388

Терминатор

преди 5 години

Всеки, който е отишъл навън може да потвърди, че от България по-хубава няма. Това е главната причина да се връщаме, въпреки че искат да ни изселят съзнателно с изкуствено ниските заплати и стандарт.

387

Анонимен

преди 5 години

Еххх Сидни такъв комплексар като теб няма! Послъгваш освен това преди една година беше апартамент сега къща с два гаража в Сидни еййй! Внимавай да не се набълбукаш със заеми че идва рецесия и ресурсните икономики като тази на австралия ще ги удари яко - тогава да не вземеш да тролиш от селото от което си дошъл пак за двата гаража... Btw аз твойта австралия само по дисковери я гледам и няма такъв пущинак.

386

по3драв от Австралия

преди 5 години

и живей си в к'февата зона тогаз. Това дето ИМАМ тук ти можеш да го гледаш само по телевизията, нямам в предвид къщата ми с 2 гаража, явно само до там ти стига акъла. Това което говоря е много по голямо наоколо, отвори си Атласа!Да можеш да дойдеш тук но за кратко, такъв ч0банин като теб няма нито да му дадът да седи задълго нито да живее тук.Кога се преселиш да живееш сред бели хора ми се обади!Работата е там че това което имам наоколо ти можеш да го гледаш само по телевизията.

385

до 412

преди 5 години

"Като знаеш каква ***, престъпност и взривявания в името на Аллах са ежедневие в Западна Европа разбираш защо се прибираме."---------Друго си е - като в Нови Искър - да те претрепе навръх Коледа някой изплющял българин ... или някой ром те позаколи..Някакси уютно...родно...мило

384

до 408

преди 5 години

Никъде другаде няма планини и гори... само у нас...каквото остана след ромскота бране, и сечта на Доган... и никъде няма природа - стани...стани юнак балкански..от сън дълбок се събуди... потурите смъкни ... и виж света ... навън

383

Прибирам се

преди 5 години

Като знаеш каква ***, престъпност и взривявания в името на Аллах са ежедневие в Западна Европа разбираш защо се прибираме.

382

по3драви от Австрали

преди 5 години

Аз до к'нефа ходя само по голяма нужда, затова предпочитам да ползвам посолството.Като инжинер магистър с признт опит в БГ, Западна Европа, и Австралия, питам всеки който мисли че е добър в нещо, без значение каква професия: Щом си добър в профисеията си какво правиш в България??? Разумен отговор не съм чувал.Не е ЧУЖБИНА там където човек успява, развива се и става финансово красив, а климата и лайф стайла в Сидни ми идват бонус! Къщата ми е до центъра с 2 ГАРАЖА и голяма веранда!Поздрав!

381

ноби

преди 5 години

как да не е вярно, че си идват. ето баневи си дойдоха

380

Анонимен

преди 5 години

Тука в този сайт май повече гурбетчий пишат,защото много коментари,много чудо.Липсва ли ви красивата родина?Най-хубаво си е тука това да знаете.Родопите-Рожен,Триград,Пампорово,Смолянските езера,Бачково.......Рила,Стара планина са неповторими.Обичайте България.Няма такава хубава страна.

379

Анонимен

преди 5 години

Посмали...***.н.г.о:)Така и нашите фейк медии.Смешни сте

378

Гошо

преди 5 години

До .NET 356 Не 2700-3000,а 10000 да получаваш все ще живееш там(в случая София).Ако за тебе това е живот,за други е мъчение.Това,че можеш да си купиш от *** по моловете,не означава,че живееш добре.Мен лично средата ме задушава,начумерените физиономии,селския диалект дори по нац.телевиз.канали,завистта и злобата всред хората.Научих се да крия,че съм дошъл за 2 седмици да си видя родата.А специално в центъра на София,въздуха не може да се диша-задушава ме и кашлям докато не напусна БГ.

377

Анонимен

преди 5 години

До 404Тия които са кадърни и могат- взимат, да. Че даже и по повече.А некадърните и завистливите като вас пишат коментарчета и злобеят.

376

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Всички Българи в Лондон са началници на англичаните и взимат по 10к..Само , че в ситито 10к. взимат хора учили бизнес математика .. А вие мигрантите сте скарани с математиката..

375

Анонимен

преди 5 години

До 401Да, в България е същото.Фибанк на гише дават 670 лева. Хубаво ли е?

374

Анонимен

преди 5 години

До 401Познатите ми не работят на гише, ***.Нали написах че взимат по 10 к, кой дава толкова, за да работиш на гише.

373

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Моя брат е в Лондон и каза , че в баките на гише взимат по-малко от Гипсокартонаджиите .. Работят само мързеливи индийци, лека работа но пари няма..

372

Анонимен

преди 5 години

До до 397Не съм написал нищо подобно, защо сте толкова болезнено глупав. :(Вие нито в България нито в Англия може да работите престижна работа, какво сте задъвкали тия българи в Англия, то бива завист и тъпня...

371

Анонимен

преди 5 години

До до 397А ти къде работиш, селски, защото е ясно, че в банка никой няма да те вземе?

370

до 397

преди 5 години

Да, от 10000 българи в Лондон, 5000 работят в банка!Поздравления, братле, велик си!По-велики глупости скоро не съм чувал!

369

Анонимен

преди 5 години

До 395Не, не работи един в банка. Работят много в банка. Може да проверите сам в LinkedIn колко българи в кви банки в Лондон работят. Само простите хора си съчиняват такива статистики. Може би работите в баничарница, това би обяснило IQто ви отговарящо на стайна температура.