9

Анонимен

преди 5 години

Да не си мислите, че някой се интересува дали народните представители си вършат работа. Единственото, което интересува управляващите е да запазят властта си, а за целта кворумът в парламента трябва да се поддържа. За да се поддържа кворумът, на опозицията по някакъв начин трябва да й се извият ръцете и да ги принудят да се регистрират. Съвсем не са благородни намеренията - чисти политически сметки.

8

Анонимен

преди 5 години

Браво

7

Щом,

преди 5 години

народния представител не да присъства в пленарната зала, да участва в дебата по обсъжданите въпроси и да гласува,значи не си върши работата за която данъкоплатеца му плаща, и мястото му не е в парламента.Уволнява се.Както прави всеки работодател с работника си.И точка.Какво има да се пени Крум Зарков?

6

Scaner

преди 5 години

Samootlachka ot rabota li?! .....Nezabavno uvolnenie! ... vhod v bg parlament samo s prastov otpechatak!

5

АНТИ

преди 5 години

При истински военен режим, няма да има нужда да идват на работа.

4

Анонимен

преди 5 години

Безумие!

3

Анонимен

преди 5 години

Като не е в НС не е на работа.Законите се създават в НС. БЕЗ ДА .РАБОТИ ПАРИ СИ ВЗИМА, СВИКНАЛ КАТО В СОЦА . На тарикатлъци.

2

Анонимен

преди 5 години

Направо да приемат решение да ги вържат с белезници за столовете. Така ще си гарантират кворума, което е целта на занятието. Опитът да държиш насилствено опозицията в парламента е нещо доста разминаващо се с принципите на демокрацията.

1

Анонимен

преди 5 години

Абе хубаво предложение само че е популистко защото знаем ,че всички ще гласуват "против"!