109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"България 30 години върви към дъното на Европа. България просто не знае какво да прави със себе си. Така не става. Една страна трябва да има цели, план за развитие. Както всяка личност, така и страната. В противен случай се приближава към неизбежното."-------------------------------------------------------------------------И кой е виновен за това?

108

Анонимен

преди 5 години

Какво каза хидроинженера десекагелебе агент: 1.Баницата на управлението да се разпредели между парламентарно-представените партии 2.Бизнесът да управлява държавата .И понеже 90% от бизнеса е в червени - руски и ченгеджийски ръце -да предадем властта на тях ,под предлог да ни вдигнат стандарта. Те и сега го вдигат но само собствения.

107

мхм

преди 5 години

До Бухал На Меди Доганов му е ясно,че нищо от казаното няма да върже дикиш,т.е. няма да се реализира. Словестните пръд.ни на реза.ка ги четеме и слушаме всяка година, все така нечленоразделни и блудкави. Набедения за "философ" турчин сму.че здраво 100 годишно уиски и му дрем.е на златните очила. Вие му мислете...

106

Анонимен

преди 5 години

Защо ,чак сега ги говориш тия неща???30 години,къде беше????Значи всички политици знаят как трябва,да стават нещата ,ама не го правят,защото така не им отърва.Няма да има парички тогава.Вашето бездействие убива българския народ.

105

SS

преди 5 години

ДРЪН ДРЪН ЯРИНА, разсъжденията на един застаряващ болен олигарх, който вижда края на собствения си проект.

104

Анонимен

преди 5 години

Двуличие и лицемерие лъха само.Толкова много крадоха и одираха кожата на народа.Живее в палат и никой не му потърси сметка откъде толкова лев.Ами от арабите и Турция.които го спонсорират.Ама парите не достигат до бедните хорица,ами отиват по джобовете им.

103

Анонимен

преди 5 години

Няма значение кой го казва, а какво казва. България 30 години върви към дъното на Европа. България просто не знае какво да прави със себе си. Така не става. Една страна трябва да има цели, план за развитие. Както всяка личност, така и страната. В противен случай се приближава към неизбежното.

102

Бухал

преди 5 години

И от последната реч на Доган става ясно, че е един от малкото интелигентни хора в политиката. Може да го мразите, но ако имате малко мозък в главата ще изтълкувате казаното от него правилно, а не да преиначавате всяка негова дума. Всичко, което каза е истина, но жалко, че това което предлага едва ли ще се реализира. Държавата трябва да работи за хората, не хората за държавата. За да има високи данъци трябва да има и бизнес и нови работни меса....не само кражни и издевателства над народа.

101

Мазна свиня

преди 5 години

И той като Путин оправя света и се бори със световните и местни проблеми с предколедна пресконференция. И той като Путин е много важен....даже и от Путин и Тръмп е по-лачен....

100

Гoшу

преди 5 години

Беновска пита: Ахмед ДоганСъбитие в съ-битието обаче е послесловът под надслов "Кой сте Вие, Ахмед Доган?" с проникновения като: "Преди четвърт столетие Ахмед и Доган бяха в хармонично единство - с явен превес на Ахмед, но в съгласие със света на Доган... впоследствие Доган надделя, и дори се опита да обсеби Ахмед".Лирическият герой е с единия крак в миналото, с другия приветства бъдещето, а между краката му е страшната действителност. :)))

99

Анонимен

преди 5 години

Всичко е ясно! "Големият мъж" от Банкя със заешкото сърце си плаща рекета на Доган, който е в размер на 500 милона годишно за депесарските общини и бонус ТЕЦ Варна. Падишахът от сараите е повече от доволен от поведението на Бойко и хич няма намерение да го бута.Наивниците нека вярват, че ГЕРБ няма нищо общо с ДПС!

98

Анонимен

преди 5 години

Две три неща бият на очи.Програмен кабинет без да има сътресения и предсрочни избори.Спиране на протестите срещу властта.И нещо много важно,бизнесът да определя политиката.Кой бизнес на Киро гела,Златев,и Пеевски?ДПС е незаконна партия още от самото си създаване.Но винаги е подкрепяла властта.Първо подкрепиха БСП,после СДС,после се обединиха с БСП и НДСВ.сега подкрепят ГЕРБ.

97

Анонимен

преди 5 години

ДПС 29 години управлява България ! Който си иска да става министър прецедател, след товава обачее важно да посети двете светини - Козяк 16 и Сарайте за консултации.

96

чекист

преди 5 години

kak e? студения резерв топли ли?

95

Анонимен

преди 5 години

и как го разтълкуваха от облаците алкохолен делириум?

94

Анонимен

преди 5 години

Имплозията в ГЕРП е задължителна!!!!Преминаването през СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ е наложително заради основно прочистване на статуквото на ГЕРП и ДПС (ШАЙКАТА).....пък после може и програмен кабинет в обновеното НС!!!!!

93

Тръба

преди 5 години

Ехааа, дори Великият Везир вече *** на умряло. Закривай!

92

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Самият факт, че ДПС не иска предсрочни избори показва, че ДПС и при ГЕРБ е добре.Турците са и с ГЕРБ, и с БСП, но с удоволствие биха забили ножа в гърба и на едните, и на другите стига това да е в техен интерес.Както се казва: "Интересът клати феса" ...Явно господин Доган иска и вълка да е сит, и агнето да е цяло ...Този път обаче това няма как да стане.Само тотална смяна на политическата върхушка и на Системата могат да спасят България.Другото е продължение на агонията !

91

Анонимен

преди 5 години

България на сълзи не вярва!Вървете си,галениците ви Б и Цвъ погребаха България!

90

до 52 Скептик

преди 5 години

Казал си цялата история на България в последните 30 г в едно изречение. Проблемът е, че тия, които взеха парите и заводите никога не са знаели как да ги управляват, опоскаха всичко (като едни Баневи), и все са гладни. В това е и причината да сме толкова бедни. В България цари една постоянно възпроизвеждаща се посредственост, която ни може да управлява, ни да работи качествено. Но така е то, когато държава се зачева в грях, без мислене за настоящето и бъдещето (а само за лапането).