5

Анонимен

преди 5 години

Ако природата искаше да има равенство между половете, щеше да ни направи еднополови. Никога няма да има равенство между половете. Ако една жена е умна и е IT специалист, ще взима повече от един мъж строителен работник. Но никога една жена строителен работник няма да се представи така, както един мъж строителен работник, за да взима колкото него. Сега разбрахте ли?

4

Анонимен

преди 5 години

Интервю за секретарка. Идва една супер сексапилна мацка и започва да я пита шефа: - Как сте с компютрите? - Без проблеми съм с Word, Excel, Access и т.н. Ползвам интернет. Курс по десетопръстната система... - Езици? - Английски, френски, немски, руски, испански. Шефът вече доволен каква готина секретарка е намерил - и секси и умна я пита: - Каква заплата очаквате да взимате? - Към 5000 лева. - Но при нас 5000 лева взима главния инженер на фирмата?! - Ами тогава е*ете главния инженер!

3

един

преди 5 години

Работил съм на 3 места, и на 3-те взимат жени главно за цвят и разнообразие. Колежката каза, че на интервюто не са я питали нищо конкретно, мен ме разпънаха на кръст. Ето ви го равенството. Равенство не може да има, освен ако всичко не се роботизира и автоматизира, дори и процеса по набиране на кадри. Има ли хора, има субективизъм и той не е в полза само на мъжете или само на жените, а е различно, в зависимост от сферата.

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Ти така си мислиш.Ако някой голям шеф има нужда от две секретарки и назначи едно много засукано20-годишно маце и един мъж в зряла възраст, със стабилно образование и компетентност, ти после *** да ги питаш кой колко работи, кой какво заплата получава и какви бонуси се дават на мацето, което уж е с по-ниска заплата от компетентния, който всъщност върши цялата работа!

1

Анонимен

преди 5 години

никой не заплаща по пол