12

Анонимен

преди 5 години

Влизаме, не се бутайте. Влизаме в Шенгенската империя. Какво дават аванта там? Ще има ли безплатни бежанци за 500 хилядния трудов недостиг на бизнеса? Има ли келепир от тая работа?

11

Катя

преди 5 години

Абе то и в ЕС и в НАТО нямаше да влизаме ,ама сме.......

10

хаха

преди 5 години

Влизайте бе, влизайте ако щете и в зад...ка на Шенген! дреме ми на.....шишарката къде ще влизате! То от такова влизане тук и там та за това заприличахме на разградена територия! Щото само влизаме и слугуваме на чужди интереси, ама споко бе вие сте научени да влизате или по-скора да ви влиза! Е ха слолай ви и наслука като ви влезе....Шенгена де.

9

Питащ

преди 5 години

Е, и?

8

Анонимен

преди 5 години

Понеже ми е писнало от безсмислено висене на гръцката граница, надявам се да ни приемат, че си е направо смешно.Особено на Маказа е отврат през лятото...

7

Ф.С.В.

преди 5 години

Аз пък искам скоро да влезем и в еврото)) Ще стане голям смях-2 милиона гладни пенсионери ще влизат в магазините за да се хранят безплатно- МВР не може да им направи нищо- Магазините ще затворят за да не са на загуба -и ЕРпта ВИК и разни други монополисти ще изгубят 2 милиона клиента -поради простата причина че-- ТЕ! НЯМА да могат да плащат защото пенсиите им ще са 100 евро ! Дами и господа ! а хлябът ще е 1 евро доматите 2 евро месото 6 евро тока 30 евро водата 20 евро ЩЕ БЪДЕ ЕДИН АБСУРДИСТАН

6

Анонимен

преди 5 години

Шопе,блажени са верующите.Кога влезем у Шенген ми се обади в тоя форум.То ако планът е бил да влизаме,това отдавна да се е случило.Ама същият този план е съвсем друг.Шенген ще го гледаш през крив макарон.

5

Боби

преди 5 години

На някои кокошкари ще им е по добре в Серена Корея.

4

Не!

преди 5 години

Кой не иска у ЕС - еднопосочен билет за Евразия.

3

Шопа

преди 5 години

Скоро влизаме в Шенген.Тва е положението.Кой не му аресва ,влако и у северна кореа....

2

Анонимен

преди 5 години

И пак на България с огромно мнозинство ще и бъдат показани от ЕС три пръста с преобладаващ среден.А иначе за тоя Шенген ми е точно през крачола.

1

Спомени от Бъдещето

преди 5 години

...България в Шенген - това е вече 18 апел на ЕП в тази посока...