9

Анонимен

преди 5 години

Знам, че на повечето от вас ще им се стори абсурдно това, което ще кажа, но причината да им се стори абсурдно е, че най-вероятно не са закъсвали никога по никакви причини и са били винаги на работа, никога безработни, които да отидат в т.нар. "бюрото по труда".Хора, вие и идея си нямате колко много безработни има в момента и че в статията пишат само за регистрираните, а колко още са нерегистрирани ако знаете само...

8

Карамелка

преди 5 години

Ама саму социала да взимами и друго не ни требе *** како.......

7

Анонимен

преди 5 години

Оставете Бойко и Фандъкова сами да си метат грозната им столица.

6

Анонимен

преди 5 години

Освен това са и с малко повечко тен по рождение

5

Анонимен

преди 5 години

Ние само си взимаме.

4

Анонимен

преди 5 години

Стига с тия млади безработни я кажете за безработните над 45г. възраст или за тия на които не им стигат години за пенсия и взимат социална пенсия ???

3

Waffen SS

преди 5 години

"""Най-мързеливи се оказват живеещите в областите Сливен, Пловдив и Враца, където най-много българи не са искали да метат градинки."""Имам големи резерви ,че са българи,по скоро са представители на един етност характеризиращ се с "изключително" трудолюбие,любов към истината и честността,неповторима чистоплътност и най-вече с огро-о-о-омно уважение към чуждата собственост и живот.

2

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не работете за чорбаджиите експлоататори и изедници.

1

християнин

преди 5 години

Има ли още глупави мои сънародници,които да се самозалъгват,че *** са нормални хора?Хиляди пъти съм го казвал-изчистване на Европа от тях,защото ние ще бъдем съсипани от тях.Проумейте тази истина.Тоягата и камшика са много елементарни и слаби символи.