100

sofeto

преди 5 години

Аман от селяци кметове и кметички на София, за съжаление и "мафиянски" си беше най изпечен бандит и мошеник. Оправия няма да има!

99

онзи

преди 5 години

МаяМата на всяка манджа мерудия.София има нужда от кмет технократ, не от неспирно плямпало.

98

тонката

преди 5 години

Фъндангова е политически труп, по-голямо бездарие този град не е виждал, направи столицата по-зле от африкански провинциал

97

Анонимен

преди 5 години

Я направо да се кандидатира за президент ! - няма смисъл да губи време като кмет.Нали така се предрича че жена ще оправи България ! - ами ако това е Мая ?Леле мале как ще дръпнем никой не може ни стигна ! - Велика България - как звучи а ???

96

Анонимен

преди 5 години

Обаче на Йори ако и устроят един предизборен диспут с Маята,леле како Данче това другото лице на Корнела ще те смели,има да подсмърчаш и да плачеш,затова се стягай и си изпълнявай обещанията мърда такава.Два месеца никакви ги няма чистачите да метат листата а от пролетта до септември минават с метли на рамо и УЖ метат,а това е само малък проблем ама дразнещ.Къде са чистачките??

95

Сф

преди 5 години

ИСКАМ ЧОВЕК ОТ СОФИЯ ДА БЪДЕ КМЕТ НА СТОЛИЦАТА НИ !!!!!!!!!!!!!!!!!

94

Анонимен

преди 5 години

С Омбудсмая можете да я отпишете София. По-скоро Иванчева ще е подходяща, но след като излезе от Сливенския. До тогава Фандъкова е топ!!!

93

Анонимен

преди 5 години

Ей тая Мая подпали форума.

92

Анонимен

преди 5 години

До104 . Ако се справи с топлофикация. Да отпадне сградната и отчета да е САМО ПО УРЕДА НА РАДИАТОРА. - ДА И АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ

91

Анонимен

преди 5 години

До месараМесара май пак няма да ядеш месо от бсп и Манолова, Нинова и която и да е там!

90

Анонимен

преди 5 години

До До Мая Манолова Дори помогна много и в играта "Костинброд 2013" дете мило за да може бсп да вземе властта миличко дете

89

Анонимен

преди 5 години

До Анон92/ Тя Тиквата избяга в Брюксел в Пес и остави Бкп на автопилот и самоизяждане отвътре!Бкп си има и "опозиция" с която Тиквеничката на Бкп едва успява да се бори защото Бкп е лидерска фирма Оод и всеки се бори да стане лидер на фирма Бкп Оод!

88

До Мая Манолова

преди 5 години

Мая е най-добрия политик в България! На много хора помогна, говоря за милион и на горе в казуса за това къде ни съдиха за задължения към оператори и т.н.! Мая успех и само напред, цяла София е с теб!

87

До зозо

преди 5 години

Зозо, оправих клавиатурата, махнах корекцията, благодарности!

86

Панталей Партизанина

преди 5 години

Вижте сега. БСП е различна партия. Всичките и членове са едни радостни хора със чисти сърца, защото вече има процедура за обучение на кадрите. На новите партийци им се обяснява че е лошо да се краде и лъже, прожектират им се кратки филмчета. След краткият курс, членовете на мравчиците правят път! Просто стават честни и добри и вече не крадат! Затова БСП е единствената алтернатива на тъмните герберски поробители. БСП за честен но умен кмет на София!

85

ужас

преди 5 години

абе, тоя станишката не открадна ли достатъчно поне зъбите да си оправи?прилича на член на електората си

84

вЕрваме ви

преди 5 години

Народее...От 30г едни и същи са зад кулисите и въртят едни и същи отпред на сцената и вие пак като оФсе на куп към следващата овчарка, която да ви пази...Така ще ви оправи Майчето и да дойде, че на следващите избори ще обичате пак друга звезда, която тогава ще следващото спасение за вас, любезно предложена от ония същите отзад дет са и пак на стада ше се избиете да гласувате сигурно обнадеждени, че ще има промяна и така до следващите ви поколения. Как па не го разбрахте това за толкова години..

83

Анонимен

преди 5 години

Срещу Мая никой няма шанс. Но тя е умна жена, едва ли ше се кандидатира.

82

Анонимен

преди 5 години

Браво Майче, успех ти желая ако се кандидатираш, стъпчи боковата шайка!

81

Анонимен

преди 5 години

Нестават и тримата , които са предложени от БСП.