18

Анонимен

преди 5 години

ГОСПОДИ, КАКВО ТОЛКОВА СЪГРЕШИХА БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ ИМ ДАДЕ ТОВА ПРОСТАШКО УПРАВЛЕНИЕ?ПРОСТИ НИ ГОСПОДИ И СЕ СМИЛИ НАД НАС. ПРАТИ НИ ПО-УМНИ УПРАВНИЦИ, МАКАР ЧЕ ТОВА Е ТРУДНА И ЗА ТЕБ ЗАДАЧА!

17

Анонимен

преди 5 години

добре де, толкова елементарна система ако не могат да направят, то се чудите защо нямаме още електронно правителство....

16

Анонимен

преди 5 години

А за какво още имаме министерство на европейското председателство, като вече след нас се изредиха 2 държави? По същата причина.

15

Анонимен

преди 5 години

ОТ ГЕРБ СА НЕКАДЪРНИ ДА НАПРАВЯТ КАЧЕСТВЕНО ЕЛЕКТРОННИТЕ ВИНЕТКИ, НО СА ПЕРФЕКТНИ ПРИ ОТКРАДВАНЕТО НА ПРЕДВИДЕНИТЕ ЗА ТОВА ПАРИ.

14

Анонимен

преди 5 години

Доскоро Тиквата рекламираше бонус малус ???!!!!И тази ли да забравим Собственико на ГЕРБ и България ????!!!!

13

Анонимен

преди 5 години

ГЛЕДАМ РЕКЛАМАТА НА ЛИДЪЛ В ДЯСНО. ЦЕНАТА НА ТИКВИТЕ ПАДНАЛА С 33 %

12

Анонимен

преди 5 години

Е нямаше ли да е по-далаверско 1 винетка да се конвертира към много коли? Не виждам смисъл от обратния вариант.

11

Диана

преди 5 години

Този сайт е правен в час по информатика. Валидация на входните данни липсва. Изпращане на потвърдителен имейл на поискания адрес също липсва. Лично аз съм явно от несъвестните, защото поради липса на адекватен user friendly interface, регистрирах хартиена винетка на един регистрационен номер!!!

10

сминдух енд чесън

преди 5 години

Очевидно у нас национален спорт номер едно е наливане на пари в кофа без дъно.Дали ще доживея да видя институция ,в която цари добронамереност,интелект и желание да се свърши работа по най добрия начин.

9

Анонимен

преди 5 години

Малко.умието МУУУУУУУ продължава с пълна пара ,с всяка следваща новина и дума !

8

Анонимен

преди 5 години

Чуждите езици не работят. Опитах с турски и английски. Отначало пише на съответния език да си купя винетка и като кликна на "купи винетка" системата пак е на български. За чужденците ще бъде проблем. Трябва да владеят български за да си купят. Много некадърно направено.

7

Днес си купих

преди 5 години

Отивате в офис на М-тел, давате 97 лв и номера на колата и сте готови за 1 минута...Пращат и-мейл за потвърждение и на сайта бгтол винетката излиза по номера на колата със срок на валидност...

6

Анонимен

преди 5 години

Това се казва улеснение на гражданите. За къф назначихте 1000 души и им купихте нови коли. Баси малоумната идея. А уж ще съкращаваме администрация.

5

Боби

преди 5 години

При изграждане на информационни системи има една основна част - нарича се Потребителски интерфейс! Служи за контрол на въвежданите данни и за филтриране на извежданите данни. Не виждам как за един регистрационен номер на автомобил може да се въведат повече от една винетка за препокриващи се периоди от време. КАТ не разполагат ли с списък на регистрационните номера на автомобилите, или и тук има повторение?

4

Анонимен

преди 5 години

Кой гепи парите?

3

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам нещо. Вместо да се мъчат с нещото което се оказа, че не могат да направя да ни пратят актове на всички собственици на коли, ние да си вземем по 3-4 дни отпуск и да носим 15-20 документа в КАТ за да доказваме че сме си платили за винетка и това да става с молма срещу 20 лева.

2

62350

преди 5 години

15 януари, коя година обаче?

1

Ха ха!!!

преди 5 години

15 януари най-вероятно ще започне глобяването за електронните винетки - а какво работят тези с новите шарени коли по пътищата които се появиха на 1 Януари? За какво взимат заплати - след като няма какво да контролира до (може би - ако случайно тръгне системата) 15 януари? И след като и катаджиите имат достъп до тази информация - защо се създаде нова служба с 1000 търтея и 300 коли? И щом са електронни - се контролират дистанционно, не е нужно някой да клечи в храстите с нова кола?