49

Ели

преди 5 години

До: 62,Да си взема любимите карти на Лондонското географско дружество,Подарък от Хрушчов - Крим - 1954Закарпатска, Лвов, и Черновидско - подарено от Сталин 1939 - 1945.Одеса, Николаев, Донецк, Запорожие, Херсон, Одеса - подарени от -Ленин 1922Подарени от Руските императори - 1654 - 1917 - Волин, Тернополск,Виниц, Черкасов,Сумск, Чернигов - области.Всъщност 2 области са населени с Окраинци -Мироградска и Днепровска област.

48

Лаврентий Берия

преди 5 години

Смешни украинци.

47

ДА ЖИВЕЕ УКРАЙНА!!!

преди 5 години

Слава, Слава, Слава на Украйна, на украинските братя и на техния горд Президент- Петро Порошенко!!! Русия вече добре разбира какво е да имаш Украйна за враг!!!

46

Джугашвили

преди 5 години

До 63То и чичкоти Дофи смяташе това, но изяде голямата наденица с майонеза.

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 50Украинската армия вече има модерно западно оръжие и руснаците ще ядат голям бой.Точно както Финландия ги натупа 1940 г.

44

защо

преди 5 години

До рубладияНе знам защо истината ви дразни толкова и вия плюете хората,защо бе ***?къде ви сърби....

43

Джугашвили

преди 5 години

До NATOТо и чичкоти Дофи смяташе това, но изяде голямата наденица с майонеза.

42

Анонимен

преди 5 години

Кога е създадена тази ,страна, у крайна.Съществувала ли е през царство Русия.Какъв език говорят и пишат че не знам.

41

Окраина

преди 5 години

О$краина не е олигархът Порошенко - слуга на ЦРУ.О краина не е Яценук. Окраина не е Парубий. Окраина не са Бандеровците, Петлюровците и бившите БКП - станали олигарси.Украинският народ е Украина - народът, който иска МИР.Всички О краински престъпници ги чака ЗАТВОР.Най-големият враг на Украйна, са Окраинските олигарси и криминали - намиращи се на мласт на власт под хилещите се ЦРУ и САЩ. ЕДИНАДЕСЕТ биолаборатории в Окраина спонсорирани от Пентагона, ДЕСЕТ в Грузия и сто мъртви в един ден!

40

да

преди 5 години

До привет от ГерманияТе го плюят а той мисли че дъжд вали,точно за теб е .....

39

NATO

преди 5 години

Бъдещите бази на НАТО в Украйна ще изтласкат русопитеците най-найрая отвъд Урал където им е мястото

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 50Ха-ха-ха-ха-ха........че КОЙ нено-р-мал-ник ще им даде на тия неофашисти "качествена западна военна техника"???? А пък и нали и на грузинците им дадоха такава? И какво..........КЪДЕ сега са Абхазия и Южна Осетия??? Хи-хи...ТАМ КЪДЕТО сега са Крим и Донбас!!! Продължавайте.....продължавайте...........така и без Киев ще останете!!! Всъщност...просто Киевска Рус ще си се върне НА ИСКОННИТЕ ПРИТЕЖАТЕЛИ!!! Мдддааа...........всичко ЧУЖДО в един момент си се прибира!!!

37

хаха

преди 5 години

до 50и каква и колко е тази модерна техника

36

ДО 50

преди 5 години

До АнонименТОВА ОРЪЖИЕ СЕ НУЖДАЕ И ОТ КАЧЕСТВЕНИ ХОРА ДА ГО ЗАДВИЖАТ--ДАЛИ ХОХЪЛА ЩЕ УМИРА ЗА МИЛИАРДЕРИТЕ ,КОЙТО ЗАГРАБИХА ВЛАСТА...АМИ АКО ГО ОБЪРНЕ СРЕЩУ ТЯХ---ИЗОБЩО НЕ ГИ СРАВНЯВАЙ С РУСНАКА--ЩЕ ГИ СМАЧКА РУСНАКА КАТО ВЪШЧИЦИ---ХОХЛИТЕ СЕ ПРЕДАВАХА НА ШВАБИТЕ ВЪВ ВЕЛИКАТА ОТЕЧЕСТВЕНА-СЕГА ЩЕ СЕ ПРЕДАДЪТ И НА РУСНАКА--И ПОРЧЕТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ГО СПАСЯВАТ...

35

Ха-ха

преди 5 години

Май рейтингът не мръдна и с процент нагоре в резултат на цялата дандания...Тоя дали най-после разбра,че САЩ и васалите им са го отсвирили и никой не иска да се главоболи за него?Може и да има още по-сериозна конфронтация с Русия,но ще е вече при новия избраник на Тръмп,а Порошенко беше човек на Обама(Сорос).Видяхме че дори Меркел си заминава,та какво остава за Валцман.

34

О краина

преди 5 години

Колко биолаборатории има в Украйна, спонсорирани от САЩ - Министерство на отбраната, под благият предлог за борба с болести. Изведнъж плъзна африканска чума - животновъдство, хепатит С - Грузия - сто човека загинаха в един ден - само САЩ учени работят там, дронове с биооръжия. Диляна беше уволнена от БГ - разследва смъртта на пацие, в момента в който започна раследване срещу биолабораториите, спонсорирани от Пентагона, не от Мин. на Здравеопазване.Питам Българите - колко биолаборатории има в БГ

33

Анонимен

преди 5 години

Украйна се въоръжава с качествена западна военна техника и изхвърля руските оръжия.При един военен конфликт е напълно възможна руснаците да ядат бой.

32

Анонимен

преди 5 години

Перушенко въведи ново военно положение че ще ти отрежат крилцата.Май вече никой не ти вярва на измишльотините .Крим няма да върнеш но ще загубиш и Донбас.

31

Анонимен

преди 5 години

Порошенко си е евтин циркаджия и през март ще му бият шута

30

С

преди 5 години

Алкохолик видя че нищо не стана