176

До 172

преди 5 години

Абе другарю,кой те кара да купуваш западни стоки? Ето и сега на руски комп ли се изказвашЗначи те са ти виновни че твойта стока е калпава.Ами много фира отиде в лозунгите вместо в конкуренцията.Какво свестно правеше соца-Трабант и Москвич,ВЕФ и Рубин-108,Вятка копие на Веспа,ЗАЗ срещу НСУ,Салют с/у Хаселблад,Молотовка -Форд.Ами нашият Правец /Ейпъл 1/ И сега защо не си купиш нашенски айфон или таблет. Хората се развиваха а ние строяхме зрял социализъм.Твойта е,,Кой ми с.а в гащите!?!?

175

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 176НИКОГА не са мислили да управляват и развиват фабриките, от самото начало идеята и целта е била само съсипване и ограбване!А запада потриваше радостно ръце, никога не са искали конкуренция от нас...сега в ЕС не е ли същото? Къде е българското вино, кисело мляко, сирене ? НИКЪДЕ в Европа, аз да ви кажа! Естествено и следа няма от мотокари, стругове или каквато и да е технология...Чешем си езиците тук и НИЩО не правим, вече 30 години..

174

Борис

преди 5 години

До Анонимен Абе те Боко да почнат пък да видиш тогава!

173

Анонимен

преди 5 години

Източили са 1 милиард и ти казват. Рода та им е голяма + са в ОПГ /организирана престъпна група/. Такава сума става само с организация на завличане.

172

Анонимен

преди 5 години

До Е КАК ...ТА , КАК.. абе ти наистина ли си толкова глупав гербер

171

Анонимен

преди 5 години

А Васил Божков, Спас Русев, Иво Каменов и Марин Митев? Тях кога ги почвате? Или те са защитени от властта?

170

Анонимен

преди 5 години

"Западът разсипа икономиката им ,"Кой разсипа икономиката на България? Западни инвеститори или нашите *** и мутри? Кой продаде фабриките на безценица? Кой беше некадърен да ги управлява и развива и затова ги съсипа и разпродаде?

169

Анонимен

преди 5 години

ДС ни хвърля прах в очите. Баневи са никои поне от пет години насам. Гонят бившите, кога ще подгонят сегашните?

168

Василееев,Василев!!!

преди 5 години

Абе Василев,каква пропаганда бе? Това си беше отчетено от ЦК на БКП.Да не би филанкишията да го е казал?Крайният продукт се продава по евтино от суровината. След 83-84та всичко тръгва надолу.Казват ти го Всички от ЦК на БКП виждащи провала като не ни дават повече заеми във валута .И самия бай Тошо признава ,,социализъма е недоносче,недоразвито общество,ние ви излъгахме и т.н.,само ти като шопа пред жирафа викаш това не е верно.Да не би Герб да ги свали,сами се срутиха защото слабия винаги губи .

167

Е КАК ...ТА , КАК..

преди 5 години

АМИ ТАКА ---КАКТО КРУШОВСКАТА КРАВА , ЛАПНА ЦЕЛИЯ "ТЕХНОИМПЕКС" И ГО ПРОДАДЕ , ЗА ДА СИ УРЕДИ ЖИВОТА И ... НИ ПРОДАВА МУРАФЕТИ ДНЕС ЗА ДА НИ УЧИ НА АКЪЛ!ТЕ , ТОВА ГО МОЖЕ ПАРТИЯТА БКП И НЕЙНИТЕ ПОДСТАВЕНИ ИБРИЦИ , ПО ПРИМЕРА НА "БРАТСКИЯ РУСКИ ОПИТ"!КВО ИМА ДА СЕ ЧУДИТЕ...??!

166

33

преди 5 години

Абсолютна лъжа е,че бившите соцстрани просперирали при капитализма.Западът разсипа икономиката им ,направи ги пазари на своите стоки и суровинен придатък.Подхвърлиха им "черната" продукция и ги превърнаха в източник на работна ръка евтина.Ами идете и вижте!Аз бях там и това го видях!Отреждат ни място на втора ръка хора за векове.Това за стигането им е илюзия!

165

набор 1937 г

преди 5 години

Ех да бяха само Баневи а то цяла плеяда тарикати като се почне о баневи ковачки дончеви арабаджиеви стоикови доневи че и нинови и още много тарикати които изплуваха на гърба на бедния български народ които рабатеше за желти стотинки при соца да построисоциализама и комунизама които и така не се построи

164

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевНай-гнусната пропаганда, която се хвърляше и още продължава да се хвърля, е че всички предприятия са работели на загубаТочно така всички заводи работеха на печалба, произвеждаха огромни количества а магазините бяха празни и лева беше обезпечен със злато.Започнах работа в цез за катодна мед.Бяхме 8 човека в смяна и произвеждахме 3 пъти повече отколкото когато са били 18 човека в смяна и предприятието е работело на печалба.И това със старите вече машини които постоянно се чупеха.

163

Анонимен

преди 5 години

Справедливоста за тези две същества гласи: "затвор до живот и отнемане на цялото им имущество в полза на държавата" ! Така постъпват във всички бели държави !

162

Анонимен

преди 5 години

Масовата приватизация извършена от БСП: Жан Виденов даде на всеки пълнолетен по една бонова книжка вътре с 25000 лв "капитал". С този "капитал" си купихме "акции" от приватизационни фондове, които със същия "капитал" наддаваха за предприятията. Държавата получи цифрички. Приватизационните фондове трябваше да имат пари колкото да проведат рекламна кампания. Естествено рязането започна веднага за да се избие разхода.Благодаря ти БСП. Пак ще гласувам за вас!

161

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67Яжте сега банани, карайте западни таралясници, радвайте се на пълните магазини и се продавайте като стока на пазара на труда.Така и правим и се радваме на живота след разрушаването на концлагера НРБ

160

Анонимен

преди 5 години

До Въпрос 78Кой купи евтино Булгартабак, едно печелившо предпривтие и го съсипа за няколко години?!?Руснаците, посредством Пеевски.Ама Банев също е човек на руснаците.

159

ист

преди 5 години

Великата приебатизация на народа. Всички работили в следприватизациония контрол, да се арестуват и при Баневи.

158

Анонимен

преди 5 години

Хващам се на бас с всеки, че тези престъпници ще бъдат оправдани, а народът ще им плаща охолният живот който им предстои ! По всички закони на всички демократични държави тези ще получат доживотни присъди без право на обжалване, а в някои щати на САЩ дори и смъртни присъди, но в България за такива няма присъди, те имат достатъчно милиони за да платят в милиони на магистратите и управляващите в България за да са свободни !

157

Наблядаваме

преди 5 години

Едни хиени нападат и разкъсват други хиени.В случая Баневи се отклонили от глутницата и решили да вземат всичката мръвка за себе си без да се отчитат на главната хиена.И сега главната хиена е насъскала цялата глутница да накаже отцепниците и да им вземе всичката мръвка и да ги остваи гладни за дълго време. Ама и те сигурно са хитри и са заровили запаси на разни скришни места и сега се ослушват дали ще ги пуснат. Долу горе това е положението.