106

Мнение

преди 5 години

До Анонимен 124 Ако Труман беше приел предложението на Чърчи към края на ВСВ да изтикат руснаците обратно в границите на Русия , Европа щеше да бъде длуга.

105

антиджендар

преди 5 години

азмразявибезплатно

104

антиджендар

преди 5 години

До 133 антиНАТОТо има без желание насочени ракети към София и за да бъде спасена от изпепеляване трябва софиянци да почистят сороските гендари

103

Ти да видиш...

преди 5 години

Русия никога за нищо не е виновна.Руснаците са толкова добрички и много обичат мира.

102

Анонимен

преди 5 години

До 132 ФронтътМного филми гледаш май и сигурно спиш с отворена уста ! Затваряй си устата като спиш па и иначе , че нещо може да влезе и да те задуши ...

101

Ели

преди 5 години

От колко договора едностранно САЩ се оттеглиха, къса памет, разоръжаване, Хага, Парижко споразумение. Пагубна политика. Хубаво Патрик Бюканън, съветник на Форд, Рейгън и Никсън написа: Съветска Украйна се отдели от Русия, тогава защо Крим, Донецк и Луганск нямат правото да се отделят? Какво общо има САЩ с островите в Южнокитайско море,Курилите,Приднестровието, Южна Осетия и Абхазия от Грузия, Грузия се отдели от Русия?Горбачов подари свобода на И. Е-па, САЩ окупира същата освободена Европа!

100

антиНАТО

преди 5 години

Войната , последната за цялото човечество на земята война ще започне провокирана от САЩ и техния слуга НАТО. Ракетите ще полетят в една тиха приятна вечер между 17.30 и 18.00 часа. за минути ще изчезнат красиви градове и държави в пламъците на ядрените взривове.

99

Фронтът

преди 5 години

Знаем адреса на руския сървър предназначен за саботаж на българските държавни институции. Три от защитите вече са пробити. Процесът ще бъде завършен в срок. Физическото преместване на сървъра няма да прекъсне процесът на декодиране. Знаем лицата които оперират сървъра. Повечето са българи. Знаем руския гражданин който периодично пътува до Москва за инструкции. Знаем коя криптовалута използва организацията. Сървърът и транзакциите ще ще бъдат offline в срок.

98

Анонимен

преди 5 години

То не бяха безаналогови ракети, кинжали и какви ли не други изхвърляния и глупости. Сега какво стана ....играчка плачка.

97

удивен

преди 5 години

До 123 привет от Германиядоста рано днес си се надрусал !

96

Адолф Айхман

преди 5 години

Театъра който разиграват зионистите е към своя край. Не можаха да отделят Англия от Европа, няма да могат да прибавят Украйна и Грузия към терористичната организация НАТО. Опита им да дестабилизират Европа чрез изкуствено създадения от тях "Идил" също се проваля. Защо ли? Защото Русия ще обедини Европа както Хамериканците никога няма да успеят и тогава Русия и Европа ръка в ръка ще се отърват от злото веднъж за винаги. С ракетни удари от Аляска, Куба и Европа хамериканчетата ще клекнат за минути

95

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияГермания е скопена държава.................без армия, без ядрено оръжие, пълна с африканци и афганистанци................трагедия, по-зле сте и от България.Само с една икономика не става!!!Ама къде акъл да го разбереш??

94

Анонимен

преди 5 години

А пък на приятелчетата на Англия да напомня, че ако зависеше от Чърчил..............днес нямаше да има България!!Не сте си научили историята..................но лесно се продавате за доларчета и евра............знаем ви вас що за стока сте!

93

Анонимен

преди 5 години

русофоб = национален предател

92

Анонимен

преди 5 години

Това е стара доктрина на Англия . Франция и Америка.............да се докопат до териториите и ресурсите на Русия!!Още дъртата вещица Маргарет Тачър, преди *** беше казала(перифразирам):"Не можем да допуснем Русия да има толкова територии и ресурси!"Така, че Русия няма друг избор, освен да е въоръжена до зъби!

91

Анонимен

преди 5 години

И какво смятат да правят през тези 60 дни, като се оттеглят от договора? Освен това няма защо да се плашат от руските безаналогови ракети, нали бяха само анимационен блъф?

90

Адии

преди 5 години

Каква омраза лъха от русофобите, речникът един и същ,пропагандата - също, скучна работа.жалко, че милиарди се изразходват от нашите данъци за никому ненужни железа.А има толкова неоткрити светове, вместо тези пари да се вложат енергия от слънце, зелен свят, здравеопазване, наука.Светът е полудял, а знаменосецът са САЩ, военни разходи и агресия.Политиците в Белият дом не осъзнават ли, че унищожават планетата и хората?Понякога имам чувството, че САЩ са рептили.Всеки нормален иска МИР, не САЩ

89

Анонимен

преди 5 години

Запада излъга Горбачов, че НАТО няма да се разширява на Изток, и тоя глупав селски колхозник им се хвана на въдицата и разпадна СССР...................груба грешка, не знам дали го направи от глупост или беше предател..................но руснаците си научиха урока!!!На Запада................нулево доверие.....................те само от бой разбират!"Бий за да те уважават"...........са казали хората!

88

Анонимен

преди 5 години

До Никакво...Цивилизацията върви към самоунищожение................с големи темпове, може да е за добро...............да освободим място за някоя друга по-хуманна и по-малко агресивна цивилизация!

87

Анонимен

преди 5 години

До Начо 106Иска ти се, но руснаците си имат всичко...........................злато, газ, нвфт, редки метали и т.н.С това не могат да се примирят янките и другите западняци, затова все за Русия говорят.................."който не ни слуша и не е с нас е лош"......................тая стара песен я знаем!!!