26

Анонимен

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянМного си примитивен Защо се опитваш да мислиш.*** слушай чалга.Пий алкохол.Викни си някое "слънце" да ти посвири на кавала.Не си за тая тема.Просто...не ги можеш нещата.

25

Анонимен

преди 5 години

Няма пътуване във времето.Ако беше така отдавна някой да е подхвърлил планове за атомната бомба заедно с подробна информация как се прави на Хитлер през 1940-та.Заедно е план как да свитне Сталин и Чърчил,че и Рузвелт.

24

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен28ксенофобски шизак, имай предвид че за "нормалносите" ние сме точно същата порода "като африканосите и латиносите". мучасосите и грациосите пия дос сервезасоси. аре, легай си.

23

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До поредниятшо те не лови цензурата, редакций

22

Анонимен

преди 5 години

Личното ми мнение е че този човек е бил прекалено обсебен от манията за глупости.Имал е и добри открития но ...честно на кому е притрябвала безкрайна енергия.Та сега на африканосите и латиносите им дадоха безплатна манджа и лекарства и те станаха 5 милиарда..Дайте им и безплатна енергия и ще станат 500 милиарда.Нямам нищо против етноса с ромски манталитет.Но има различни видове хора.Колкото и сила да дадеш на стадо питекантропи те ще я ползват за задоволяване на сексуалният си нагон и алчност.

21

поредният

преди 5 години

Честито на децата от редакцийте и пишещите основно от чужбина.През 2028 г.пътуването във времето или завъртането на магнитно поле по часовниковата или обратна страна с лазер ще се окаже и домашно забавление за някои.Тогава тепърва президент на САЩ ще е внучка на Мартин Лутър Кинг.Там в бъдещето не е всичко забавно.След стотина години стигаме 15 млрд.,което означава,че смъртността е незавидно висока!Иначе трябва да сме повече ,логично..Мнозинството просто оставя нещо след себе си,ноне спира секса

20

Анонимен

преди 5 години

Енергия от нищото? Това не важи за българите.Колкото и да сме се увредили напоследъкима нещо наречено здрав разум.

19

БГ

преди 5 години

До колкото ми е известно в експериментът "Филаделфия" участва и Айнщайн. Тогава след подаване на огромен електрически заряд успяват да преместят един кораб от едно пристанище в друго, но нанасят непоправими психологически щети на екипажа. Несъмнено интересна тема, дано някой ден разберем цялата истина.

18

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Факт!единственият факт е , че у нас има тенденция гроздето да е кисело.

17

Факт!

преди 5 години

Единственото което знам е че немските производители са АУТ.Някой да помни фирмите Телифункин Грундик и други немски недоразумения.Всъщност даже Грундиг ги купиха турчйлята скоро и Мирцйедис то вече китайците ги почнаха основен инвеститор са.

16

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До не се впечатлихте и за жул верн така са говорили, ама ти нема как да знаеш. оди пиши у бгмама

15

не се впечатлих

преди 5 години

Тесла е бил сръбски емигрант в Америка.Обикновен мошеник който се опитвал да оцелее.Накрая не успял.

14

Ние от КОСМОСА

преди 5 години

На 30 юни 1908 г. в Русия пада Тунгуският метеорит.........които всъщност е извънземен кораб, а взривът е НАД земната повърхност.

13

Милко

преди 5 години

Тесла наистина е правел "елате пиленца..." защото към края на живота си тотално откача и почва да си говори с гълъбите. Даже се влюбва в женски гълъб - това е факт.

12

ШибиРиби

преди 5 години

Пътува във времето как да не пътува... пътува и пее под името Милко Калайджиев

11

Баба Генка

преди 5 години

Я!*** туй Тесла кат нашио Милко Калайджиев,има нещо тукаа,има

10

Илон

преди 5 години

Малко известен факт е че Тесла е българин който се е мислил за сърбин. Той е изобретил топлата вода и нарязания хляб, който преди това е бил просто хляб.

9

тъй тъй

преди 5 години

Умира на 87 години страдащ от деменция!От това по-подозрителна и по-стряскаща смърт не се сещам!

8

иванов

преди 5 години

Епа , пътувал е ,га го е ударил токот од милион волта,и он ебил и тука и тамо ,а и в небитието

7

До 4

преди 5 години

И сега има проекти за слънчеви панели в орбита около Земята, които да произвеждат ток, да го преобразуват в микровълни и да ги насочат към електроцентрала, където микровълните да се преобразуват обратно в електричество, което да се разпространява по мрежата. Проблемът, е че микровълните се разсейват в атмосферата и при инцидент може да бъдат убити много хора. Отделно, че това би било адски скъпо.