17

антисоросоид

преди 5 години

Прав е Тръмп. То демократическата партия на САЩ са световноте терористи-ол иго фр е ни. Те са виновни за всички военни престъпления на САЩ по света заедно със спонсорът им г ни д ат а сорос

16

Присмехулник

преди 5 години

"руската намеса" е не само най-голямата измама под ръководството на службите, а показва до какво ниЗко ниво могат да паднат лакеите на сорос, клинтън, обама и разпространителите на фейк нюз за да очернят дори родината си, за която са се клели да пазят. измислицата за "руската намеса" е дотолкова предателска, че тя не е нищо друго освен национално предателство. това е поредното доказателство, че за тези "без границите" няма нищо свято, освен трийсетте сребърника, за които работят.

15

тя

преди 5 години

Измамата на Хилари Клинтън!

14

Членска карта №7

преди 5 години

Може да не са гениални, но на никога не налагат своя начин на живот!

13

Членска карта №7

преди 5 години

до 17Бе, той още в нощта на изборите ви се видя неудобен и хукнахте да трошите витрини и да се циврите пред камерите на CNN! Научете се да губите! Тепърва ще ви потрябва!

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Да, гениални са руснаците в правенето на мръсотии. За това не са нужни големи познания.

11

Членска карта №7

преди 5 години

До РусофобТова да не ти са френците! Папат кроасани и пият кафе с немците по Париж! Нито пък оная жендърка Астрид!???

10

Анонимен

преди 5 години

Най-удобният за враговете си президент в историята. Няма такъв, да е русофил, да обвинява собствените си служби в заговор срещу родината си. Делюжънъл пълен.

9

Членска карта №7

преди 5 години

Бунак си ти Андрешко, бунак опитващ се чрез омразата си към руснаците, да се покажеш умен и успял! Но си оставаш бунак!

8

Анонимен

преди 5 години

Този знае вече че го чака затвор и затова се оправдава без да го питат.

7

До 11

преди 5 години

Прав си брат. От русия по-голямо зло няма и от българите които са си втълпили че руснаците ги еня за нас. Руснаците са прости, пияни и престъпници от класа... Както казват Американците русия е пълен BULLSHIT и там живеят IDIOTS!!!!

6

Русофоб

преди 5 години

Русия е най-голямото зло в света и първи враг на България... Добче че е Велика Америка, че Русия да не е все още под Немско владение без армия.

5

до 7

преди 5 години

даа :) и имат само правец 16 компютри в зали в землянки

4

Анонимен

преди 5 години

ако слушаш нашите русомразци, руснаците са най неграмотни, прос.ти и некадърни, а от разследването на ФБР излиза обратното, гениални хакери неуловими, аде разберете се....

3

Хм

преди 5 години

Тръмп е изборът на Ротшилд,а Ротшилд контролира до голяма степен и руската политика.Обаче да впрегне и руснаците да помагат за избирането на Тръмп ми се вижда малко вероятно,ако и да е възможно по принцип.По-вероятно всичко да е Соросова измислица и оправдание за загубата,която продължава да се раздухва от подконтролните медии и корумпирани чиновници/прокурори/съдии.Сорос 8 години държеше пълната власт(чрез Обама) в САЩ и сега е направо бесен.Ама ще мине и тая....

2

Анонимен

преди 5 години

Така е. И Скрипал не го отровиха също, щото ако го бяха отровили отдавна да е фърлил топа.Западният електорат оглупява прогресивно.

1

Анонимен

преди 5 години

Гузен негонен бяга.