37

Байфидан

преди 5 години

До 33. Глу.пости, точно ГЕРБ са партията, която дава пример кога се подават оставки и се носи конкретна отговорност. Да си видял в БСП някой от типа на Иво Христов или Манол Генов да е направил нещо подобно.

36

Пешо

преди 5 години

Фандъче дано догодина отидеш в Сливен на топло да се сгрееш а и твойте блилки да получат заслуженото ?

35

ЕВАЛА НА ФАНДЪКОВА

преди 5 години

КАК СЕ ОТЪРВА ? ТЯ Е КЛАСИКА В ЖАНРА ? ИМА ЛИ ГОСПОД НА ТАЗИ ЗЕМЯ ???

34

Анонимен

преди 5 години

Парите шъ върне ли?

33

Зозо

преди 5 години

това европейска столица ли е или еврейско гето през втората световна

32

Анонимен

преди 5 години

Фандъчката като шефа си Боко Тиквата, все друг е виновен и никога те!

31

Анонимен

преди 5 години

....мани,мани аз мислех че от тия "спасителите"само двама са алтернативни ама май всички са такива.хахаха,тия "спасителите"СА ПРОКОПИЕВЦИ и затова БТВ-то мноооу ги уважааа защото шеф на новините е Венелинчо умнокрасивия дето няма деца защото му е малка заплатата според Корнела хахахаха!В БНТ пък шефка УЛЯНА Пръмова,УЛЯНА,ясна е работата!

30

Анонимен

преди 5 години

Така поне няма *** да влизат с коли по графа

29

Анонимен

преди 5 години

Що за стока е Симеонов,за да няма по никое време безмислени избори си подаде оставката заради три мамута КОИТО С ПОДКРЕПАТА НА МЕДИИТЕ правеха "революция"и сега едни други лум/пени поеха щафетата и ако не са ПАК медиите НА КОРНЕЛА никой няма да им обърне внимание не пък дивотията че 80% ги подкрепяли.Затова има 800 човека в цяла България на улицата,хохохо.не дрънкайте много че може да се случи Корнела и до Симеоновия да опре,тогава ще ви гледаме сеира каскетски.

28

спаси джендъра

преди 5 години

Четирите изключително неприятни физиономии на джендърите от Спаси София са по всички медии, а истинския мъж Крусев сега ще трябва да ходи в затора, където истинските мъже вече не са мъже. Объркан свят.

27

До Анонимен 27

преди 5 години

Видяхме го Симеонов що за стока е, покани го на гости като си мислиш че е готин

26

Анонимен

преди 5 години

Затова смятаМ че ни трябва премиер като Симеонов,да разкатае Корнела и компания,Борисов е пи/ч ама с оценка КА!!Фандъчка,дясната ръка на Борисов,същата пуйка...Може ли да сте такива аматьори бе,да ви правят корнелиевци на мармалад??!Фандък ***,така не се печели доверие,ти сега си сложи въжето ***,ако излезе оная ла/мя срещу тебе Мая маямата просто не те виждам.Кога ще разберете в ГЕРБ че управлението се доказва точно при атака а не при спокойствие,много лесна жертва се оказвате!Ужас!

25

Спаси София pedali

преди 5 години

Спаси София е *** комсомолска организация на хранилка от Позитано 20. Прокуратурата да се разрови как и за колко тая организация се включи в ремонта на парка на Людмила Живкова.

24

Партиен член

преди 5 години

А кой щеше да реже ленти на откриването ако не се бяха намесили хората?Сега се спасяват мишоците.

23

Анонимен

преди 5 години

Ей в ГРОП имало един свестен човек и те го уволниха и дадоха на прокоратурата сигурно ще го пратят при Иванчева.

22

Анонимен

преди 5 години

Фандъчка като Борисов,хвърля без да се замисля своите на кучетата,ти излезе пепелянка *** а бацето ти заЯшко сЪрце.Погледни Корнела как брани комунистите от БСП,дори за оня *** от Видин КОЙТО БУКВАЛНО НАКЛЕВЕТИ НЯКОЛКО ГЕРБЕРИ а това е ПОДСЪДНО,медиите и Корнела пак заметоха поредната простотия на комуняр а истерията се развихри за "къде живее Горанов,кръстникът роднина ли му е и има ли право Горанов да е/бе"!!Направо ви вкарват от скандал в скандал комунярите а вие като пу/тки се оправдавате!

21

Г-жа Фандъкова..

преди 5 години

..бърка: не тя взе главата на Крусев, той отряза нейната. Кметицата ще разбере тази истина на следващите избори!

20

Анонимен

преди 5 години

Вече е ясно, че картофка е там да си клати краката и да взема тлъсти бонуси подчинените и вършат цялата работа, тя е излишното звено. Оставка *** и Крусев кмет.

19

<<<

преди 5 години

До АнонименОСТАВКА ЗА ФАНДЪКА

18

Оставка КМЕТЕ

преди 5 години

БУШОНА гръмна! Главния виновник вика Той е виновен!