140

М, да ...

преди 5 години

До 141 Анонименпо точно е да се напише, че ГЕРБ си отиват! Кризисен PR! :)) Никой вече не им вярва, т.с няма им доверие! ГЕРБ си Отиват, рано или по- късно! Времето във властта им свършва- такъв е животът на стомашно-чревните властолюбци като Бокич!

139

iceblast88

преди 5 години

Всеки няколко месеца гръмки акции и накрая цялата история се оказва една пародия. То бяха нагли, октоподи, калмари, гейтове, съдийки приказливи, тефтерчета изчезващи и какви ли не още глупости. И от всичките тези гръмки истории, реалния резултат е? 0 осъдени, 0 виновни = 0 свършена работа! Много шум, за нищо работа! Типично за комунистите от ГРОБ, колкото им е мозъка, толкова са им успешни и акциите. Цялата история е за заблуда на европейците, че нещо се прави тук и. Вече и децата не им вярват!

138

@к.118

преди 5 години

До Тинев: та кои умни хора да назначат- Гешев е завършил ВМШ - Симеоново, мин. Маринов е започнал от сержант, Спиридонов също не ще да е възпитаник на ЮФ. Добре, че могат да броят до 40 хил., че на ареста на Иванчева и Петрова се учиха 5 часа да броят. Това оръжие е събирано не една и две години - автомати, ЛК, части за гранатомети. Липсват само тротилови шашки. Как е изнасяно под носа на охраната Господ знае...Нямат ли осведомители тези хора? Разумен човек нямаше да се снима пред тези трофеи..

137

Анонимен

преди 5 години

ПРИБРАХА ЕДНИ НАРКОТИЦИ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ ОТ ЯХТА, СЕГА ОРЪЖИЯ И ПАСПОРТИ- НЯМА ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.

136

iceblast88

преди 5 години

Нали наскоро на агенция митници им изгоря един склад за конфискувана стока. Сега ще се случи същото. Направиха си снимките, бай Тиква ще го потупат по тиквичката (той като кучетата затова живее, ще завърти доволно опашка) и после стоката обратно на собственика. Всички ще са доволно. За да е пълен цирка по същата схема както със склада за конфискуваната стока и тази ще се изнесе и ще запалят склада за да си заметат следите. Естествено виновни няма да има, както във всички гръмки изхождания досега

135

iceblast88

преди 5 години

От изказването на Тиквонии излиза, че една рота автомати, пистолети и гранатомети са броили патрони и са успели само до 40 000 да преброят, защото толкова могат. Ей напреднала нация сме. Вече оръжията ни могат да броят, а политиците още елементарно изречение немогат да вържат. Дайте да сменим бай Тиквонии с някой неодушевен предмет, явно те са с повече интелект от него. А колкото до акцията - след месец, два всичко конфискувано ще се върне на собственика, а склада където се водят ще се запали.

134

Гошо - продължение

преди 5 години

Този прокурор, възпитаник на Висшата милиционерска школа - Симеоново, трябва да знае, че тези автомати са достатъчни ЗА ЕДНА РОТА, а трите ЛК как са отмъкнати един Господ знае! С черен барут взривни пакети не се правят, защото е слаб експлозив, камо ли да взриви цял блок! Този обичащ се да се хвали зам.гл.прокурор защо не си гледа двете жертви от Младост? А ДАНС, ГДБОП, прокуратурата , разузнаването и охраната на "Арсенал" къде са бляли толкова години? И кои престъпници са снабдявани с оръжие?

133

:))

преди 5 години

Досега не е знаел, нал тъй? %ти не е вземал?!? :)) Изненадан е , току що е научил Бокич, че Бг търгува с оръжие, а той "невинният" лакомник само с амфетамини ли снабдява? Милост, колко плосък PR на герберите! А, да, усраински войници само ги лекуваме ли или и с оръжие снабдяваме?!? :))

132

до 123

преди 5 години

Парашутната бригада

131

Коки

преди 5 години

До Каква 124Много наивен коментра, в момента по-големи крадци от бойчо и шайката му няма. Справка улица "Граф Игнатиев", колко потънаха там.

130

Коки

преди 5 години

Дига си рейтинга този. Сега "нашите" продажни медии ще го изкарат герой.

129

Случаен , минавай ки

преди 5 години

До Анонимен- Той сам Примиера , го рече , готви се преврат и трябва да си превъоръжи " "башибузука", чи нямат завалйките :-))

128

мнение

преди 5 години

Мафията притежава оръжие, платено от държавата. Доставено и по контролина сделка, но преминало в ръцете на мафията. Излиза, че държавата си отглежда мафия....

127

Цветан Цветанов

преди 5 години

Премиерата Методиев брои заловените оръжия и ги сравнява с тези на спицеалните бригади. Според мен, ще е по-добре са каже колко от 16-те милиарда лева заем, взет от него, финансовия му министър и правителството му, гласувани от депутатите от Герб, са останали. Ще си ги плащат, разбира се, но само тези, които са куки като него.

126

бай ПЕТКО

преди 5 години

В този гараж да не са държали космическа ракета, да не би да е бил на Сретен Йосич ?

125

бай ПЕТКО

преди 5 години

В този гараж да не са държали космически кораб бе ? Да не би гаража да е на Сретен Йосич ?

124

Анонимен

преди 5 години

ДАНС, започвайте с арестите на Позитано, това е опит за държавен преврат от БСП.

123

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

А ***, можели да броят чак до 40 хил.?Ццццццццццццц!!!!!!

122

Анонимен

преди 5 години

Като е платено от "държавата" как се озовало в гаража това оръжие!Явно или "държавата" си не е на мястото или Бойко ни шашави нещо!

121

Каква

преди 5 години

оргия от самодоволни,КГБ ***?!Не се коментира случая,че утре някой може да спретне преврат и да ви трепят като кучета,а по важното е да се плюе по Борисов?!*** нали си ви знаем,че сте крадци на ДДС и какво ли не още,какво ли и защо ли да ви интересува,че утре ще ви играят куршумите по главите!За вас има само една цел да атакувате и тя е Премиерът,щото ви е пречка в краденето и към лесния и безгрижен живот!Затуй дай да дадем да плюем и да натискаме по опорните точки!!