22

Демократ

преди 5 години

Сталин е убил 80 милиона руснаци

21

Django

преди 5 години

Тръмп се изтегля по молба на Боко Тиквата - най-големия фактор в района. Бойко - Меркела на Източна Европа и Близкия Изток му е казал, че ще пратим нашите 5 танка и ще стегнем района.

20

Анонимен

преди 5 години

До 14Не знам какво са правили американците във Виетнам, но мога да ти кажа какво правят диктаторите в Русия със собствения си народ :1. ПРЕЗ 20 година на 20 век извършиха т. н гладомор в поволжието като иззеха зърното на селяните до последното зрънце и оставиха да умрат от глад 3 млн невинни селяни заедно с децата, стига се до канибалство! 2. През 30 те години в лагерите в Сибир са убити около 11 млн руснаци! Това не го е правила никоя друга държава в света.

19

Анонимен

преди 5 години

Наблюдателя Максим Сучков осигури новогодишната премия. Смее ли да пише друго.

18

Факт!

преди 5 години

Сащ ще бъдат заменени от Турциа и Франция които ще попилеят ***.

17

Анонимен

преди 5 години

Решителна загуба на США в близкия изток.

16

lol

преди 5 години

Само депутат с името Шаманов може да сравни участието на американците в Сирия с това във Виетнам...ама то така, каквито им депутатите, такава им и държавата...

15

Анонимен

преди 5 години

Не е така. Ако в Русия оцеляваш с политика защото си номенклатура. Извън политиката отиваш работник. За Тръмп си може и без да е в политиката.

14

Факт!

преди 5 години

Сащ закъсаха във Виетнам заради техните хипи дяижения и левундера Джонсън.А руснаците закъсаха в Афганистан поради некадърност и технологична изостаналост.

13

Бай Петко

преди 5 години

Хи хи хи бати и резела са тея американци

12

Агент ориндж

преди 5 години

Обаче трябваше да ги изритат както във Виетнам. Където до ден днешен се раждат деца с увреждания и почвата е замърсена след като американците използват хербициди с цветовете на дъгата за да обезлесяват джунглите.

11

Анонимен

преди 5 години

Мечтииии. САЩ имат но повече от 2000 души. Просто ще оставят другите да свършат мръсната работа. Ако са глупави Русия, Турция, Иран ще затънат в блатото на военният конфликт и всеки срещу всеки. Икономиките им боксуват и ще трябва да харчат още пари. Щатите изградиха военна инфраструктура и контролират с кюрдите северните полета богати на петрол и газ. Там не припарват нито Ирак, Иран, Турция или Сирия. Просто е хубава реклама за Тръмп, но военните ще останат под друго име или начин.

10

Анонимен

преди 5 години

САЩ се изтеглят, сега руснаците са на ход да уредят нещата в Сирия, да установи траен мир, да вложи няколко милиарда долара за да бъде възстановена държавата. Да уреди проблема с кюрдите които са 60 млн.Да отпуснат 10-20 млд долара ба Асад за да се възстанови икономиката му. Чакаме да видим руския просперитет на Сирия. До сега руснаците искаха парите за възстановяването на Сирия да бъде платено от ЕС и САЩ.Сега всички тях гледат.

9

Анонимен

преди 5 години

САЩ изоставят съюзниците си, кюрдите, както често правят с вече ненужните съюзници. Просто Турция им е по-необходима и ще я оставят да бомбардира кюрдите. Така биха постъпили и със съюзник като България ако им се наложи да избират между Турция и нас. Не си правете илюции, за тях всичко е прагматизъм и избират винаги по-изгодното за тях. Дребните пионки като нас служат само за разиграване на геополитически игрички и за жертва, когато е нужно.

8

Бритиш Лейлънд

преди 5 години

Сащ се изтеглят от Сирия и остават мястото на Русия в замяна Тутците купуват Пейттоът а не С400.А турците ще се справят с *** както стана сус Су-24

7

до 5

преди 5 години

Малко ти куца логиката. Ако готвеха атака срещу Иран, нямаше да се изтеглят от границите му, а щяха да засилват присъствието си там. Просто Тръмп прави това, което обеща преди изборите. Никакви излишни войни на чужди и безинтересни територии.

6

relocation

преди 5 години

Те Кремъл да се молят това 'изтегляне' от Сирия да не се окаже преместване в Турция и Украйна. Тръмп държи Гюлен в ръцете си, едно екстрадиране и Ердоган ще му даде всички бази които поиска.

5

Анонимен

преди 5 години

Това си е повод за военен парад. Малко да се вдигнат още данъците ..но си заслужава, победа , победаа

4

до кога

преди 5 години

САЩ са терористи и агресори,според някой арабски медии САЩ готвят нова агресия този път срещу Иран за Сирия всички знаем какви беди и мъки докараха на Сирийския народ.

3

Факт!

преди 5 години

Аз знам как *** избягаха позорно от Афганистан бяха си сложили на дулата на калашниците цветя докато ония им разстрелваха колоните бронетехника.