148

Анонимен

преди 5 години

Когато детето е започнало да вика и плаче, майката е трябвало да го изведе навън, а не насила да го държи там.

147

Номер 126 е прав / а

преди 5 години

Може би детето не вика защото е аутист, а вика защото майка му го е вкарала в това тъмно и задимено място против волята му?Абсолютно подкрепям казаното. И също това, че модерната медицина ни дава диагнози, зад които да се крием. Престанете да ни натрапвате разни аутисти, а в същото време нормални дечица, разболели се от рак, се борят за живота си и събират пари от благотворителност за лечението си, защото изхранваме ***!

146

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 149А АТЕИЗМЪТ ни го наложиха насилствено Съветските другари, нахлули с оръжие в Родината ни без да ги желаем.

145

Анонимен

преди 5 години

За тези които не знаят или просто не желаят да чуят , Християнството е наложено насила от Византия през 866 г. по тези Земи , пиша по тези Земи зашото надали има Доказателства за Държавата България с сегашните гранични Пунктове на Границата , тоест било е като разграден селски двор , та всеки сам избира на какаво да вярва и коя Религия да подържа

144

Бате Гойко

преди 5 години

"Готов ли си да гледаш такова до живот?Лицемер."Гледам такова и ще го гледам до живот! А за евтаназията ти пожелавам да я използваш лично.Честито Рождество на всички останали!

143

Ким Чен Ун

преди 5 години

В блиц има интервю с майката и тя обяснява всичко за конфликта в манастира .Затова в подобни случай не трябва да се взима страна в това недоразумение .Според мен и двете страни са прави в случая и е било най добре да се разберат тихо и кротко без разправии .

142

691

преди 5 години

Тая не знам как си представя, че Бог ще изцери детето, което дори не осъзнава къде се намира и най-вероятно не е кръстено. Ако иска нека се помоли на иконата тя или да извика свещеник да чете за здраве на детето.

141

Ванката

преди 5 години

Поведението е било като за диво и невъзпитано дете, отчето не е длъжен да поставя диагнози за 3 сек. А майката се е държала като кифла... В храм се пази тишина!

140

предпазливост

преди 5 години

Имам момиче аутист. Установила съм, че се изнервя в малки църкви и обители, докато в Ал. Невски и хареса, вероятно защото е широко. Винаги много премислям като я водя на някъде, как ще реагират хората, как ще реагира тя. Стремя се да избягвам максимално конфликти. На 5 години крещящо момиченце изглежда като силно разглезено дете, последното което си мисли някой, че е аутист. Още повече, че аутустите външно им няма нищо. На попа през ум не му е минало че детето е аутист казвайки Вън.

139

10

преди 5 години

И двете страни са допринесли за конфликта.Майката е допуснала продължително стоене в храма на детето и свещеникът,който не се е съобразил със специфичните му особености.Просто непремерени действия .Аз не бих излъчил видеоклипа.Майката като психолог,макар и още учещ се,трябва да е знаела,че излъчването е отмъщение ,което е погрешно действие и проява на инфантилизъм.А свещеникът е могъл да прояви малко търпение и да се извини лично.Храмът е за всички-вярващи и атеисти,хора с различни нива на псих

138

Зозо

преди 5 години

Неофит - агент Симеонов ДС-КГБ!!!

137

Анонимен

преди 5 години

Евтина провокация от една женичка искаща 5 минути слава.

136

Анонимен

преди 5 години

Кендзайте смело на попската ерест! Бог ще ви поживи! Тия попските каналници са срам за България и питомници на БКП (ДС)! Дарявайте им сухи фекалий вместо пари! Плюйте ги ако искате да влезете в Царството Небесно!

135

Даааа...

преди 5 години

Креслива майка с болно дете. Това, че детето й е болно, не прави автоматично майка му светица.Това, че попът си е езпуснал нервите е обяснимо. Самият факт, че тая BG-MAMA е направила скандал в църква на празник, на това отгоре го е и записала, и публикувала, говори що за стока е. Запис на сцената, провокирала скандала, няма, нали?

134

Бахмааму!

преди 5 години

Според Църквата това дете е обладано от демон. Попът е искал да изгони демона, ама майката не го е разбрала и сега - медиен линч.В атеизма е спасението. Там е здравият разум, а не в тия източно-православни и всякакви други суеверия. Мислете с главите си бе, хора!

133

Анонимен

преди 5 години

До Бате ГойкоНе съм се напил реалист съм.Едно малко дете което е нелечимо болно и цял живот има нужда от специална грижа е ужасно нещо.Ти грижил ли си се за такова?Цял живот ще ходите заедно до тоалетната и ще му сменяш памперса.Като са малки са сладки,нали да кажеш бебенце.Всички бебенца са готини.Ами като порастне.Стане младеж,после зрял индивид а мозъкът му все на ниво бебе.Пищи,реве,блъска се по стените текът му лигите изпуска се в памперсите.Готов ли си да гледаш такова до живот?Лицемер.

132

Ким Чен Ун

преди 5 години

До От един морски град Питай Цецо гуменката и гербаджийската шайка как ги прави тези фокуси .Те най добре ги знаят тези работи .

131

До Нормалната майка

преди 5 години

Ти си всичко друго, но не и нормална. На такива като тебе не трябва да им се позволява да са майки. Дано усетиш мъката на това семейство. На квадрат. По празници. Честита коледа. Лека нощ.

130

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Нормална майка На запад отнемат детето от майката и го дават на *** и травестити и гейове да го възпитават .

129

Saki

преди 5 години

Независимо от това какво работят дадени мъже дали са попове,доктори,даскали и т.н. при всички с процеса на стареене се проявяват едни и същи признаци. Стават сприхави, досадни, заядливи дядки, които се дразнят от всички и всичко. Няма нищо по тъжно от стар мъж.