146

Лисан

преди 5 години

Долу Фандупкова! Иванчева кмет!

145

Анонимен

преди 5 години

РОНАЛД РЕЙГЪН ОТ АКТЬОР СТАНА ПРЕЗИДЕНТ,РАЗБИВА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ЛАГЕР ПАДА БЕРЛИНСКАТА СТЕНА.СЕГА КОМУНИСТИТЕ ПАК НАДИГАТ ГЛАВА АМА ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ИМ СЕ ОТРЕЖЕ.АКО ЩЕ И СВЕТОВНА ДА Е!!!!ЦЯЛ СВЯТ СРЕЩУ ПУТИН И НЕГОВИТЕ ЛАКЕИ!

144

Анонимен

преди 5 години

Никъде не пише за малкия ***, предизвикал масов бой в заведение. Да не би да има социалистическа цензура?

143

минувач

преди 5 години

ДО редакцията - направете рубрика ".... е тясна за душата на ...". Няколко жокера да ви дам - 'пожарната е тясна за душата на ББ'; 'класната стая е тясна за душата на Ф' ; ''един апартамент е тесен за душата на ЦЦ'; 'Щанда с баничките е тесен за душата на ДД'. Мисля че има доста още - ще бъде интересна рубрика!

142

Народа

преди 5 години

Иска да прави паркове,градинки,върху частни земи.А общинските за застрояване.Как става така бе *** коромпирани.

141

Анонимен

преди 5 години

Живея до въпросния обект на умния, красив и млад бизнесмен Ваклин стартирал само преди няколко седмици.До момента сме пуснали няколко сигнала на сайта на общината call.sofia.bg За вдигане на шум през почивните дни в нерегламентираното време, за замърсяване и разнасяне на кал от камионите извозващи земна маса от обекта, на които ходовата част не се почиства, за липса на знаци и указателни табели, но никой от общината не реагира!Явно ги е страх даже и да изискват да се спазват разпоредбите.

140

ретро

преди 5 години

според мен тея сересета ги публикуват от защитата на Иванчева..щото от тях се разбира единствено,че прокуратурата няма абсолютно нищо срещу кметицата на Младост..даже напротив - жената май е вършила точно това,за което са я избрали..опитала се да спаси малкото останала зеленина в квартала,спряла е едно от кранчетата на греп..сезирала е прокуратурата за нередности от времето ,когато кмет на София беше Винету..и аре - сготвиха я..

139

Анонимен

преди 5 години

До Софиянец ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ ТИ ЛИ СИ БРЕ КРИВОГЛАВ АПАРТАМЕНЧИКО....НЕЩО ВАС ГЕРБАВИТЕ *** МНОГО ВИ Е СТРАХ ОТ ТАЯ ЖЕНИЦА ИВАНЧВЕВА,ЗАЩОТО ПРИ НЕЯ СХЕМИТЕ ВИ НЕ ВЪРВЯТ.

138

Софиянец

преди 5 години

Да си ходи в Ямбол там да е кметица със Воислав Тодоров. *** долни,селски корумпирани марш от София.

137

Анонимен

преди 5 години

Добре де,били жените в столичната община и с какво са се предвижили до нея община-транспортни средства с карти за пътуване,билети,че и обратно до градинката на Кристал,където уж била срещата с посредника мъж,който взел от друг мъж тази голяма сума с процент за услугата през туй време докат жените били в столичната община за която си мечтаели да посетят и поседят,а те мъжете с какво се предвижили за тяхната бизнес среща с какви средства-лични,служебни,др,а парите открили не пряко в посока Младост

136

ретро

преди 5 години

сересето от 4-та снимка - силно уличаващо в корупция..Иванчева моли президента за вето върху закон (приет единодушно от герп),който разрешава строеж върху зелени площи и детски площадки..как не я е срам..разстрел..

135

Анонимен

преди 5 години

ИВАНЧЕВА КМЕТ НА СОФИЯ-100% ПОБЕДА

134

ретро

преди 5 години

на седма снимка сересето..много се смях....."...носят прозрачни торбички,видимо пълни..."...после Иванчева взела изхвърлени закачалки от кофа за ***..явна корупция..за такова нещо - поне 20 годинки..и като добавим,че е пила кафе и си е протегнала ръката - доживот..

133

Новинояд

преди 5 години

Клеветите не спират. Иванчева сама го отрече на фейсбука си. Мърлячи нещастни, кой ви вярва на вас

132

Шекспироф

преди 5 години

Нивото на записаните разговори е под всякаква критика. Все пак не могат да стигнат Б.Б, той е изворът на кръчмарски бисери.

131

Хахахааааа.

преди 5 години

От фризьорка----политик!Същото ще е:От Шоумен---мин.Председател!Така се прави... "народна република" - - ЗА ***!!!!!

130

ретро

преди 5 години

брутална статийка..явно има доказателства,че Иванчева е пила кафе и си е протегнала ръката..другото са предположения и интерпретации..жалка манипулативна статийка..смърди на поръчка..пореден опит да бъдат подведени хората с изкривяване на фактите..така действа държавна сигурност - съобщават някакви факти (верни,но нищо незначещи) - и после ги интерпретират в своя полза..опитват да манипулират общественото мнение в своя полза - защото усещат,че много се издъниха с тая нагласена история..

129

Анонимен

преди 5 години

Дюлгеров като го знаят назад във времето, че е корумпиран, защо го държат за зам. кмет?

128

bum

преди 5 години

Тази още ли е навън?Да вземат да си я приберат на топло,където и е мястото.

127

House M.D.

преди 5 години

Камелийче, ти разлика между кмет и градоначалник правиш ли? Иванчева е искала да бъде кмет на София, а не градоначалник.