20

Анонимен

преди 5 години

При герб пенсиите са 60 лв . Като осъдят пенсионерите ЧСИ им прибира половината от пенсията.

19

1

преди 5 години

*** офците,пак за турция плачат,не си виждат заплатите,отишли на чужд гроб да плачат,без да знаят,накъде е главата.

18

Анонимен

преди 5 години

Минималната заплата в Румъния е почти двойно по висока от нашата. Влязох в сайта на румънския кауфланд.. Разгледах брошурата. После цените в леи ги конввртирах в лев и се изненадах защото повечето стоки са с по ниски цени от нашите. Днес говорих с румънски тираджия и той се оплаква със слабия си английски. Bulgaria no salt! Няма сол по пътищата.

17

ПрограмистЪт

преди 5 години

Познавам хора които про-форма работят в Румъния защото там софтуерните инженери не плащат данък общ доход.Но това общо взето е приложимо само за фрилансъри.

16

Най малко Зло

преди 5 години

С БСП-рите беше зле, ама поне бяхме пред Румъния по икиномическо развитие.

15

Анонимен

преди 5 години

До АМИ ,ДАААААААА....От времето на Станишев минаха 10 години, твоя Боко какво направи за това време???И да, при Станишев поне пенсиите се вдигаха, било то и с малко, по швейцарското правило! Боко като дойде ги замрази!

14

Румъния

преди 5 години

В Румъния 505 евро =987 лева минималната... и ДДС-то на храните им е 10%.

13

Анонимен

преди 5 години

Бизнесмените не искат нормални заплати в България защото са пишман бизнесмени, ако народа има пари и бизнеса ще има.

12

АМИ ,ДАААААААА....

преди 5 години

СТАНИШЕВ , КАТО МИ УВЕЛИЧИ ПЕНЦИЙКАТА С 5-лв.....ЦЕЛ МЕСЕЦ ГО БЕХ УДАРИЛ НА ПИЯНСТВО И РАЗВРАТ ,БЕ....!

11

Анонимен

преди 5 години

Заплатите в България не трябва да се вдигат за да не станем със средно европейски възнаграждения.

10

Дядо Пенс

преди 5 години

Мене 207 лева ми стигат! Важното е на власт да е любимият ГЕРБ !!!

9

Анонимен

преди 5 години

Сръбският президент Александър Вучич се похвали през юли, че Сърбия е изпреварила България по заплати------------------------------To да изпревариш гербава България по заплати нито ев особено трудно, нито е кой знае какво постижение, но все пак е показателно че дори държави извън ЕС ни изпреварват!По принцип с влизането в ЕС, България трябваше да дръпне много силно икономически, но точно тогава дойде крадливия режим на ГЕРБ - Пеевски и съсипа всичко!

8

ХА,ХА,ХА,

преди 5 години

АМИ --ТАКА Е ПРИ "КОМУНИСТИЧЕСКИЯ -КАПИТАЛИЗЪМ" ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ !!!ТОЛКОВА ДАВАТ --НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ БКП...."ЧЕРВЕНИ КАПИТАЛИСТИ" С КУФАРЧЕТАТА!НАЛИ , ТАКА СЕ УГОВОРИХТЕ НА КРЪГЛАТА МАСА ЗА "МИРНИЯ ПРЕХОД" БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААААА....КВО СЕГА , НЕ СТЕ ДОВОЛНИ...??!

7

плащашт патреот

преди 5 години

Високите заплати са национално предателстфо. Без наште де.

6

Анонимен

преди 5 години

Такива нагли ***. Нито отпуска.имаш, нито болничен и обедни.почивки. ти си един роб в тази държава. Който мисли, че има надежда държавата да се оправи да се прегледа при специалист.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

В Боколандия заплатите са най-ниски, но за сметка на това цените са по-високи.

4

Анонимен

преди 5 години

Днес имах скандал с директорката в работата, където работя. Въпросната връзкарка набедена за професионалист и със неясно образование искаше да ме уволнява заради един ден взет болничен. Трябвало да ги предупредя , че се влоша при положение ,че ходя болна на работа три седмици и сега продължавам да ходя от страх да не изпълни заканата си. На всичкото отгоре трябвало да съм благодарна, че е увеличила заплата ми т.е с 20 лв . Сега е 350 евро , а бонусите им бяха по триста лева трагедия . Работи за

3

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИзлъгал е, както днеска лъжеше убедително за глобата наложена от ЕК!

2

Ф.С.В.

преди 5 години

Значи стигаме до извода --ЧЕ !!! В БГ е най добре !!!УРА УРА __ Много ми хареса лъжливата статия - Браво ! Само че в Сърбия и Македония никой не идва да работи в БГ - И там цените и храните са в пъти по добри от БГ - и Сърбия ползва супер отстъпки на руска газ ресурси и тепърва ще възкръсва икономически Но понеже аз съм "БАЛЪК" вярвам че ние в БГ си живеем супер добре - ама направо сме ШВЕЙЦАРИЯ на Балканите - МУХАХАААХАХАХ СМЕШКОВЦИ! - затова 2 МИЛИОНА БЪлгари избягаха ОТ БГ ПРЕЗ ГЛАВА!

1

Анонимен

преди 5 години

Евростат е 684 евро, защото работещите в Гърция продължават да получават 14 заплати годишно.Преди години Боко ефенди ни плашеше, че ще станем зле като Гърция.