12

Анонимен

преди 5 години

единият е бил сърбин, с този нож в гърба...

11

BANKJAS DEATH

преди 5 години

bankqnskoto govedo i to tam u londono pri tareza zmei turil edna djihadiska brada vzemal mech podaryk ot vegdata izpushena rashidOFF turil i 1 turban na glavata i obira maaaa poc el den iz londono ta mas kape

10

Анонимен

преди 5 години

Четете внимателно за последните Българи, с уважение към един изчезващ вид, жертвоготовен, но непримирим към неправдата. Днес те са на изчезване дори и на територията, която храни тези им качества, за да дойде време, когато ще бъдат търсени и призовавани като спасители. Но това няма да е скоро, не и преди човечеството да изживее драма от безумието, което причинява с недалновидноста си. И не е нужно да го съжалявате. Този Българин е в хармония със Съвестта си. Другото ще премине.

9

Истинският турчин

преди 5 години

На голям чистник се изкарва - задникa си с пръсти бърше! :)

8

шматка

преди 5 години

Баси куците обирджии:)))Слязоха и колата им тръгна сама...че накрая и я забравиха:)

7

Анонимен

преди 5 години

Смел мъж - респект за постъпката! Иначе, залавянето е поради изоставен мобилен телефон в изхвърлени панталони, но след друг обир на бутиков магазин на YSL по същата улица, осъществен месец по-късно от същата банда.

6

Анонимен

преди 5 години

А това за какво го връзваш с "какъв си" може да е ром знаеш ли те не се броят за б граждани

5

Е

преди 5 години

Браво на момчето!Герой!А турци,*** и ромули да продължат с писъците!

4

Пешо

преди 5 години

Глупав българин. Всичко във този магазин е застраховано. Потенциално си е жертвал живота за хартийки които богатия застраховател е щял да даде на богатия собственик на магазина. Бачкай са на строежа шот си ***. От кой зор ще си жертваш живота за едното нищо. Сега психически проблеми, загуба на заплата докат си болен и едно тенкю/грамота за "геройството".

3

fake news

преди 5 години

огромен джип--------диското не е огромен бе а компакт.огромен ще е събърбан или вече извън актуалност excursion

2

Валл

преди 5 години

Браво на момчето ! Дано се оправи бързо и преживее по бързо шокът от преживяното . Сега Европа да види , че има и свестни българи не само *** ш&еди

1

Анонимен

преди 5 години

Неграмотността вече придобива ужасяващи размери. Браво на автора