174

Анонимен

преди 5 години

АКО НЕ ТЕ УДОВЛЕТВОРЯВА РОССТАТ, ТО ВЛЕЗ В СВЕТОВНА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ, ЕВРОСТАТ, НЕ СЕ СЕЩАМ ЗА ДРУГО МЯСТО КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ПОЧЕРПИШ ФАКТИ ПО ДОКУМЕНТИ- АХ ДА ВЛЕЗ ИМА ИЗНЕСЕНИ МИН.ПОСТАНОВЛЕНИЯ С КОИТО СЕ ОПРЕДЕЛЯТ МИН ЗАПЛАТА ЗА 2018Г. ДА ДОБАВЯ ГУГЪЛ ПРЕВОДАЧ ЩЕ СВЪРШИ ДОБРА РАБОТА.

173

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ ИМАТ 100 ДОЛАРОВИ МИЛИАРДЕРИ- АБСУРДНО Е ДА ИСКАТ ДА НАПУСНАТ ДЪРЖАВАТА КЪДЕТО ОТ СИРАК И РОДЕН В НЕЩО КАТО СЕЛО, НО НЕ СЪВСЕМ/ РУСНАЦИТЕ ИМАТ СПЕЦИФИЧЕН ТЕРМИН ЗА НЕЩО КАТО ПАЛАНКА/СА СТАНАЛИ МИЛИАРДЕРИ- АМИ В ТАЯ СИТУАЦИЯ ВСЕКИ ЩЕ ОПИТА ОТ НИЩОТО ДА СТАНЕ ПОНЕ МИЛИОНЕР.

172

(*_*)

преди 5 години

Лустрото на *** се разпада. След 20 години управление младите го смятат отговорен за всичко ,което не е наред в русия (което си е така). И младите ще му теглят шута.

171

Анонимен

преди 5 години

ПРАВ СИ 227, И ЗА ТОВА ОПЕРИРАНЕ В КИНЕФИТЕ ПОЛУЧАВАТ ПО 7.25/16 ДОЛАРА-12,47/27.52ЛВ/ПО ФИКСИНГ НА БНБ НА ЧАС, С 13 И 14 ЗАПЛАТА - А В ЕДНА ИДЕАЛНО ПОДРЕДЕНА СТРАНА ЩЕ ВЗЕМАТ 243ЛВ ОТ ТАЯ ГОДИНА/СПРАВКА РОССТАТ/.

170

Анонимен

преди 5 години

Пак ли ни пробутвате соросоидната "левада"? А, ако бяхте питали Нахални, кава евроатлантическа помия щеше да излее....

169

Едно си баба знае

преди 5 години

Едно си 'днес' знае - едно си бае.Тя европата вече се заразпада от пишман - демокрация, те пак Русия та Русия!

168

Мечтатели...

преди 5 години

А представяте ли си ако протестите във Франция бяха в Русия колко ли щяха да ни заливат със статии като тази?

167

ленкин

преди 5 години

Ако имат възможност една рускиня няма да остане в Русия готови са да се омъжат за всеки дори за танганаец само да се махнат от там а за мъжете им те са зомбирани роби дрогирани с пропаганда заплахи и одеколон

166

A през това врме...

преди 5 години

"135 ранени във френските протести, над 1300 - в ареста"

165

Анонимен

преди 5 години

За бетонните глави, държа да повторя..........Както писах много пъти........ визите ще паднат, когато служителите на рУшкото пасьолство станат по-малко от американските войници в България. Въпросът беше не кога ще паднат визите, а защо САЩ налагат визи на България след като имат договор с ЕС за безвизов режим и открито се подиграват и плюят в лицето на българите.

164

Анонимен

преди 5 години

Какво по-точно обясниха за визите? Защо САЩ налагат визи за България, след като имат договор с ЕС за безвизво режим?

163

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПредио 89та на националните празници имаше военни паради, днес като членове на ЕС и НАТО имаме гей-паради докато пенсионерите роват в кофите за огризки от храна.

162

Анонимен

преди 5 години

през 2015 г. броят на гладуващите американци спрямо 2014 г. се е УВЕЛИЧИЛ с 3,5 милиона човека /най-вероятно в огромното си мнозинство пак бели/

161

Анонимен

преди 5 години

"САЩ имат договор за безвизов режим с ЕС а България е пълноправен член на ЕС?"Щатите имат договор със Шенген. ....... не ЕС.Понял? САЩ имат договор с ЕС, не с Шенген. Дори Европейската комисия заяви, че е така, но няма да налага солидарно реципорчни визи за САЩ (както е според договора на страните членки на ЕС) защото България е членка втора категория и не си заслужава да си развалят отношенията със САЩ. Така след САЩ и ЕС се изплюха в лицето на българите.

160

до 191

преди 5 години

хаха това с купоните за храна в САЩ направо ме разби :)) Живея в Америка и такъв филм няма. Въобще поста е толкова нескопосано написан че се чудя от кой руски сайт е изкарана тая глупост

159

ФАКТ

преди 5 години

КАКТО ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ, ГЕРМАНСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ОТКРИТО ПИШАТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЗАДНИКЪТ НА ЕВРОПА, А ЕДИН ЧЕШКИ ХУДОЖНИК ДОРИ НИ НАРИСУВА КАТО КЛОЗЕТНО КЛЕКАЛО.

158

Да ви обясня

преди 5 години

продължение...Белите американци имат средно по 3-4 деца, белите българи имат средно по 1.

157

Анонимен

преди 5 години

1,6 милиона американци са загубили правото си на купони за храна през последната година защото правителството няма пари да плаща и са обречени на глад. В САЩ 40 милиона американци нямат достатъчно доходи за да се изхранват и правителството им предоставя безплатни купони за храна колкото да преживяват и да започнат да стрелят по улиците от глад.

156

Да ви обясня

преди 5 години

Вижте сега да ви обясня къде е разликата между България и Америка. И в двете държави цветнокожите се увеличават - в България ромите, а в Америка латиносите както и азиатците ако ги броим и тях за цветнокожи. Разликата е че в Америка бялото население е 220 милиона и след 50 години проекцията е че пак ще бъде 220 милиона, докато бялото население в България изчезва. В Америка се държи на семейството, традициите, празниците, докато в България тези ценности са изчезнали.

155

Анонимен

преди 5 години

България в ЕС и НАТО - всички я подритват с гнусно презрение като мpъсна изтривалка.