22

До Анонимен 15

преди 5 години

Ти колко пъти протестира послените 3 години?

21

Калеко Алеко

преди 5 години

"Бедния Северозапад" е котилото на такива като Курнелка и предишния председател на БСП-другаря Михаил Микав, а навремето от там са се извлекли и един куп партизани и изме.кяри от червената шайка, особено в региона на бившия Михайловград и Враца дето и гарга не каца ... Така, че тези факти сами по себе си говорят за качеството на човешкия матрял там ... !!!

20

Анонимен

преди 5 години

Като бетонираха черноморието дане би пенсията на баба Пена да се вдигна ? Не! Но за сметка на това , като се сетим колко е чиста водата от всичките тези хотели отиваме в Гърция нали? Същото ще се случи и с планината, презастрояване! После ще ходим в на преходи в други страни, щото ще ни е гнус тук!

19

Анонимен

преди 5 години

В Румъния заплатите са 2 ПЪТИ по-високи и в евро. От Видин учат влашки език и работят в Калафат и Тимишоара. Не вярвам някой да иска такава работа в бг.

18

Нормален

преди 5 години

Не е лошо да има още един зимен курорт, ама да има и прилично държавна участие в него. Иначе ми е любопитно как ще се стига до там - от софия е 3 часа с кола при хубаво време. Чужденците трябва да ги превозват с дронове, докато ББ открие нова магистрала до там през 2040 г.

17

Анонимен

преди 5 години

Досега сто пъти трябваше да е направено

16

...

преди 5 години

Убре Цеко! Купувай момче! Че банско и Витоша ски западат веке! Айдеее на ските народе!

15

Анонимен

преди 5 години

До do 4Това дали и къде ще отидат парите е съвсем друга бира. За да отидат там където е правилно, трябва мрънкачите не да псуват на маса с ракийка и салата, а да си вдигнат дебелите *** и да протестират срещу корупция, мутри, олигарси и рушки монополи.Ама де ти толкова усилие...по лесно е да "им *** маааата на сички..", на маса естествено.

14

Анонимен

преди 5 години

Какво е "еколоценката" ?

13

Рамзан Кадиров

преди 5 години

Тия пък смотани селски *** както ще се разработят ама...

12

hj

преди 5 години

gu

11

AZ123

преди 5 години

До Анонимен 2За да се увеличи на баба Пена заплатата трябва по високи приходи в бюджета или по висока трудова заетост за да има по високи постъпления в НОИ. С направята на някакъв бизнес било то и ски курорт се изпълняват и двете условия. Повече приходи в бюджета тъй като над 50% от пенсиите се плащат от бюджета и по големи постъпления в НОИ. Така че тази новина пряко засяга баба Пена. Дано имаш малко акъл да го проумееш. Иначе хубава новина!

10

Смехурко

преди 5 години

КОЙ ще лапне пак от еврофондовете?! КОЙ или КОЙ, ... или ...

9

do 4

преди 5 години

Те тези пари не отиват за пенсии, отиват в офшорките на хора като Цеко Минев, а за това ние сме готови да разрешим да ни изсекат единственото хубаво нещо останало на тази геофравска ширина - природата! След време,когато всеки ден виждаш какво дишаш (дори и лятото) друга песен ще запееш, ама ще е късно...

8

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

7

безпартиен

преди 5 години

Там няма хора в работоспособна възраст с образование и трудови навици!В този край са само пенсионери и еджипшани,които работят само с лопата,мотика,ръчна количка.Ако имат желание!Иначе са на социала.

6

88188

преди 5 години

Нема лошо, но по кой път ще се отива до там, че нещо ифраструктурата в района не е пипана от 30 години, на места я няма.

5

Анонимен

преди 5 години

от другата страна е бабин зъб, чисто нов сръбски курорт от 2013г. Има един хотел до пистата, всичкото останало настаняване е по околните села. Никакво презастрояване, безплатни паркинги, нов лифт и идеални условия за начинаещи скиори.

4

Анонимен

преди 5 години

Какво лошо има ползвателите да са чужденци?Всъщност точно такива трябва да искаме да са, за да оставят пари в България, за да има за пенсиите на бабите от селото отсреща, нали?

3

to

преди 5 години

А дано