74

Пешо

преди 5 години

Най-големия виц: "Марковски щял да защитава Иванчева без пари".... Тоя няма да пръдне, ако не му платят, по 100 евро на час. Това му е тарифата за консултация, а колко взема за защита - не знам.

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен- разбира се че така ще заяви , което не означава че няма хиляди други начини да му бъде платено . Явното ангажиране на такъв изключително скъп адвоката за тело , което ще продължи с години би било равностойно на признание че сме скътали едни парици някъде

72

софиянец

преди 5 години

почнаха да ме триятИзоплзвам езика на омразата против комунистите този път.А те са толкова хубави хора-нищо лошо не са направили на БГ,не са докарали тая мизерия и корупция.И всичките лоши не са техно следствие .И вестниците им ни занимават с чиновнички дребни,но не пишат кой и как ни докара до тук в мизерията и корупцията.Нещата са мнго свързани.Не отклонявам темата а правя ИЗВОДИ-защо ,как и кой.

71

Анонимен

преди 5 години

Марковски заяви че няма да иска хонорара само и само за да възтържествува справедливоста

70

в

преди 5 години

До АнонименОт какво те е страх? Че може поредния изнудван от теб да се окаже с белязани пари??? Или се страхуваш вече да тормозиш и изнудваш гражданите защото може да влезеш в затвора? Ако си изнудвач - там, в затвора ти е мястото, при иванчева!!!!

69

софиянец

преди 5 години

До АнонименЗа да намериш отговорите-трябва да намериш причините.Живеем в причинно-следствен святЕ ако ги нямаше комунистите-е нямаше да е такава съдбата ни.Нямаше да е тая велика мизерияИ ако поне няколко комуниста милиардера бяха свитнати като Чаушеско ,бързо и спаведливо-е нямаше да има тая безкрайна комунистическа грабителска вакханалия и ни занимават с дребни чиновничкиНима всички по върховете на са комунисти?Или червени перачи или внучета на комунисти?Мисли за Овчаров,Герговски И ДР.

68

Анонимен

преди 5 години

ако беше невинна , нямаше да я защитава Марковски . Проверете ако искате какви са хонорарите на този и бъдете сигурни че не обича да работи без пари , а това означава че тия двете имат пари за да му плащат . Също така някой плаща и на фабриките за *** за подкрепата в интернет . Българското законодателство е така "изпипано" , че няма начин едно обвинение да бъде изпипано документално , точно затова нямаме осъден политик толкова години и всички знакови дела се провалят в съда

67

Аз

преди 5 години

Хайде затваряйте ги тия вече, писана ми от тях. Какво стана с *** от Русе дето го върнаха от Германия? Или за него повече няма да чуем?

66

Анонимен

преди 5 години

Страх ме е и се чувствам несигурен в собствената си държава като гледам какво става с иванчева с тази показност на несправедливоста добре че децата ми напуснаха таз ***

65

Анонимен

преди 5 години

На Пловдив съм кмет, защо не ми подхвърлят на мен 500 000 евро в колата?

64

софиянец

преди 5 години

наща болка и бедност е КОМУНИЗЪМ-социализъм.Идеална хранителна среда за грабежи,убийства ,корупция и бедност на масите.Еврейска измислица.И когато решиха да обърнат палачинката-никой не е бил и не е комунист-социалист или даже онанист.Никой за нищо не понесе вината.Няма стотици хиляди избити и милиони ограбени с разбити съдби.България срината.Но факта е-България е на дъното с всички соц страни и сме бедни и ограбени без нищичко.

63

70

преди 5 години

До 59Хайде стига пропаганда! Има българска поговорка: "Да бе мирна седяло-не би чудо видяло". Иванчева ако си беше работила като бръснарка-нямаше да бъде обвиняема за изнудване и подкупи, 3 х 75 000 евро,. И, не ми обеснявай как била сготвена, паниране и т.н., след като беше заловена с белязани пари, СРС-та и свидетелски показания от страна на изнудвания, и от страна на посредника.На Марковски такава му е работата, срещу много пари, той да е снимано убийство-ще твърди, че клиента му невинен..

62

Анонимен

преди 5 години

Кокинов много ясно казваше на записите от Банкя - " ...ти си го назначи..." , изводите за нас!

61

Анонимен

преди 5 години

До софиянецАйде, стига сте отклонявали въпроса!На вас все други са ви виновни.10 години корупция и грабежи с милиони, вие все вампири и скелети тикате пред очите ни.Това, което е сега, го нямаше при никой друг даже преди '89.

60

Анонимен

преди 5 години

Голямата грешка на Иванчева е, че е атакувала отделни олигарси и, а не се е противопоставила на системата. Но подобно поведение може да се очаква от много честен, отговорен човек и професионалист с огромен опит. Но къде ти, тях отдавна ги няма. Затова и разни кутрета като Иванчева лаят, но без ефект. И разни мошеници с власт и пари си ги подхвърлят като парцалени кукли.

59

Анонимен

преди 5 години

Така е който не е подкупен мафията му доказва че управлява тя

58

софиянец

преди 5 години

До КомпетентенАлоодобри въпроси.Но дай и малко отговори-тея комунисти ли са?Бивши?Давай натам-питай за Масларова, Овчарския ,пловдивския милиардет от червенката партийка.И дай отговори защо сме на това положение-те -богатите крадливите комунисти ли са и ние бедните от тях ли сме ограбени.Питай за всичко и търси корените на БГ мизерията.Кой и как ни докара до тук.

57

Мдаа

преди 5 години

Със сигурност Иванчева не е виновна и след време ще ди получи едни 100, 200 хиляди лева за физическия и психически тормоз! Както скоро Цонев получи 100 бона! Но аз се чудя защо плащат парите от бюджета а не ги плащат тези които са ги арестували и раздават по улици и офиси присъди!

56

Анонимен

преди 5 години

След този арест се убедих че мафията управлява българия факт

55

Анонимен

преди 5 години

А за строителството от неизвестен бизнесмен на 60 нови 10-етажни сгради в Младост, ни дума. Строителство, разрешено, след вкарване на Иванчева в ареста. Кой е предприемачът?