63

Айс..

преди 5 години

Този напълно се отнесе. Постоянно бълва някакви клиширани фрази: Без силна икономика няма силна политика; на студентите Отхвърлете безисходицата (?!); очаквам да костатира, че совите не са това, което са; от онези дни - Демокрацията в БГ е в критично състояние. ДОБРУТРО, мистър Президент, ми нали за това гласувах за тебе, не да ми каканижеш мантри, нашепвани в ушенцето от г-жа БСП и разни макаровци. А пък Клаус Йоханис в Румъния излезе на улицата и застана начело на протестиращите хора.

62

Vuzmezdie

преди 5 години

Боже, какво прозрение - няма модерна държава без развита инфраструктура! А да си спомняш, коя Партия тропкаше lanki, че видиш ли не се яде асфалт? На кого да вярваме - на Корнела, която не ще модерна държава или на Десиславчо Радев, който пък иска развита инфраструктура?! А пък дали в развита инфраструктура не се разбира магистрали, пътища, ж.п.линии, газови магистрали и прочие! И стигаме до въпроса - КОЙ СЕГА Е ШАМПИОН ?!!

61

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОт другата страна - БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, предвождан от Президента си.това докато акашe на Бузлуджа ли го научи бе каскет?

60

Анонимен

преди 5 години

Еми бойко нали затова от години строи пътища

59

Анонимен

преди 5 години

Ако иска някой да слуша лекции за задгробния живот, да посети Радев !

58

Валери

преди 5 години

До 58 и 60. С бе стига като номенклатурен кадър на БКП от 60-те си говорил от името на народа. Само част от народа, и та малцинство, може да е с него. Другата, по-голямата, не сме. Нали видя мижавите протести, зад които застана и той? А и те те вече спихнаха.

57

Анонимен

преди 5 години

Радев отново доказа, че и на сватба да го заведеш, ще я обърне на погребение !

56

Анонимен

преди 5 години

Румка, а какво стана с ние не ядем асфалт по повод на магистралите?Или магистралите не са част от инфраструктурата?

55

патриарх Кирил

преди 5 години

Румен Радев дойде като президент, но май ще си отиде като гимнастик...

54

Бойко Борисов

преди 5 години

Браво,Странджа!Обещавам да ти давам повече стотинки!

53

Анонимен

преди 5 години

Радефф, и ние ти нямаме доверие, след като тихомълком си назначи любовницата за секретарка и не искаш да признсеш, че те съгласуваха с Решетников.

52

ДОМУС,ДОМУС

преди 5 години

ама се има за елит. Да ви имам кухото самочувствие. Окрал една торба с пари./ пардон вагон с пари / и се има за най-умния , че даже иска и да му се кланят за някакви заслуги пред хората. СРАМ НЯМАТ ГЕРБЕРУНДИТЕ и СЕ.ДЕ.РАСТИТЕ

51

Анонимен

преди 5 години

Мъркалото отново анатемосал всичко заобикалящо го до следващия път.Щял да изслушва всеки, а се оправдава, че не може нищо.А, да го питам: Защо си избра, тази синекурна длъжност, като знаеше, че тя е чисто декоративна ?Да назовава недъзите на другите, сякаш всеки българин не ги знае, а собствените си, не вижда този неспасяем черногледец !

50

Това президент ли е?

преди 5 години

По-застрелян президент България не е имала. Застане като истукан и като че ли чете и препрочита устава на армията !

49

Анонимен

преди 5 години

От едната страна - Мафита, предвождана от Борисов, Домусчиев, Златев.От другата страна - БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, предвождан от Президента си.Нека всеки направи своя избор, на коя страна да застане.

48

ТИКВАТА ДРАГИ

преди 5 години

ми СМЕХУРКО е НАЙКРАДЛИВИЯ и Т.ЪП Премиер

47

Анонимен

преди 5 години

Браво Радев.Разбий докрай крадливата мафия ГЕРБ.Народът е с теб и те подкрепя.

46

СТРОИТЕЛИТЕ

преди 5 години

на КАПИТАЛИЗМА начело с ДОМУСА са направо за затвора

45

БРАВО РАДЕВ

преди 5 години

Така трябва да се разговаря с едни от най-големите крадци и рушветчии у нас. 100 пъти ще ремонтират едно и също нещо на най-високи цени. В строителния бранш КОРУПЦИЯТА е на ниво ГЕРБ - овластена и одържавена БАНДИТСКА

44

набор 1937

преди 5 години

а бе другарю президент нали твоите съпартиици от бкп / бсп твърдяха че асфалт не се яде каква стана тя сега н разбрахте ли вие комунистите че без инфрастроктура не може да се развива транспорта икономиката търговията на една страна вие май не разбирате