61

Ицо

преди 5 години

Нинова като е в критическата и става неадекватна към заобикалящата я действителност.

60

Unufri

преди 5 години

Не са убили животните без причина. Убиха ги, защото имаше чума в региона. Разбира се, не всички животни са болни от чума и няма как всички да са болни. Но за съжаление правилата са такива, че се унищожават всички. Не може да се чака едно животно да прояви симптоми. Ако то има явни симптоми, това значи, че вече е изпозаразило още животни.И овцата Нинова знае всичко това, но си прави поредния ПР на гърба на бедните хора.

59

Solar Power

преди 5 години

Хайде стига плямпа напразно. Нарича се превенция и ако има едно болно се убива всичко.Ако не беше направено това и беше излезнала заразата щеше да обвиняваш правителството,че не прави нищо за да спре заразата. Ясни са ми номерата ти :)

58

Анонимен

преди 5 години

Не им стига овчия народ, та и козите унищожиха.

57

Анонимен

преди 5 години

Бреййй овцата е повярвала на уж некомуниста Боко, че имало чума ??? Да живее БКП, г-н Д Талев правилно е заключил, че последният комунист на света ще умре в България, не в Русия ! Щом овцете повярваха, че ГЕРБ са неко'муняги, значи покойният г-н Талев е прав ! Целият Запад правилно сравнява българинът с овца, разликата е само в походката единият ходи на два крака а другият на четери ! Ха ха ха овце-патриоти каква порода какъв хибрид !

56

Анонимен

преди 5 години

Убиха ги, но не без причина.Питайте Борисов на кого какво е обещал.За сметка на българския народ.Малко им беше, че ни съдраха кожите от гърбовете, ами и животните ни изтрепаха.Бог забавя ама не забравя.

55

Анонимен

преди 5 години

Нинова за чумата,по-точно Нинова-чумата.

54

Амнезия Склерозова

преди 5 години

Банковият срив се превърна в емблема на лявото правителство от 1995-1996 г. Към 15-те фалирали банки имашенеобслужвани кредити от 2,7 трилиона неденоминирани лева(2,7 млрд. лв. след деноминацията). В края на 1995 г. се оказа, че несъбираеми са 41% от отпуснатите от държавните и частните банки на предприятията от реалния сектор парични суми. Редовно изплащани към онзи момент са само 39% от заемите, отпуснати от частните банки.В отчетите си за 1995 г. само 4 от общо 47 работещи институции отчетоха печалба. Доверието в системата бе подкопано. Въпреки това БНБ рефинансираше губещи банк

53

Анонимен

преди 5 години

Няма ли екперти в тоя бранш в Министерство на Земеделието. Или няма кой да назначава и да праща командировка. Или няма качественна местна власт да се появи пред обществото и да каже каква е истината.ИЛИ ВСИЧКО Е ВА ЗАПЛАТА С МЪРТВИ ДУШИ.

52

Анонимен

преди 5 години

Оставам с впечатление , че съветниците на К. Нинова я подвеждат да се излага. Другото мнение , че разбира и от ветеринарна медицина, отглеждала е кози, разбира от счетоводство за ДДС, от международна транспортна дейност и всичко което коментира.

51

малко късно

преди 5 години

Сетила се Мара /корни/ да се побара

50

Анонимен

преди 5 години

Тая чума няма ли да си затвори вече уста

49

Анонимен

преди 5 години

Нинова, как мислиш, за кого бие камбаната? Или си мислиш, че ще ви простим за избитите 23000 души интелигенция след 1944 г. Никой не е забравен, нищо не е забравено.

48

Анонимен

преди 5 години

ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЕДНИЯ СИ НАРОД- ЧЕРВЕНИ

47

Бож.

преди 5 години

Нинова,проблемът се решава лесно: просто върнете стадата на хората,които вие и вашата червена армия им откраднахте в периода 1944-1963 г. и всичко ще се оправи,а пострадалите от чумата ще бъдат овъзмездени!

46

Анонимен

преди 5 години

Е това вече, нямам думи. Само да се нагнетява обстановката - "тия избили животните без причина, били фашисти". Е, не. С тази терминология и манталитет, уви, нищо.

45

Петърчо

преди 5 години

Курнелийо хвърлихте 2 млн. евро за телевизийка а сега се правите че ви пука за хората. Вие срам имате ли? Да ти дам тълковен речник за веднъж и за винаги да ти стане ясно какво означава думата лицемерие? Да не си ги извадила тези пари от собствения си джоб та да си купуваш с тях скъпи играчки? И не ми обяснявайте че и другите партии ползвали субсидии. Не може да се правиш на загрижен, да се просълзяваш пред камери а след това да хвърлиш на вятъра пари за нещо толкова непотребно като телевизия.

44

Темата е...

преди 5 години

Че др. Дамян Илиев от БАБХ е хайван и некадърник и основна причина за тия скапани мерки!

43

Шопо

преди 5 години

Хора,които са виждали крава и овца само в Била, Кауфланд,Метро във вид на пържоли , да не коментират !!!

42

Анонимен

преди 5 години

Единствената чyма в българия е комунистическата.