94

Пламеов

преди 5 години

Браво на ПП,,Възраждане'',трябва да се показват семейните традиций,а не да се набива на децата,че мъж с мъж е нормално ,че жена с жена е нормално.А

93

Гocпод

преди 5 години

Хoмoceкcyaлиcтите ги чакат всички кръгове на Ада! Затова ли ви създадох?!? Да се чифтосвате мъж с мъж или жена с жена?!? Ами ако и майка ви или баща ви така са разсъждавали като вас, сега нямаше да ви има! Бoклyцu! Aнaтeмa! Сpaм и пoзop! Не заслужавате да дишате възуха на планетата Земя, всички ще се пържите в Адa!

92

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е Йорданка Фандъкова подкрепя ли еднополовата любов и мисли ли,че това е нормално семейство?Но очевидно за благата учителка по руски език, добрата майка и баба това е нормално.

91

мънфич

преди 5 години

До 118 АнонименСкъпи нежен гейнко сигурно вече си се омъжил и си *** забравил мене първият мъж в живота ти

90

Анонимен

преди 5 години

EDNOPOLOVATA LUBOV E SAMO ZA PRIZVANITE VISSHI SASHTESTVA,A NE E ZA RABOTNICESKATA KLASA,KOYATO E VSE OSHTE NA MNOGO NISKO NIVO V BALGARIA.

89

антиджендар

преди 5 години

азмразявибезплатно

88

Жирарели

преди 5 години

Добре е , че има такива като Възраждане за да алармират навреме болестното състояние в нацията и да се вземат адекватни мерки. Народе събуди се! Претопяват ни!

87

Бобчо

преди 5 години

Долу звездичките е аннналленн.

86

Бобчо

преди 5 години

Вероятността един човек да разболее друг със СПИН е с по-висок процент при *** секс, защото в семенната течност има специфичен белтък, който блокира имунната система на "приемника". Те така и са открили болестта, защото са се чудили защо сред педаллите имало доста висок процент смъртност от всекакви болести, масово умирали например от усложнения след настинка, пневмонии и т.н. И тогава всъщност открили, че им е поразена имунната система.

85

Анонимен

преди 5 години

Ще ги подкрепя когато мъж роди от мъж

84

Анонимен

преди 5 години

Моя учител по природознание още в 5ти клас ни обясняваше че xoмoceкcyaлизма е болестно състояние. СПИН-а сигypно така е тръгнал, мъж+мъж или жена+жена естествено че ще даде дефект системата. Това не е нормално.

83

Янко

преди 5 години

При обратните става въпрос само и единствено за секс. Много партньори се сменят, за това и много са болни от СПИН. между мъж и мъж или жена и жена няма как да се случи нещо, не могат да си направят дете . Няма нужда от такива болни мозъци.

82

Анонимен

преди 5 години

Калинче, защо претопляте манджата? Такава ли е повелята на беснодесните ***?Да противопоставяте едни хора срещу други хора, за да се забрави реалното положение?

81

Ай Сиктир бе. До 108

преди 5 години

Нямах предвид Русия....Имах единствено и само предвид тоталната и според мен, безвъзвратно и исторически престъпно причинена разруха на Европа.Simple as that...

80

До ай сиктир

преди 5 години

Значи Русия ще бъде първа , все пак там има най много мюсюлмани от цяла Европа.А в Москва лично Путин откри най голямата джамия в Европа.

79

До 105

преди 5 години

Ти май политици не познаваш.На бас , че ако ти си на тяхно място , все същите глупости ще правиш.

78

Всичко е просто

преди 5 години

Изтървано юношество....Без приятели....Без реално сексуално възпитание и възприятия.....Незнание и нередовно пиене...И......Ей ги!!! Политици и т.н. и "решават" ей така... По сложному, а всичко е много просто.....

77

Анонимен

преди 5 години

До 102Нова Афро-Исламия - това е бъдещето на България защото по уязвима от нея в момента няма! правителството - "родолюбиво, народа - "сплотен", инфраструктурата - стара и окрадена, населението - масово "забогатяло и тъне в просперитет.........събуди се ......ич не е розово

76

Анонимен

преди 5 години

До kalinganev 94Така почват всички! Първо възраждане а кото седнат в парламента преминават на ПРЕЯЖДАНЕ! Това е основния пробле а гейовете са си гейове! Лично аз не съм съгласен с тези билбордове но природата си е природа и който се е родил гей нека си е гей!

75

До русеборн

преди 5 години

Какви араби бълнуваш , в Германия дори сега има най много бели , в сравнение с цяла Европа и Русия.А бум на бебета има в провинцията , а не при бежанците в мегаполисите.Германия асимилира , а не дистанцира.