12

Анонимен

преди 5 години

Така както е тръгнало след 0 години може да стане и 1000 лева. Расте но с бавни темпове.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7ГЕРБ узакониха кражбата на труд.А троловете му наричат увеличението на заплатите "популистко".

10

Анонимен

преди 5 години

Когато са пари за ГЕРБ, се отпускат веднага. Даже си ги отпускат тихомълком.Когато са пари за бедните работещи, се отказват, защото било популистко.А труда на работещите отива за имоти и сметки в офшорки на работодателите, които са се сраснали с управляващите.

9

the Ghost

преди 5 години

И аз мога да предложа заплата 1000 лв, знаейки че никога няма да "мине", но това прави ли ме по-добър от другата пасмина около мен? НЕ !

8

Анонимен

преди 5 години

Които не са разбрали че всички са от едно котило едвали ще разберат и след 100 години.Защо БЕСИПИЕТО не премахна 10-те % и не наложи прогресивният данък защо не вдигна пенсиите защо не вдигна детските защо не премахна ДДС-то на лекарствата горивата и храните. Ами оня Ореха бързаше да разстуря Седенкята. За гърбавите е ясно те са там да ни унищожават защото оня с филията мас иска да го тупат по гърбо и да го галат Папите по ***. Ама бесепето нали са УЖ соц. партия и гледат за народа.

7

Анонимен

преди 5 години

Популистите от БСП винаги играят сечено! Що те като бяха на власт с 1 стотинка не вдигнаха?На края на мандата си увеличиха шоково за бюджета пенсиите и оставиха якия дефицит за наследниците си!

6

ПЕНКО

преди 5 години

КЪДЕ ДА СЕ ДАДЕ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА !?!? ЧЛЕНОВЕ НА БКП-БеСи-Пи УНИЩОЖИХА ПРЕДПРИЯТИЯТА КАКТО СЛЕДВА : ПАРТОКРАТЧО-ЦИМЕНТОВ ЗАВОД -БАТАНОВЦИ; ПАРТОКРАТЧО -ЗАВОД ЗА СТЪКЛО-КРАКРА; ПАРТОКРАТЧО -ВЕЛИК ЗАВОД ЗА НЕСТАНДАРТНО ОБОРУДВАНЕ "ЧЕРВЕНА МОГИЛА" ; ПАРТОКРАТЧО- ЗАВОД СТОМАНА /ЛЮСЧО СТОЙКОВ/ ;ПАРТОКРАТЪРС - ЗАВОД ЗА ЦИФРОВИ СТРУГОВЕ-СТРУМА; ПАРТОПОСРАТЪРС -ЗАВОД ЗА ЗАВАРЪЧНИ МАШИНИ "КРАКРА" И ТОВА Е САМО В ПЕРНИК ,А В СТРАНАТА 1400+ ПРЕДПРИАТИЯ !!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Няма такова понятие минимална заплата. Много хора получават и по-малко, от това което те определят за минимална заплата.

4

Анонимен

преди 5 години

Нямаше ли кой да предложи да работим без пари, да не дишаме и да не ядем и двойно повече данъци

3

Анонимен

преди 5 години

Популизъм ли бе да го опишеш.

2

Анонимен

преди 5 години

А не предложихте ли държавната субсидия за партиите да бъде намалена? Май че ви е удобно да остане 11 лева. Лицемери са всички!

1

истина е

преди 5 години

А защо не предложиха те да вземат минималната работна заплата !! Та нали уж работят на полза роду ,ЦЪРВУЛИТЕ !!