23

до 22

преди 5 години

Талпо нерендосана - като смениш цъpвулите с нaлъми ... пак ела да ми мучиш.Много ви се ще да лапате пак от общия кюп.10 години суша... и вече сте побесняли, като стадо xиени на мъpшa.*** крадлива посттекезесарска!

22

софиянец

преди 5 години

страннокъде ми е коментарчето?А другари списватели на вестничета?

21

Ехеее....

преди 5 години

Разликата между крадец и комунист- крадеца не може да краде като комуниста

20

Анонимен

преди 5 години

ВИНАГИ ГОТОВ!

19

Xa ха

преди 5 години

Хубавото е ,че съветските гейове все повече намаляват в БГ !

18

Факт

преди 5 години

Проучванията сочат изборен резултат, идентичен с този от миналата година, когато БСП не били готови. Тогава защо ще ни губят времето с нови избори?

17

КНСБ

преди 5 години

Е как да ви повярваме,когато вие се грижите само за собственото си его и винаги така променяте статуквото,че да е предимно във ваша полза ?! Не сме забравили времето когато за Нова година на населението се ПОЛАГАХА само до три килограма цитрусови плодове,а за вас и семействата ви имахте СПЕЦИАЛНИ МАГАЗИНИ и си купувахте неогравичено,и още на нас,простосмъртните за излизане в чужбина се ПОЛАГАХА едва по...16 долара,а вашите портмонета бяха препълнени с всякаква валута и само това ли?Не ви искаме!

16

Циник

преди 5 години

На конгреса на партията:- Другари , за нас целта е "По-добър живот!" От редовете в залата:- За вас ясно! А за "нас" кога???!!!!

15

Ха-ха-ха!

преди 5 години

БСП готови за предсрочен вот сега. Да бяха се подготвили навреме миналата година, когато ГЕРБ ги биха като шкембе в дувар! Отново.

14

Смешници

преди 5 години

Що триете коментарите на софиянеца бе? Той любезно напомни, че комунистите са предатели на България и врагове на българщината. И че БСП (и до голяма степен ГЕРБ) са пребоядисани комунисти от едно време. Свобода на словото няма ли тука?

13

ГУРЛЬО ПАРТИЕЦА.....

преди 5 години

Ние ще правим демокрация-първо да променим статуквото. Ние комунистите ще дектуваме........

12

Анонимен

преди 5 години

Тази престъпна клика БСП, съществува в политическото пространство, само и единствено благодарени е на кухоглавия бг избирател.

11

Анонимен

преди 5 години

крадливи смешници

10

успеха си го имат

преди 5 години

До Анонимен 2Непрекъснато драпат за властта,и с това подкрепят Герб!Ама наивните *** се връзват и ужасени тичат да гласуват,пък после защо комунистите все са на власт!?

9

Бсп са гадове

преди 5 години

Ха-ха, готови сте, ама за загуба. Нито хората ви вярват, нито ще сте първи, нито има с кого да управлявате.

8

Анонимен

преди 5 години

..."БСП е готова за предсрочен вот, категоричен беше Крум Зарков...__Мечтай си спокойно Крумчо.Мечтите са безплатни,нямат нужда от спонсори.

7

Петър

преди 5 години

Това е едно дрънкало, което за нищо не става!

6

:)

преди 5 години

До 2Нотка ирония усещам.

5

Д-р.Ескобар хомеопат

преди 5 години

Вие сте готови, но ние не сме. Не искам да ме управляват хора при които фалират банки, спират се еврофондове и е краде се що има останало. А иначе гответе се , но на вас не може да се вярва. Даже и Доган ( корифея на хидро инженерите ) ви каза , пее необходимо програмно правителство, а не правителство на БСП. Айде весели празници и не прекалявайте с алкохола, че като изтрезнеете почвате да мислите и правите глупости.

4

Анонимен

преди 5 години

Правителство на БСП ще е поредна катастрофа за България, да ни пази Господ от тези.