105

Дон Карнаж

преди 5 години

Не знам как може да се противодейства на метода с повторението, прекалено е силен! Всичките глупави реклами които всеки си мисли, че той не е *** на който ще му повлияят действат така фундаментално - просто се повтарят ти ги ги чуваш и лека по лека нещо се променя в теб и накрая вземаш решение базирано на незнайни за теб параметри, внесени от рекламата. Честно май няма начин :) Или се измъкваш от влиянията с тотална независимост и много внимаване или и ти ставаш кукловод.. по-дяволите

104

Чужденец

преди 5 години

Бал-гаааа-рия. Какво е това?

103

Дон Карнаж

преди 5 години

Германеца и англичанина особено отдавна са разбрали фундамента на пропагандата: повторението. За това тази статия се повтаря толкова често както сте забелязали, за да огънат фактите с тяхна култура според зависи целта. В случая да се създаде социален срам както е на запад/север по отношение на това. Срама не трябва да се подценява, например най-висока ефективност има при отказване на цигарите на държавно ниво (изследвания).Те просто ще повтарят статията докато ни влезе подкожно и срама почне

102

Анонимен

преди 5 години

"2/3 от българите под 30 г. живеят с родителите си. Какво се крие зад тези числа?"Мизерята създадена от ГЕРБ се крие зад тези номера.

101

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тодор Живков също имаше жилищен проблем. Но се правеха опити да се реши. Имаше жителства. А сега какво е? Всеки селянин станал гражданин. Градовете претъпкани, селата празни. Само Дядо Тодор ще ви оправи. Всички провинциалисти на село и жилищния проблем се решава.

100

Шопо

преди 5 години

До БизнесменТата носи,мама меси ! И те така...На 30 години 3 дни трудов стаж немат...

99

НРБ

преди 5 години

Къщата може да е тесна важно е тайфата да не е бесна!!! В превод пълна къща щастливо семейство!!!

98

реклама

преди 5 години

А вие какво се бъркате кой с кого живеел?!Това си е тяхна работа.Поне напишете, че това е платена статия за банките с банковите кредити и за строителната ***.фия, чиито новопостроени жилища стоят непродадени.

97

Слав

преди 5 години

Нескопосниците в България винаги ще хулят смелите и находчиви българи излезли на вън.. Ами да гроздето било кисело! Некадърната пасмина айде тихо!.. и целувайте ръка дето вкарва толкова пари в тая държава колкото всичките и пишман бизнесмени не правят

96

Странно заглавие

преди 5 години

Ако цари разбирателство и хармония между млади и стари....няма нищо по хубаво от целостта на семейството...ако ще и пет поколения да живеят под един покрив ....стига да има място разбира се

95

А+

преди 5 години

При родителите е по-лесно,но е по-тесно ,а сам е по широко и свободно ,но имаш повече задължения. Всякой индвид си решева според възможностите и разбиранията къде да живее!

94

Работодател

преди 5 години

До до РаботодателПравете каквото искате бе, ако искате вземете се махайте на запад на високи заплати, ако истате вземете оставайте. Никой не ви кара на сила нищо да правите.

93

Хехехе

преди 5 години

До 30-тата ми година живяхме със съпругата ми при родителите ми , същевременно учихме работихме и изплащахме кредит за апартамент,който беше даден под наем ,с цел финансово подпомагаме,да си стъпим на краката като младо семейство !!! Супер годинки бяха всяка вечер дет се вика празник около масата на вечеря !!!

92

запознат

преди 5 години

Семейството е най здравата единица на една нация, в България от векове е традиция няколко поколения да живеят под един покрив.

91

Анонимен

преди 5 години

пак ли бе? тая статия гастролира за трети път?!

90

Анонимен

преди 5 години

Една съквартиранта от Ирак си живееше на социалки в Западна Европа. Спане до късно, купони, излизания и гости с приятели. Само 1-2 пъти седмично работеше (сервираше в някакво заведение). Идваше соц. служителка и на нея й казваше, че активно си търси работа. Наемът й беше 350 евро за стая в споделен апартамент.

89

Анонимен

преди 5 години

Не е лесно при Герб. Ех ако знаех че Орешарски и тройната коалиция ще ми залипсват. Нашите най-добри години.

88

до Бизнесмен

преди 5 години

Плюс това, едно обикновено английско наркоманче живее на социални. Не му се налага да работи. Чужденците му изкарват социалните с данъците си.

87

до Бизнесмен

преди 5 години

А в англия за 250 паунда седмично мизерства :D been there seen that :D

86

Бизнесмен

преди 5 години

Едно редово английско наркоманче за 5 дена по 8 часа ква да е работа взема към 250-270 паунда. С тия пари си купува ол инклузив пакета за Слънчака и 5 дена тотал с храна и алкохол в количества, дето нормалния българин не може и да мечтае. Те така за младите и заплатите.