимате. България няма самолети. От държава произвеждаща 10 вида самолети се превърнахме в държава, която не може да си позволи да купи една ескадрила бойни самолети.

156

Алооо

преди 5 години

Toва е самолет с обхват на радара 160 км !!! Грипен не може да му стъпи на малкия пръст в това отношение...За какво ти е евтин самолет, когато може да бъде свален, преди да е разбрал пилота какво става. Показателно е, че Михо Михов мълчи, а от АБВ говори пикльото Петков, дето се изцепи че Грипен е с два двигателя...:)

155

Анонимен

преди 5 години

Споко, следващите партиди ще са по евтини защото вече ще имаме допълнителното оборудване, а то е скъпо също.

154

Анонимен

преди 5 години

За малко другаря *** да стане милионерче, ама не от бизнес.

153

Victimized

преди 5 години

Завода за този изтребител не само не е построен още, ние сме на опашката след Словакия с 14 самолета са същите пари, Бахрейн ако не се лъжа, и Индия, която още се чуди и има вероятност ако индийците решат завода да е директно в Индия, понеже те искат доста голяма бройка. Демек ние тези самолети ще ги чакаме в най добрия случай след 2025.

152

Анонимен

преди 5 години

Уф писна ми от обяснения, Радев не оспорва характеристиките на самолета, а че неотговаря на задаението което е обявено и от там идват съмненията за лобизам, какво има да се увърта!

151

Анонимен

преди 5 години

Най-бедната и въшкарска територия в ЕС си купува на кредит от ИВФ стари самолети на нови цени. Вместо да вложи пари в инфраструктура, болници, училища...итнт.Пусто робсво, ей!!

150

Този Ф16

преди 5 години

Този Ф16 не съществува.Не съществува дори завода за неговото производство.С какво сравнявате???До сега ни се казва само "ще, ще, ще..."Единственото което знаем са голословните изказвания посланника на САЩ и техния външен министър.Да не пропусна "компетентното" мение на купените от САЩ пожарникар и физкултурник.

149

Анонимен

преди 5 години

Ф16 е свалил безброй МИГове

148

За 183

преди 5 години

САЩ са ни братя защото ни освободиха от съветско робство през 1989А в Сърбия не си бил никога нали?

147

Този Ф16

преди 5 години

Е поколение 4+ Тоест Технологии взаимствани от Ф35 Може да води до 12 цели едновременно И понеже радарът му По мощен и ракетите по далекобойни унищожава целите преди те да могат да стрелят по него Скъп е но няма евтини и хубави самолети И при жените е така И при колите