896

men

преди 5 години

швейцарците имат армия бате. има и военна повинност. по една година се ходи или се плащат 15 години по 3 процента от заплатата. или се ходи в запас по две седмици на година за 15 години. има и друг вид служба за негодните или тези дето не искат в армията. а изтребилтелите са поредният пладнешки обир на ***.

895

има ли реалисти

преди 5 години

Най-добре е нищо да не купуваме, нямаме кинти за хората, ровят по кофите, в болниците си носиш чаршафите, ние - изтребители. Срам и позор! Какво им е на швейцарците, че нямат армия? Това е все едно да си купиш палто за след сто години. Смисъл - нула, запетайка нула нула.

894

Радев е ядосан

преди 5 години

Грипен Радев е много ядосан, защото избраха F16 и не можа да си направи далаверката с грипените.

893

Гечо

преди 5 години

Американците ни казаха точно и ясно:"Вие сте свободна и демократична страна, но решите ли да харчите пари за самолети ще купите нашите!"

892

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

прочие, целия тоя вой е не щото има неква сделка, а щото некой няма да прибере мазното. на фронта са бизнесдама с потекло, която от УНСС директно е станала директор на водопад за източна европа, "журналисти и експерти", закачени към барека навремето, и офкрос ал бънди и шефовете му от позитано. май май некой им дръпна чергата на шумкарите.

891

Народна Просвета

преди 5 години

бая коментари са поизтъркани. читалищна работа.

890

Петърчо

преди 5 години

Прочетох какви ли небивалици че щом си против купуването на Ф-16-ки значи си русофил и путинофил. А кога в цялата процедура са участвали руски самолети? Това е поредния опит на троловете да отклонят нещата от това че в последната минута си сменяме решението само за да удовлетворим прищявките на американските ни господари. Поне да ви плащаха за да говорите глуп.ости. Съливан дойде да разгледа сараите и хоп сменихме хорото. Всичко е една голяма случайност вярвайте си. Дей Сидеров да каже нещо?

889

Анонимен

преди 5 години

Нямаме армия защото нямаме пари. А нямаме пари защото нямаме икономика. А нямаме икономика защото ни я унищожиха. А я унищожиха евроатлантическите ни партньори. Трябваше да купим Грипен, защото Американците спряха 3 свръхизгодни за България проекта - Южен Поток, Белене и Бургас - Александропулис. Сега американците трябваше да ни подарят 30 нови Ф 16, а не да ни карат да купуваме 8 стари... Защото Маккейн заплаши България и спря проектите. Това не бива да минава безнаказано...

888

Анонимен

преди 5 години

От целата тази работа важното е кой ще вземе комисионните.А това са Суджука,Шкембе Воеводата и каквото остане за тези около Суджука и малко за Патриотите.

887

Анонимен

преди 5 години

Явно че бомбандировките над София на 10 и 11 януари 1944г. са ни били малко.1800 бомби изсипани над София от англо-американските ВВС,с обща тежест 450 тона ,750 загинали и още толкова ранени.

886

Моше-Йерусалим

преди 5 години

Швеция не е в НАто все едно купуваме руски самолети.Същата работа!Ясно ли ви е що няма референдум в България и що не сте Швейцария!

885

Анонимен

преди 5 години

Дреме ми за Швецията!Пет пари не давам,важното е къде ще платят по-малко.

884

extremist

преди 5 години

ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ:УПРАВЛЯВАТ НИ МРЪСНИ КОМУНИСТИ;ЗАТОВА НЯМАМЕ КОНКУРЕНЦИЯ, ПАЗАРНА ИКОНОМИКА.....ТИКВАТА НЕ Е ОСОБЕННО УМЕН И ЗА ТВА НЕ ЗНАЕ ЧЕ ШВЕЦИЯ НИ ПАРТНЕР В ЕС

883

ceдераст

преди 5 години

Тук не става дума за миг и ф16 ***

882

Бай Петко

преди 5 години

Американците заповядаха това е Ангичаните ни заповядаха нема да забранявате автомобилите с десен волан тва е... няма нищо че са опасни за движението и не отговарят на никакви норми

881

ха-ха-ха

преди 5 години

Най-естествено е да изберем F16, а не Миг, защото то е все едно да избираш между Шевролет и Москвич...

880

Анонимен

преди 5 години

Напред със суджуците към светлия капитализъм,дотогава докато дървото не стане прекалено дебело,а пръта много заострен.

879

Ас

преди 5 години

Пак ни пр..@ха .... честито за пореден път показахме какви сме ...

878

Анонимен

преди 5 години

Стига с тази русия, в търга не участват руски самолети! Боко подлогата на фащ, загърбва националните ни интереси - отново, с пагубно за страната ни действие

877

Моше

преди 5 години

Странно колко българи още милеят и говорят за нещо умрело 1989-та тва ако го кажеш на някой поляк чех словак и тн ще те гледа учудено бая хора тука живеят в 1989-та.Жалко прогрес=0!