9

House M.D.

преди 5 години

И Уйлям Хенри Гейтс III беше вкаран в десетката на най-големите крадци /десетката на "Форбс"/ от държавата, ама него никой не го съди.

8

...

преди 5 години

Значи да го кажем така: Всеки милионер-милиардер станал такъв в БГ е "спечелил" милиардите си като ги е ОТКРАДНАЛ от НАРОДА! Това е простата истина! Сега знам, че ше има разни келемета дето да ми обесняват, че разбираш ли това не е така, но тези келемета за тях има 2 възможности или са толкова млади и нищо не знаят за прехода и съвсем близката ни история и/или са на страната на тия въпросните БГ милиардери! Та така!

7

питащ

преди 5 години

как може майката на Банев да сравнява сина си с Ботев? Снощи чух изказването й като възхваляваше сина си. Ако имах власт, бих я съдил за гавра с един велик българин, отдал живота си за България. Не мога да изразя възмущението си с думи по този въпрос......

6

Анонимен

преди 5 години

"Фараона: Нито едно голямо богатство у нас не е заченато без държавата!"Така е. Ето примерно благодарение на богатството на Боко, трупано на гърба на държавата, България е вече на две морета.

5

Веско

преди 5 години

Езвенете, Бате Ни Боко затова ли не се жени? Щот се сношава с държавата ли? Ми 10 години щаслиф брак с даржавата Балгееерия колко милярда прай езвенете? Балгерианците му кумуват и от 10н годин се окумиха...

4

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че никое голямо богатство не е заченато без държавата. Те тия куфарчета, дето ги раздаваха около 1989 г, да не мислите, че ги дадоха на случайни хора? И после същите видни бизнесмени и бизнесдами, а и разбира си лични приятели я на ББ, я на Серго. Съвпадение, а? :))

3

Анонимен

преди 5 години

Първото сношение го даде Луканов, после го поде завряният зет. Надяваме се прокуратура рано или късно да си го провери, повдигнат обвниния и да го заврът в панделата.

2

ееех

преди 5 години

Нищо ново под слънцето!!!

1

Мендата

преди 5 години

Пиирамидии,фараонии,и балъции милионии!Куче влачи реейс,диря нямаа,нямаа хейй!