155

Анонимен

преди 5 години

Едно голямо *** по-малко на този свят.На никого няма да липсваш психопатче .Прати много поздрави на сенатор Макей за " добрините" към България и спреният от него Южен поток от който ние щяхме само да печелим. Дано скоро прибереш и синчето при себе си защото и той много народи почерни за това само САЩ да могат да сисат от чуждите богатства.

154

Питанчев

преди 5 години

.....военната операция "Пустинна буря" срещу армията на иракския диктатор Саддам Хюсеин. Оня Садам Хюсеин ли дето уж имал складове за химически оръжия а пък после се оказа че всичко в било измислица и предтекст за да нахлуят в страната . Тони Блеър после се извинява , но не и краварите . Където унищожиха ВСИЧКО и превърнаха градовете в развалини . Справка Гугъл. Все още има снимки преди и след "освобождаването" на Ирак . А семейство Буш си напълниха и гъ**зовете с пари от заграбеното .

153

ivailo

преди 5 години

Хаххх, поклон пред паметта му вика... Абе Петя, твоят мозък бил по-промит от тоя на ЕЛ.КА...

152

Анонимен

преди 5 години

Добре започнаха почивните дни! Ще си пия кафето с усмивка! Дай, Боже още добри новини!

151

Анонимен

преди 5 години

Имал е кратък живот за рептил обикновено живея по 100+ години.

150

софиянец

преди 5 години

До iceblast88АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ !!!!!

149

Анонимен

преди 5 години

Тоя е директно у рая. Сега ще го печат на бавен огин дяволчетата. Колко добрини е направил на света за всичко ще си плати. Такива като този имат запазено място в отвъдното. Набождат ги на шишо и ги въртят над огина докато станат крехки.

148

Анонимен

преди 5 години

Дано в последните си дни да се е замислил какъв е бил смисълът на всички тези 500 000 жертви които загинаха заради войната в Ирак, след като в крайна сметка всичко е преходно и накрая всички свършваме по този начин!??Ако политици и мафиоти осъзнаваха че са преходни, и ще дойде един такъв ден, би трябвало да се осъзнаят поне малко, и да започнат да творят и добри дела

147

Православен патриот

преди 5 години

До 160Ти мани грантовете, ами другите неща: работя за 700 лв. п...та не ми става/освен от Путин/, жене ми се е... с целия квартал, синът наркоман. Сега е ясно- Шорош е виновен. Ами като умре ?

146

extremist

преди 5 години

НА ДЖОРДЖИ БУШ НЕ СЕ ПОКЛАНЯМ НИ ПОСМЪРТНО НИ ПРИЖИВЕ; ВСЕ ПАК ЕДНОТО МУ СИНЧЕ ЗАГУБИ МЕСТНИ ИЗБОРИ ОТ ....;.МЪРТВЕЦ

145

Анонимен

преди 5 години

До Православен патриотОтделно кой ще Ви плаща грантовете.

144

extremist

преди 5 години

До iceblast88 : ТИ МНОГО ЛЪЖЕШ БЕ МОМЧЕ; ТИЯ "БЪЛГАРСКИ ФАЛИТИ" СИ ГИ СЪНУВАЛ НЕЩО МАЙ А

143

Православен патриот

преди 5 години

До 152 "а доно скоро и Шорош да ритне камбаната.."А не. Само Шорорш не. Ако умре, кого ще обвинявам за всичките си неудачи?

142

iceblast88

преди 5 години

До 150Цялата икономика унищожена от БКП по нареждане на Сталин за да станем роби и робска държава.Пенсиите на работилите преди 1944 откраднати от БКП по нареждане на Сталин!Земята на хората, частна, тяхна открадната от БКП по нареждане на Сталин (оставя хората без препитание и без поминък)!Унищожаване на земеделието, унищожаване на индустриалския капацитет, загуба на пазари и умение как да се развива производство и бизнес!Всичката нищета след 1989г? Дело на БКП и наследниците и (БСП+ГЕРБ)

141

BG СМЕШКИ

преди 5 години

не ФЕД убива Кенеди .... но нали сме у БГ-то всички разбирате от всичко !

140

iceblast88

преди 5 години

До 150Дърт БКП-еецо, всички загинали българи след 9.11.1944 са убити благодарение на Сталин и националните предатели от БКП!Македония, земя и българи заради които умряха хиляди, ги подариха на Сърбия именно Сталин и БКП.Всички индустриалци и интелигенцията са заличени по нареждане на Сталин и националните предатели от БКП.Цялото злато и сребро трупано от 1887 до 1944 е откраднато от България от Сталин чрез националните предатели от БКП.5 фалита на България, дело на БКП.Още искаш ли?

139

Astarot

преди 5 години

HellPopulation: +1

138

Анонимен

преди 5 години

Велик човек и държавник. Спечели студената война без един изтрел.

137

Анонимен

преди 5 години

Да върви в ада при Дейвид Рокфелер,Збигнев Бжежински и другите, а доно скоро и Шорош да ритне камбаната..

136

Анонимен

преди 5 години

До iceblast88Егати гнусния лъжец. Италия губи не малко парче територия дадено на Словения. Япония губи Курилите. Румъния губи Молдова. България обаче не губи нищо. Благодарение на Сталин, това са фактите. Ако бяхме попаднали в сферата на Наглосаксите сега щяхме да сме 1/3 по-малки. Чърчил го е предложил, но Сталин отказва.