30

nekoj

преди 5 години

Спирането на еврофондовете щяло да е пагубно за бранша, изтъкнал още Терзиев (Председателят на УС на КСБ ) - Ми защо мисли че след независима проверка ще спрат Еврофондовете? Да ни обясни?

29

Корнелийо! Елено!

преди 5 години

Най-напред да изчислим С КОЛКО МИЛИАРДА вашата разбойническа партия ощети България, след като я фалира неколкократно?С КОЛКО МИЛИАРДА ощетихте България чрез грабителската приватизация, скалъпена във вашата партийна централа? Иван Костов беше само подставеното лице, а шепата седесари, намазали и те нещо покрай приватизацията, бяха допуснати до гювеча само за замазване на очите!КОЛКО МИЛИАРДА се изнесоха зад граница преди 10 ноември?Само СЛЕД КАТО ВЪЗСТАНОВИТЕ ТЕЗИ ЩЕТИ, ще имате право на глас!

28

Анонимен

преди 5 години

Припомняме !Преди 3-4 години предц. на парламента Цура Цачева и физкултурен Цвъки Ушков Цветанов водеха протеста срещу правителството на Собственика на ГЕРБ в защита на концесионера на Пирин Юлен Такъв протест срещу себе си организира ГЕРБ и в защита на Булгартабак и след няколко месеца затвориха фабриката в Благоевград !Днес имаме протест срещу проверка на изпълнението !!?? ЗАЩО ЛИ , БЪЛГАРИНО ??????

27

Жена

преди 5 години

До АнонименКъде видя жени??? Аз виждам два урода, единия е от оня етнос, а другия е от рашки произход. Разлика между двата урода няма: крадливи, непочтени, злобни, грозни и лъжливи. Това е.

26

nekoj

преди 5 години

"От своя страна представителите на бранша заявиха, че спазват всички европейски стандарти при строенето на пътища", написа във фейсбук след срещата със строителните босове премиерът Бойко Борисов" - Супер! Значи като хванат някой убиец и той каже че не е убил - няма защо да се проверява дали е или не? Бати Боко държи на Думата (ето и при Мишо Бурата каза - дума съм дал да не го закачат) Да разпускат Полиция, Съд и т.н. и да направят едно Министерство на Думата начело с ББ - и един служител е ОК!

25

истина е

преди 5 години

Ама това е вярно и когато вие бяхте на власт !! Всички сте маскари и се борите само за власт и пари !!

24

ц,ц...

преди 5 години

Оплетоха се БСПто като пилета в кълчища в собствените си политически игри - обръщат се срещу своите си. Та нали всичките строителни предприемачи след 10ти ноември излязоха от техните редици! Бивши партийни, комсомолски секретари и "ченгетата" на проектантските фирми изведнаж извадиха пачки, както бяха на заплати като другите... купиха парцели, строителен материал, та да даже отвориха офиси, някои в центъра на София! И това с една заплата!!! Брейй наглеци, сега са се хванали за гушите със свойте си отрочета! Пуста власт, какво прави с хората...ц,ц.

23

Анонимен

преди 5 години

Нашенските строители са иноватори в световен мащаб.Вижте как полагат асфалт върху сняг във Велинград.

22

апо

преди 5 години

Освирепели от завист и злоба дърти ку 4 ки

21

Анонимен

преди 5 години

Червената Коркондела е типичен представител на симбиозата Капитал-Комунист !Нали Каитал'ът на Маркс е настолна книга за всеки комунист-демагог.

20

Анонимен

преди 5 години

Клювнийо, ми те строители от редиците на партия. Собственикът на Трейс, чиято дисертация е реализирана детелината преди Казанлък по пътя от Стара Загора, да не е бил безпартийна секретарка и да е почнал от нулата. Как ще спечелите изборите като сте срещу вашите другари бивши и настоящи. Ще гласувам за теб, ако накараш Свинарят да върне парите или дупка във Варна.

19

?!?

преди 5 години

Тия, ептен иззтрещяха сега освен Бойко и Бизнеса е лош скоро и синдикатите и съдиите ще са им лоши на тия горките!

18

Анонимен

преди 5 години

Някой тук говори за "дебел бидон" и ми се явява стройната фигура на: Бойко, Цацата, Пеевски...

17

Анонимен

преди 5 години

Бсп ще загуби поредните си избори

16

Анонимен

преди 5 години

Според ЕК 24% от жилищата в София стоят празни, обаче всяка година правителството пуска стотици разрешителни за нови строежи. Така че няма от какво да се оплакват строителите. Балона се надува и работа за тах винаги ще има.

15

Анонимен

преди 5 години

Тази жена е права.Снощи я гледах в "Лице в лице" и каза верни неща.Сякаш е по-добре да изберем "по-малкото зло"-БСП.Няма да "цъфнем и вържем",но ще е по-добре от сега.Иначе съм за безпартиен модел.

14

Анонимен

преди 5 години

Едната е Сергей ама коя е втората ? Кутев ? Той и за това не става ((( въобще за какво ли става изобщо

13

Зоро

преди 5 години

ЗАЩО ТОЛКОВА ГОДИНИ НЯМА ЛУСТРАЦИЯ ? НА ТОЗИ ВЪПРОС НЯМА ОТГОВОР, КОЙТО ДА ДАДЕ ПОКОЙ НА ИЗБИТИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ В ЛОВЕЧ, СКРАВЕНА и т.н. ДНЕС ПАЛАЧИТЕ ИМ НАСЛЕДНИЦИ И ОСТАНАЛИ ЖИВИ ПЕНСИОНЕРИ ПАЛАЧИ И УЧАСТВАЛИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ ШИРЯТ И БЛАГОДЕНСТВАТ, КОИТО СА ЖИВИ РАЗБИРА СЕ . А ТИ НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ ПРЕЦЕНИ , КОЙ ТЕ УПРАВЛЯВА?

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8 - БСПто не иска проверка на Люлин защото ББ и резна летичката

11

Анонимен

преди 5 години

След Мишето и Сергея Сега и дебелия бидон от крушевица ще загуби изборите