18

Жо

преди 5 години

ПРИ МЪГЛА пътят винаги е хлъзгав!Това го знаят шофьорите, но не и КАРАЧИТЕ (така наричам хората без шофьорски умения).Когато караш на фарове, трябва скоростта да отговаря на осветения от фаровете участък от пътя. Много хора не си чистят стъклата на фаровете и виждат на 20 метра пред колата. При такава видимост те трябва да карат със скорост до 50 км/ч., независимо дали са в населено място или извън него.КАРАЧИТЕ практикуват каране на "руска рулетка", т.е. "на мен не може да се случи".

17

Tim

преди 5 години

Крайно време е държавата да се вземе в ръце и да вземе подръжката на пътищата в свой ръце и да не дава и една частна фирма да припарва до тях че се видя че нямат капацитет за нищо

16

Анонимен

преди 5 години

Тиквата маа пържоли.

15

Анонимен

преди 5 години

до 4 Аз що все си мисля, че не Радев е виновен, а Путин за тия 4-*** загинали?

14

4ти

преди 5 години

Се чувства самотен и иска да провокира интерес, което го постига. Има по-подходящи статии за тази цел. По каквито и да било причини, трагедия се е случила. Не си излагайте партийното скудоумие тук. Намерете други статии. Доста хумор са публикували днес и то в ранните часове на деня.

13

Анонимен

преди 5 години

До Старата школаедно и също е

12

Анонимен

преди 5 години

Това си е всяка година.КАТ и правителството им е през оная работа обаче.Важни са бонусчетата, които си гласуват.

11

Анонимен

преди 5 години

Весела Коледа на всички ни неизтрепани по пътя българи!

10

Tim

преди 5 години

Надлеза каза по тв че не бил опесечен и се подържал от АПИ и частна фирма ето колко са читави частниците който подържат пътищата и с зимни гуми да са всички като има лед отдолу няма спасение

9

ГОСПОДА

преди 5 години

рано е да се запасявате с банани. Навън е заледено. Болницата на 4ти километър очаква 4ти. Да го приеме по спешност поради сгъстени мъгли между ушите.

8

До 4

преди 5 години

Абе тиквар,кой управлява,,държавата'' - не беше ли Тиквата? Къде си ми тръгнал да хапеш Президента,който има 1% реална власт?!

7

До 4

преди 5 години

След Ирландската Пастирка всеки следващ президент ще е по добър независимо който и да е..

6

Смъртта дебне

преди 5 години

Вместо на Коледна трапеза, четиримата - в гроба за Коледа.

5

Партиен член

преди 5 години

Контрола на полицията трябва да е постоянен а не засилен по празниците.

4

Анонимен

преди 5 години

За някои водачи мъгла и зимни условия на движение означават намляване на скоростта от 120 на 100, обаче както се вижда това е твърде недостатъчно...

3

Анонимен

преди 5 години

Промяната на Радев е факт, ликувайте! Халал да ви е! Вие си я избрахте!Всеки ден катастрофи с жертви, убийства, самоубийства, самообесници, самоподпалващи се, кражби, грабежи, метежи, измами, зулуми, стрелби с незаконни оръжия, криза, инфлация, безработица, безпътица, недоимък, страх, несигурност, наводнения, беззаконие, безвластие, корупция, мъгла, мръсен въздух, смог, броят на клетниците под прага на бедността се покачва лавинообразно! ОСТАВКА НА *** С ДИМИТРОВГРАДСКО ШАРЕНО ЕЛЕЧЕ РАДЕВ!

2

Щерю

преди 5 години

Никой не вярва, че ще се случи с него, когато тръгва на път, но действителността е отрезвяваща...

1

Анонимен

преди 5 години

Паразджик е район известен от векове, с населяващите го индивиди с проблеми в развитието и интелекта. Даже школа им направиха, да си подбират най-некадърните. Та такива новини са нормални.