222

Анонимен

преди 5 години

На немската граница са и ги поддържат и заводи им слагат, а ние сме на турската граница и на немците им през.... а и като оправдание що не дават не кой завод ни облъчват кви сме серсеми. Подло

221

Анонимен

преди 5 години

До аз 236Успеха на бившите сателите на СССР зависти от това, колко по-добре са се изчистили от комунисти като тебе.

220

аз

преди 5 години

как успяха... със справедливи и мотивиращи заплати, ето така успяха. С уважение към чуждия живот и труд, а не както при нас все да минат метър, за да остане за новата S-класа, за екскурзийка в чужбина. Кой бяха от хубаво е брат... комунизма това, комунизма онова, ама като отвориха границите 89-та избягаха 2 милиона. И защо? Защото е било много хубаво. Ае бегай.

219

Анонимен

преди 5 години

Българите вече толкова са лъгани от политиците,че не знаят на кого могат да се доверят или поне кое правителство или коя партия ще е по-малкото зло.Нищо лошо не мога да кажа за Нинова,дори ми е симпатична,но имам чувството,че сме в ситуация в която имаме само десни партии и нито една лява,може би ако беше останал Станишев щеше да е по-различно,но и Станишев е нерешителен,дано с натрупания опит е поумнял и не толкова несигурен.

218

жаго

преди 5 години

Зозо, ти си при нас, затова ни е зле...драйфа ми се от такива

217

Зозо

преди 5 години

Много просто - боеко и герб са при нас, а не при тях. Нещо като Черен Петър...

216

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Поданиците на Путларах Акбар често правят сравнителни клипове в ютуб между съседни гранични градове и *** от яд че е чисто в съседните страни....Пишете в тубата-Латвия и Россия. Сравнение беднейших регионов. Виесите - Киров

215

Знаят как

преди 5 години

Как Чехите успяха ? . С помощта на ГЕРМАНЦИТЕ !!! 2/3 от икомиката е в немски ръце!

214

Анонимен

преди 5 години

Не че и преди управлението на ГЕРБ бяхме много добре,но долу-горе кретахме,но след падането на БСП от власт,нещо се случи в задкулисието и държавата+населението бяха смазани,дали ни продадоха,дали нещо друго се случи не знам,но няма подобрение,а вървим към дъното,не знам какво може да се направи,за да се измъкнем от това блато!

213

Varna

преди 5 години

Какви Грейг Уол автомобили в България какво производство какви 5 лв .Въпросът в Ловеч и Гриша Ганчев беше днес сглобяване зелени коли .Всички контейнери със зелени части са отворени .Утре сглобяваме червени коли всички контейнери с червени части са отворени . .Те са вече произведени в Китай и разглобени в контейнера на купе и двигател .

212

Анонимен

преди 5 години

И България да граничеше с Германия която изнесе част производствата си в съседните източни страни,щяхме да сме като Чехия!Със съседи с нашето положение ,естествено е да сме най-бедните в ЕС!

211

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 229А ти какво направи, за да се предпочита Аристонът пред Перлата, бе? Освен да "критикарстваш" и цедиш слюнки пред чуждите производи. Ама ние след 500 години безвремие все пак създадохме за 70-80 години Правец и изпратихме електроника в космоса, образовахме 100 % народа и практически ликвидирахме туберкулозата. Е, затова най-напред ни ликвидираха електрониката, сещаш ли се! И сега се радваме като диваци на дрънкулки. Ей заради такива мрънкачи и беглеци навън вървим само назад.

210

Анонимен

преди 5 години

Куба, КНДР, Венецуела и Русия просто не искат да са им колонии, но ето България вече стана колония и остава да махне и лева си.

209

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА достойните бягат, ама не към Куба, КНДР, Венецуела и Русия, нали?Искат долари и евра а България е с лев. Въпросът е защо ЕС и САЩ не наливат долари и евра в България и младите са принудени да се продават за шепа долари.

208

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен222Какъв човек са убили? какви китайски автомобили?Имаше завод ( уж ) за китайски автомобили ГрейтУол в Ловеч. Гриша Ганчев. Още си е жив човекът. Завод е доста силно казано. Идеята е била директно да внасят през България в ЕС китайски автомобили за да се спести мито.Само, че се оказа, че въпросните китайски автомобили не могат да покрият евростандартите за екология и безопасност.

207

Анонимен

преди 5 години

Католици са и запада им налива пари. В България не дават заводи за коли и за оръжия.

206

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 221А що не погледнеш преди 100 години, че баба ти и *** не имала, а дядо ти е ходел бос. Нещастни тупоглавци, които не можете, но и не искате да гледате реалистично на нещата. С каменния век ли са ти сравненията бе, муцуно! Сравнявай с настоящето и виж, колко са заплатите в Чехия, Германия, Словения и т.н. Не използвай глупостта и липсата на кръгозор на простичкия, отруден, полугладен човечец, за да му навираш "благодеянията" на партията си.

205

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен224Няма какво да се обиждаш. Нищо не черня, а ти казвам истината.Питай който искаш какво предпочита - Правец82 или ИБМ, перла05 или аристон.Аз какво съм виновен, че няма да има дори един отговор за първите?Човек трябва да си признава грешките.А достойните бягат, ама не към Куба, КНДР, Венецуела и Русия, нали?

204

Анонимен

преди 5 години

От ниските заплати и недостигат работници. Така е и в България. Машините изместват хората и правят труда ненужен и нископлатен но накрая няма хора и да включат машините.

203

Анонимен

преди 5 години

Икономиката на Вишеградската четворка постоянно расте и настига тази на Западна Европа, докато разликата между Вишеградската четворка и България само се увеличава. Държава като Чехия почти е настигнала Испания или Италия по стандарт, а България е зад Румъния. България и Чехия като държави вече не могат да се сравняват и като гледам тенденциите на развитие, само по-зле ще става.