175

:(

преди 5 години

Изводът - Боколандия е по-опасна от Афганистан и Ирак. Това са фактите. Тиквата изпусна държавата, докато крадеше с пълни сили.

174

икономист

преди 5 години

Това, че са го пребили, не значи, че не е бил добре обучен. Ромите, дори и в млада възраст са доста по-корави и силни от много българи... Хич не съм изненадан от крайния резултат! Не случайно, голяма част от ромите, се препитават с тежък физически труд..Имахме едно ромче в прогимназията, което го бяха прехвърлили при нас да се учи уж, но не се справяше добре с тази работа. Затова пък, побеждаваше всички ни на канадска борба, и сякаш беше направен от стомана. Всичко по него беше мускул...

173

Анонимен

преди 5 години

Пак ни лъжат. че ще им бутат колибите. Не се ли намерят няколко луди глави да им подхвърлят по един коктеил ***, незаконните евроинтегрирани къщурки ще си стоят недокоснати от багерите.

172

Анонимен

преди 5 години

До TupirСпециално нашите "командоси" никого не са убили. Те не са виждали кръв колкото една медицинска сестричка с 5 месеца стаж.

171

Анонимен

преди 5 години

Български командос - прилагателното обезсмисля съществителното.

170

kalergi pe..ala

преди 5 години

Имаше ром който беше влезнал да краде в домът на доктор и доктора го застреля и мисля, че последно го осъдиха. Ако командоса беше извадил оръжие сам срещу двама роми. Какво става?-докът не уголемят дупката на сорос така ще е

169

До Док

преди 5 години

БГ лекари, инженери, професори се оказаха по-читави от наемниците на НАТО, това е истината, каквато държавата, такава и воиската.Те затова не дават свободно оръжие на всички българи, като в САЩ.Страх ги е от Народната любов, военният бере душа, те ми коментират по телевизиите.С коментари не става, а силна и справедлива правова държава.Ще изгубят половин милион гласове, това е проблемът!

168

Дос Командос

преди 5 години

Казват че съм мъж ама аз не съм сигурен и знам какво е каска.

167

Бай Иван

преди 5 години

Искахте си демокрацията ,получихте я ,какво ревете сега ;) ???

166

Док

преди 5 години

Имаше ром който беше влезнал да краде в домът на доктор и доктора го застреля и мисля, че последно го осъдиха. Ако командоса беше извадил оръжие сам срещу двама роми. Какво става?

165

Стига

преди 5 години

Стига с тази омраза, все пак има неизбежна отбрана, нападнат ли те - нападаш, при среща с ром - знаеш, че имат ножове, боксове... и бухалки, опасен контингент са.Така че психически много добре е знаел какво го чака.Второ: той си е служител на НАТО, какво прави БГ в Ирак и Афганистан, те бяха обслужващ корпус, демек не са обучени за реални бойни дествия.Прибирайте се в БГ и защитавайте БГ, вие сте си наемници, биете се за интересите на САЩ.Дано да се оправи военният, и друг път едно наум.

164

Леля Донче Талибанка

преди 5 години

А мен пък всеки ден ми правят обратна прашка ромите от махалата и пак ми е малко.

163

Дос Командос

преди 5 години

И мен също ама малко ме болеше а после премина. Доволен съм!

162

Ели

преди 5 години

Мен ме ее..баха трима роми и един ми се ии...разни в устата и бях много доволна.

161

Владо

преди 5 години

До Дос КомандосМомченце...ти сигурно си лежиш в топлото легалце с лаптоп в скутчето,а *** и баща ти са на работа в момента и си много "силен" с клавиатурата...Нали?:)Автомат,каска и бронежилетка си виждал само по филмите и игрите на които си сигурно много "страшен"...ТАКА,ЧЕ ЗАМЪЛЧИ и си играй компютърните игрички...те ще те направят МЪЖ...

160

До Дос Командос

преди 5 години

От мисиите ни в Афганистан и Ирак, нашите военни не са убивали никога човек дори и при нападението от камикадзета в базата ни. В Сараево и Косово, когато за малко пращахме хора също не сме убивали. Не пишете глупости. А командоса, ако беше пребил ромите, щеше да е в затвора и от ЕС и български Хелзински комитет, да са го разнищили,също така и уволнен.

159

леля Данче Талибанка

преди 5 години

Този войник сигурно е бил прима балерина в Афганистан за забавление на талибаните!

158

Ели

преди 5 години

Щом вярвате на медиите, да сте жив и здрав!На БГ медии не вярвам, на предоставени от нашите органи видеозаписи от камери - не вярвам, видеозаписи от бягство - не са доказателство - пряко, в съда също!Мат с офицера. (състоянието на военният се е влошило, дано да оцелее)

157

Дос Командос

преди 5 години

То май малко трудно без бронежилетчица, касчица, автоматче, туй-онуй. Съвет към всички Ушеви, опиянени от униформичките - не се дървете на хората, ако не сте с пълно въоръжение, щото май иначе за ч-е-п за зеле не ставате, а?Дано се възстанови момчето и пак да убива хора по мисии, герой да е.

156

Анонимен

преди 5 години

Отвратителни ***.