127

Мишо

преди 5 години

Минимум 8-10 години затвор и отнемане на имуществото и запориране на всички банкове сметки в полза на държавата.. ако ли не бойко да си хвърля бялата кърпа !

126

Чистач

преди 5 години

Един комсомолец,без нито един ден трудов стаж и секретарката му от соц. времето днес имат повече от един милиард джобни пари !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това е днес нашата действителност - 1,5 милиона пенсионери с около 200 лв пенсии, заплати по около 700 лв и една купчина комунистически изчадия,които държат,ползват и демонстрират милиони като собствен лукс !!!! Това доживяхме, отечество любезно!

125

Анонимен

преди 5 години

Дайте му 500 милиона на тиквун и си живейте със останалите 500 милиона.

124

ХМ....

преди 5 години

КАТО ЧЕТА ТОВА Е ТРУДНО ОНОВА Е ТРУДНО И КОЕ Е НАЙ ЛЕСНО ДА АРЕСТУВАТЕ НЯКОЙ И ПОСЛЕ ДАНЪКОПЛАТЕЦА ДА ПЛАЩА ЗАЩОТО ВСИЧКО НЕ ДОКАЗАНО ОТИВА В СТРАСБУРГ - МИСЛЯ ЧЕ НЕМОЖЕ ДА СЕ РЕШАВА ТАКА ЛЕСНО СЛЕД КАТО НЯМАШ ДОКАЗАТЕЛСТВА - ГРЕШКА ТО В НАШАТА ДЪРЖАВА МАЙ ВСИЧКО МОЖЕ ВЕЧЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

123

Forever

преди 5 години

Всички милиардери ще станат африканци:)

122

Анонимен

преди 5 години

до 139 Ти говориш за екстрадация на Галеви. Никой не може да ги екстрадира оттам ,ако не са извършили престъпление в тази страна. Чети малко повече, бе папагал!

121

ДО 138

преди 5 години

Прочети още един път - бизнес с ЮАР след Договор - и се извини че ме нарече *маллоумен*.

120

Анонимен

преди 5 години

до 137 Ти маллоумен ли си бе? Каква екстрадация искаш на Галеви от ЮАР, като даже и Интерпол няма правото да ги преследва и задържа в тази страна??? Не случайно са отишли в ЮАР тия Галеви.

119

ДО ПАРЛАМЕНТА

преди 5 години

Братя Депутати - приемете закон за Братя Галеви - Всички МОЛ-ве в София са собственост на галеви , днес са купили и няколко мола в Румъния . Парите са от ФОНД от ЮАР ,/ Трябва да се спре това Ограбване на България .ТРЯБВА МВнР да поиска екстрадация от ЮАР на една Дузина Престъпници ограбили Бащите и Майките ни .Парламента трябва да приеме закон - БИЗНЕС от ЮАР след подписване на Договор за Съдебна Помощ .

118

Анонимен

преди 5 години

Задържани са само поради една причина ,не са платили където трябва и са се смятали за недосегаеми!Баце и ГЕРБ не обичат такова непочтително поведение .

117

Анонимен

преди 5 години

И от ареста могат да преведат парите. Дават пълномощно на някой и готово

116

Анонимен

преди 5 години

1Само с един милиард хората, баневи, де, са успели да издигнат лукс за трилион! Те направо да отворят университет за споделяне на опита! И хеликоптерчета им кацали в поклон биля.

115

Анонимен

преди 5 години

1Само с един милиард хората, баневи, де, са успели да издигнат лукс за трилион! Те направо да отворят университет за споделяне на опита! И хеликоптерчета им кацали е поклон биля.

114

Дано

преди 5 години

Ако наистина има 1 милиард в офшорки да ги конфискуват и да ги използват за вдигане на пенсии и т.н.

113

Анонимен

преди 5 години

Абе кой реши да се занимава с Баневи - (вчера). Преди 15 години всичко беше нормално.

112

Анонимен

преди 5 години

С тези в арест и другите избягали или още са на свобода, се разбира, че няма демокрация. Тук управлява новата НОМЕНКЛАТУРА . СЛЕД ЖИВКОВАТА С ВЛАСТА.А ТО Е ПОЛИТИКА, ПАРИ , ПОЛИТИКА. Или нямали лустрация НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ.

111

Анонимен

преди 5 години

Джоко БоковВ Бьлгария бабаитите си ореждат далаверите с няколко бона а тоя с цял милиард след 15 минути и премиер може да стане! Само го чакат да звьне.

110

Тишо

преди 5 години

Защо Баневи? За това, че обявиха да основат партия и щяха да спечелят.Приличаме на"страх, лозе пази", а какво ще правите с останалите или те нямат апетит към властта.

109

Не, парите

преди 5 години

Няма да изчезнат. Просто ще отидат в правилните хора :прокурори, съдии, политици, олигарси.

108

Анонимен

преди 5 години

до АТАКИСТБратя Галеви бяха осведомени от Румен Петков че ще бъдат задържани и навреме избягаха, а тоя Николай никой не го "светна". Само за уточнение казвам...и сега едните си живуркат в ЮАР, а другите са в български арест.