29

АНОНИМЕН

преди 5 години

Най голямата глупост на човечеството е Европейския съюз. Много е близко времето когато всички хора ще се убедят в това.

28

Курников

преди 5 години

ЕС е постижение на сътрудничеството хуманността и равенството. Всеки трябва да се гордее че е Европейски гражданин. Тези които възхваляват Рашата просто работят за рубли. Познавам лично много руснаци заселили се в западните страни и нито един не се намери да каже Путин е велик или Раша е добре. Това което всички казват е че само Москва и Петербург стават за живеене. Навсякъде другаде хората са до коленете в кал!

27

Анонимен

преди 5 години

На мен в ЕС ми харесва. 5 хилядарки евро заплата ми стигат.

26

До Гледна точка

преди 5 години

Абе мишок,разпадате се отвсякъде и много такива като теб ги болииии...Търпение бе,в Самото Начало сте...

25

Анонимен

преди 5 години

Ако заплатите в ЕС са ниски, това е заради многогодишния дъмпинг на китайските производители които плащат мизерни заплати на местното си население и по този начин конкурират европейските стоки.

24

Анонимен

преди 5 години

Която партия дава на народа си всичко от което има нужда другото не го интересува! Тьй че германия не я мислете.

23

Василев

преди 5 години

Четете какво ви пиша и си отворете съзнанието, така че да разсъждавате с вашата глава, ако имате нещо вътре!Никой и нищо не пречеше ЕС да си работи и съществува още хиляди години, икономиката работеше, на хората се вдигаше стандарта, пазари има , колонии и суровини също!Брюксел, ЕС и комисиите работеха макар и да беше малко тромава администрацията!Стана това, което не трябваше да става, икономическият и политически център на ЕС се премести в Берлин, и англо-американския елит се уплаши!Лий!ЦРУ

22

Гледна точка

преди 5 години

Европейският съюз е сложен жив организъм,За разлика от мъртво роденият СССР! Желая ново вдъхновение, сили и и морално извисяване над нещата на всички европейски лидери, за да ръководят по-добре, с повече хъс и по-разумно ЕС! Алелуя!!!

21

Ехиден

преди 5 години

Много се кефя като гледам как някой надутко се спъва от собствените си лъскави обувки - и носи гордото име ЕС...Аре наздраве за източно-православните,на екс!

20

Анонимен

преди 5 години

ЕС е най-доброто постижение на човечеството. Затова враговете му искат да го разрушат.

19

Анонимен

преди 5 години

Англо-американската финансовата система в момента я клатят едни банкерчета които злите езици твърдят че били май предимно от семитски произход. И май клатейки я искат да изклатят Тръмп ама покрай Тръмп ще вземат и себе си да изклатят като почнат бунтовете на белия европеец. Това със жълтите жилетки беше само загрявка. Продълженията стигат до дузпи с устройството на доктор Гилотем,

18

Европейският съюз

преди 5 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо и демократично постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Благодарение на него в Европа вече никога няма да има войни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

17

1984

преди 5 години

Почва като търговски съюз и бавно се превръща антиутопия

16

Анонимен

преди 5 години

На Италия опростили санкциите- добре.На Бг малко преди Коледа и наложиха едни милиони глоби. Що не ги опростят? Ние ли сме най- богатата членка на ЕС?! Народът тъне в бедност, мизерия болести, но глоби не ни опрощават, нали? Уж ги намаляват...

15

Гледна точка

преди 5 години

Просто немският инженерен гениален индустриален дух и работливите гени на немския работник се подиграха с Англо-американската икономико-финансова система и я накараха да трепери!!!Това вече е Василев който познавам!

14

Анонимен

преди 5 години

Аз мога да добавя нещо друго към тоя анализ. От месец насам поръчките на фирмите са на минус и започва скоро масови уволнения. Тогава да ги питам какво ще ги правят тия милиони мнгали къде ги приеха заради уж острия недостиг на работна ръка. Сега като им се стовари безработицата много бързо белите европейци ще осъзнаят, че вече настанилите се мнгали в страните им са им взели и хляба. А гладните бунтове на расистка основа всички знаем до какво водят ...

13

Анонимен

преди 5 години

Няма популизъм в ЕС. Има лобизъм.

12

Гледна точка

преди 5 години

значи който не е съгласен с политиката на сегашните правителства се нарича популист , е това е вече найстина новинаНе Уважаеми, не! Популист значи да обещаваш не реални и не изпълними неща, като нашата ***, че БСП-то като дойде на власт щяло да увеличи раждаемостта! Популизъм е да не зачиташ основните човешки права, като право на вероизповедание, право на свобода, право на несигласие.... То за това в Русия няма протести, защото третото се наказва със смърт!

11

Инджинеро Африкано

преди 5 години

Ко стаа ва?! Искъм BMW те *** лъжътс Голф тройка?! Шъ звъннъ на папа Шоруш и...И пъри ми искът на сичкуту утгоря!!! Тулирантустъ къдя вий ?!

10

НРБ

преди 5 години

Европа на европейците!!!Крадливите политици в затвора,а талибаните в Азия!!!Жълтите жилетки са символ на европейските работници!!