44

анонимен

преди 5 години

Венецуела може да е гладна и бедна, но Мадуро строи комунизъм. След 100 години когато го построят, останалите живи ще са се научили да пасат трева, и няма да гладуват.

43

Анонимен

преди 5 години

Има си хас САЩ да са губещи нали ще се срине целия робовладелски капитализъм.

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37САЩ нямат пазар а държавата печати долари и ги раздава с куфарчета на поръчкови бизнесмени близки до Тръмоп под форма на поръчки.

41

Анонимен

преди 5 години

САЩ ги рекетират за да падне Мадуро и да прилапат находищата както стана с Живков в 1989 г. и България. Като тръгнат обаче венецуелци да бачкат в САЩ , Тръмп заповяда на фашистите да стрелят срещу тях.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Какви са отношеният на България със САЩ, че българите живеят много по-зле от венецуелците.Ми, отношенията на България със Сащ са такива, че България нищо не може да покаже на САЩ, което да направи позитивно впечатление, освен едно непрекъснато плюене и мрънкане по адрес на САЩ и едно безкрайно "искаме, искаме, дай, дай!"

39

Анонимен

преди 5 години

Китай прогресира единствено заради това че се отвори за САЩ и запада и въведе пазарна икономика.Поредния папагал дойде да се изцвъка. Свободния пазар играе роля за макия и среден бизнес в Китай, но основните пари се правят от държавни корпорации които се управляват с центарлно планиране. Простите ви глави не разбират, че централното планиране има сериозни предимства, а недостатъците му са свързани с невъзможността да се менажира системата когато стане прекалено голяма.

38

Анонимен

преди 5 години

В Китай има толкова социализъм колкото има и в САЩ. Нямаш идея какво говориш приятел. Папагала научил каквото му пуснат отгоре. В Китай има централно планиране плюс свободен пазар. Ти наясно ли си, че човек като ти каже социализъм и говори за икономика, има в предвид централно планирана икономика с държавно участие? Имаш ниско IQ приятел.

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33"Китай се управлява от комунистическа партия която упражнява диктатура и налага социалистическа система в страната."Дрън, дрън, дрън. Китай прогресира единствено заради това че се отвори за САЩ и запада и въведе пазарна икономика. Всякакни други теории са глупости на търкалета. Китай като най-голям световен износител е животозависим от най-големия световен вносител САЩ. В момента в който САЩ им резнат квитанциите с Китай е приключено.

36

Анонимен

преди 5 години

Ако България 1989та не се беше навела на САЩ и запада и беше запазила социализма сега щяхме да сме като Южна Корея.

35

Анонимен

преди 5 години

Преди социалистите да вземат петрола от САЩ във Венецуела цареше ужасяваща мизерия. Сега е много по-добре.

34

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко имаха нормални отношения със САЩ Венецуела нямаше да изпадне никога в сегашното отчаяно и окаяно състояние.Какви са отношеният на България със САЩ, че българите живеят много по-зле от венецуелците.

33

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКитай се управлява от комунистическа партия която упражнява диктатура и налага социалистическа система в страната. Китай за 40 години от бедна стран се превърна в първата световна икономика, не им беше лесно но сега са първи, а през 2022 година в Китай вече няма да има бедни, даже и по-рано може.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28"Ако социалистите във Венецуела угаждаха на САЩ"Ако имаха нормални отношения със САЩ Венецуела нямаше да изпадне никога в сегашното отчаяно и окаяно състояние. Антиамериканизма е най прекият път до глада.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28"При соца и в България се живееше много по-добре от сега"Тази лъжа можеш да си я завреш в червения ***.

30

ПЕНКО

преди 5 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ СПОРЕД "ГЛИСТИЯНСКАТА РЕЛИГИЯ" -"ВИДОВ ДЕН" Е НА 15.06. ВСЯКА ГОДИНА !!! АЛОО *** СОЦА ВИ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ - И БАЩИТЕ ВИ СОЦ.РАЗУЗНАВАЧИ !!!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23В Китай има толкова социализъм колкото има и в САЩ. Разликата е че в Китай управляват комунисти а в САЩ демократи, що се отнася до китайския капитализъм той е доста по-див от американския особено по отношение на експлоатацията на труда. Освен това в Китай се забелязва тенденцията която ще го завлече в пропастта Сидзи Пин стана пожизнен президент а китайските милиардери започнаха да стават членове на компартията което не предвещава нищо добро в бъдеще освен лов на вещици.

28

Анонимен

преди 5 години

При соца и в България се живееше много по-добре от сега, но във Венецуела няма социализъм. Венецуела е чист капитализъм, това че социалисти са на власт не означава, че икономиката е социалистическа. И в Германия е имало социалисти на власт, и в много западни страни. Ако социалистите във Венецуела угаждаха на САЩ нямаше никой да говори за тях. Ако бяха християн демократи или либерали някакви и не угаждаха на САЩ пак щяха от нашия слугинаж да лаят срещу тях и да ги изкарват агенти на Путин.

27

КОМУНИСТ

преди 5 години

Единствените губещи са господарите ви от ФАЩ и тези които ви плащат да плюете по Венецуела ! Не можете да докопате петролните залежи и богатствата и и беснеете маам...

26

Анонимен

преди 5 години

Още има за крадене от построеното по време на соца. А след 30 години капитализъм, най-великото постижение ще са 5 40 годишни летящи ко(п)тора.

25

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВъв Венецуела не е социализъм, ами си е капитализъм както преди социалистите да спечелят изборите. В икономиката нищо не е променяно Но сега живеят много по-добре от преди.