75

Анонимен

преди 5 години

Да заснемеш сам нарушението си за 100 хиляди лева и да го дадеш на медиите! Заслужава награда Дарвин за принос към глупостта на Човечеството.

74

Анонимен

преди 5 години

Айде затвор и за Цацаров, защото обикновен човек ако не плати 100 бона и ощети НАП ,влиза в затвора.

73

Анонимен

преди 5 години

Мечтая за деня, в който ще видя 1:1 дубъл на филмчето за срамното арестуване на г-нНиколай Цонев. Героите да бъдат поръчителите и изпълнителите на тази позоряща нацията акция!

72

Данъкоплатец

преди 5 години

Да му платят от бонусите им

71

Анонимен

преди 5 години

за жалост след време и Иванчева ще вземе едни такива пари..

70

Анонимен

преди 5 години

Най добре се смее този който се смее последен. Скоро, пак ще се раздава "правосъдие". И никой няма да бъде забравен, без значение как се е изсулил от системата, и на кой арменски поп се е молил.

69

Сержант

преди 5 години

До АнонименИванчева ще подобри всички рекорди по обезщетения от прокуратурата ! Ако Р. Василев сега плати една четвърт от сумата ще бъде справедливо.

68

Страната на ЦЦ И ББ

преди 5 години

Физическо обичам аз... хора ако знаете какво посмешище сте от страни...

67

Анонимен

преди 5 години

това е отсъдил смешният бг съд, а има заведено дело в европейският съд за защита правата на човека с иск 300 000 евра. познайте дали няма да го спечели.

66

Анонимен

преди 5 години

И Иванчева ще си прибере от прокуратурата едно обезщетение. То нашата прокуратура едно обвинение без правописни грешки не може да скалъпи.

65

Защо

преди 5 години

Какво се плашите от ОЛАФ. В ОЛАФ има правосъдие за всички. У нас има подкупи за всички.

64

бай ганю

преди 5 години

так и не разбрах от къде са се появили парите с които е хванат,и сега какво излиза че ако не си ги получи по корумпиран начин ще си ги получи по законен от данъкоплатците?след подобни случай как да се очаква ние гражданите да имаме доверие в институциите?

63

комитата

преди 5 години

ами пак от нашия джоб заради некадърници-да ги плати тоз който е сгафил

62

Уууу!

преди 5 години

Не им пука бе!Решат ли правят те на т р ъ т к а защото имат власт и са сега я министър,я министър председател.После плащат всички българи,които плащат данъци.Е това са фактите!После като слезнат от власт млъкват,ама и никой не ги съди за тези неща.Съдят дефакто всеки от нас и ние плащаме!

61

Анонимен

преди 5 години

Осъждаш прокуратурата, част от корупцията, плащаш ти народа...Ако като малък не бях все на страната на "добрите" във филмите, сега щях да съм на държавна хранилка с пръст в носа и дъх на гъ**. Ама идеали тц, тц , тц

60

българин

преди 5 години

Ако имахне държава, тези пари сега щяха да бъдат присъдени да се платят от кауня Цветанов и от полу-грамотния Горски дух от Пазарджик.

59

Анонимен

преди 5 години

GNILA KRUCHA

58

Анонимен

преди 5 години

Ареста съм го гледал. Грозна картинка. Тоя "Роман" крещеше "на колене пред правосъдието" а после даваше щедро изявления че "на разпети петък го разпнал" Въобще - ужас ! Ама ужас по български. Такава дивотия никъде я няма. Естествено това се случва по времето на Боковата хунта. Трябвало е да съди Роман Василев персонално.

57

Анонимен

преди 5 години

Последно 100 000 лв или 10 000 лв е обезщетението, да ви се невиди и некадърните журналисти и смотаната медия!

56

М

преди 5 години

Нека си прочетете по-добре заглавието като коментирате. Осъдена е прокуратурата /а не полиция или следствие/ заради действията на нейния представител при ареста. Освен това, ако имам добре спомени по закона за отговорност на държавата и .., когато една държавна структура бъде осъдена за грешни действия на неин служител, то въпросната структура има възможност да регресира сумата или нейна част към именно този служител осъществил грешните действия. Ама никоя структура не го е направила.