34

Анонимен

преди 5 години

В по-голямата част от Пловдив дори не се говори на български.Ако не знаеш турски, може и гладен да си останеш.На мен ми се случи през лятото.

33

Анонимен

преди 5 години

Населението на Пловдив е основно от турци. По маците и *** само допълват картината. Това не е български град.

32

иии

преди 5 години

Хахах ето ги завистливите софиянци, не могат да се спрат. Най-големите глигани на България. Искам да ви питам софиянец какво е да си животно?

31

иии

преди 5 години

Пловдив е град за живеенеСофия е град в който ти се налага да живееш

30

кмета на Пловдив

преди 5 години

И.Тотев = най - некадърния кмет, до момента !

29

111

преди 5 години

Софиянци тригернати в последно време относно Пловдив, доста чувствителни станаха след като беше избран за столица на културата. Думата столица до името на града ги кара да хейтят в интернет агресивно като разпрани глигани чиято тясна *** се е вмирисала и замърсила

28

Анонимен

преди 5 години

На София 10 годишния мандат на Фандъкова промени девиза на столицата, от "Расте но не старее" на "Расте,презастроява се и грознее",май и Пловдив върви по същия път.

27

анонимус

преди 5 години

До 28 ходи направи една разходка по графа да разгледаш новите плочки и после бегай на село да видиш родата!

26

Анонимен

преди 5 години

Каква столица на културата е това градче бе? Че те опера нямат! Театъра си подпалиха, добре че държавата им милиони, че и театър още нямаше да имат. Столица са единствено на чалгаклубовете - имам познати от Хасково и Стара Загора ходят в Пловдив на чалготека. Страшно елитарно!

25

КОЛКО МАЙНИ

преди 5 години

е отнесъл този МАЙНА от майничките....

24

Наблюдател

преди 5 години

От кога квартал на Столипиново е обявено за някаква си столица?!!!

23

КАКВА КУЛТУРА

преди 5 години

би възкликнаал РАДОЙ РАЛИН.... То ГЕРБ и култура са като плюс и минус. СУДЖУК и КУЛТУРА не се понасят

22

TOЗИ ТОТЕВ

преди 5 години

е бледо копие на ПОЕТА КОМУНИСТ-СЕДЕСАР-ГЕРБАДЖИЯ ГЪРНЕВСКИ, известен в Пловдив като СПАС-ГЪРНЕТО. Но това не пречи на тази мишка ТОТЕВ да върти далавери като хамелиона СПАС

21

Хуба'ичко,

преди 5 години

ама не мога да летя...

20

Анонимен

преди 5 години

Пловдив е известен в цяло Европа с едно единствено нещо - че в него е най-голямата ромска махала на Балканите!

19

Пловдивчанин

преди 5 години

"Категорично подготовката на Пловдив започна още преди 5 години. Имаме над 300 проекта, които ще се развиват тази година. Броят на реализираните проекти е безпрецедентен за България." - Как може подобна БЕЗОЧЛИВОСТ, г-н кмете?!? В Пловдив нищо не беше създадено за Европейската столица на културата. Днес Пловдив е разкопана яма и това е цената, която пловдивчани ще платим за това, че ти си кмет. Такава излагация не помня да е имало в Пловдив. Този нек.дърник повече няма да бъде избран в Пловдив.

18

Анонимен

преди 5 години

Пловдив е пълен минус! Добре че е Стария град, да има нещо красиво и истинско! Всичко останало е чалга и кич, и Столипиново, разбира се!

17

Анонимен

преди 5 години

До noFreeman 17 Какъв хубав град бе другарю червен ***. Аз съм бил студент в Пловдив. Тогава беше един селски уж град . Сега наистина е Европейски град под ръководството на ГЕРБ. Кажи ми какво са направили БКП или БСП в този град. Нищо но от сърце , а др. Гергов открадна Пловдивския панаир като Руски консул нали .

16

noFreeman

преди 5 години

какви проекти бе ***, разказа играта на хубавия град и нищо като хората не построи... ама средства усвоихме... да та и... кмета смешен, па и грозен...

15

Анонимен

преди 5 години

Кмете, оправи крайните квартали, че са заприличали на катуни...